Bergviksgatan 6, Södertälje

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43m2 Pris: 2 385 000 kr

Supermysig etta med fritt läge mot Mälaren

- Luftig etta (möjlig tvåa) - Brett fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp - Kanalutsikt från alla fönster - Praktiskt kök i vinkel med både mikro och diskmaskin - Allrum som rymmer både säng, soffa och matbord - Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare - Bra förvaring med flera garderober - Mysig balkong på 7 kvm med fritt läge - Möjlighet till snabbt tillträde

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Redan i hallen möts ni av bostadens hjärta, - kanalutsikten. Förutom en härlig utsikt över Mälaren bjuder hallen på kapphylla, garderober, vita väggar och parkettgolv. Allrum Det mysiga allrummet har ett brett fönsterparti som löper längs hela väggen och utgång till den rymliga balkongen. Här finns det plats för både soffa, tv-möbel, säng, skrivbord och matbord. Kök Det L-formade köket har vita släta luckor, bra arbetsytor och vitt kakel. De olika skåpen och lådorna hjälper till att hålla ordning på köksredskapen. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt kyl och frys samt mikro. Badrum Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns duschkabin med glasvägg, wc, handfat med kommod, belyst spegel, avlastningsbänk samt tvättmaskin och torktumlare.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Södertälje Stadsnät (ingår ej i avgiften)

Uteplats/Balkong

Balkong om ca 7 m², läge kanalutsikt.

Övrigt

För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 22 Apr 11:00 - 12:00

  Mån 23 Apr 17:00 - 18:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Bergviksgatan 6 - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  43m2

  Våning

  4 av 7 (Våningsplan 4 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Bergvik

  Avgift

  2 508 kr/mån

  Pris

  2 385 000 kr

  55 465 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Jarmila Wiséen

  Säljare nyproduktion

  070-672 43 00

  Jarmila.Wiseen@lansfast.se Läs mer om Jarmila

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  2018-04-22 11:00:00 2018-04-22 12:00:00 40 Bostadsvisning Bergviksgatan 6, Södertälje 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  2018-04-23 17:00:00 2018-04-23 18:00:00 40 Bostadsvisning Bergviksgatan 6, Södertälje 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Bergviksgatan 6, Södertälje

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43m2 Pris: 2 385 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Monopolet

  Lägenhetsnummer:

  16

  Antal lägenheter:

  58

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Under våren 2016 startade om - och nybyggnad av den tidigare industribyggnaden för att skapa ett bostadskvarter innehållande sammanlagt 58 st bostadslägenheter och 2 st butiks- alt. kontorlokaler. Föreningen har del i en för fyra fastigheter gemensam garageanläggning och i vilket föreningen har 57 st platser. På egen tomtmark finns 12 st utvändiga bilplatser. Inflytt i lägenheterna skedde Mars-April 2018. Det finns lägenhetsförråd, 4 st cykelrum och källsorteringsrum. Uppvärming: Fjärrvärme, vattenburet system med termostatreglerande värmeradiatorer Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX) med värmeåtervinning  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till Södertälje Stadsnät  Gårdsplan:

  På tomten finns planteringar, träd, gräsmattor, lekplats, parksoffor/sittbänkar.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola