Syréngatan 15, Södertälje

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 56,5m2 Pris: 1 595 000 kr

Exklusivt renoverad 2:a i lugna Mariekäll!

- Exklusiv och smakfullt renoverad tvåa. - Möblerbar balkong i högt och ogenerat läge. - Genomgående ljusa och fina ytskikt. - Väl tilltagna rum som går att möblera efter behag. - Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. - Optimal förvaring genom walk in closet och garderober.. - Bekvämt med källarförråd och tvättstuga i huset. - Attraktivt läge i populära Mariekäll. - Välskött och stabil HSB förening. - Närhet till mataffär och busshållsplats. - Gångavstånd till pendeltåg endast ca 10 min promenad. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Välkommen in i möblerbar hall med vita väggar och parkettgolv. Det finns möjlighet till avhängningsdel direkt till vänster i entrén. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Kök Exklusivt renoverat kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Köket har ljusgråa skåpsluckor med guldiga knoppar och handtag samt vitt kakel ovanför bänkskivan. Snyggt parkettgolv med ljusa väggar. I köket finns följande maskinell utrustning: - Kombinerad kyl och frys - Spishäll och inbyggd ugn - Fläkt - Diskmaskin - Inbyggd micro Vardagsrum Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt annan möblering. Här är det parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet kommer man ut på den härliga balkongen där man kan njuta av morgonsolen. Sovrum Stort sovrum med plats för den större sängen och övrigt möblemang. Även här är det vita väggar och parkettgolv. Sovrummet har även praktisk förvaring bakom spegelskjutdörrar. Walk in closet Rymlig walk in closet med praktisk förvaring i de medföljande garderoberna. Badrum Fräscht och stambytt badrum med kakel i vitt och klinkergolv. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan med belysning samt duschväggar i glas. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga, cykelförråd, källarförråd, bastu, barnvagnsrum, föreningslokal med möjlighet till övernattning och snickeri.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1963

Stambyte gjort 2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

I månadsavgiften ingår kabel-tv (grundutbud) via Comhem. Bredband förberett via Bredbandsbolaget med möjlighet till IP-telefoni

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

Av tillgängliga p-platser så förfogar föreningen över 43 st p-platser med motorvärmaruttag (ca 100-150 kr/mån). Det finns även 21 garageplatser (ca 345 kr/mån) och ett så kallat spolgarage där medlemmar kan tvätta sina bilar. Separata kölistor för p-plats och garage.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Syréngatan 15 - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1963

  Boarea

  56,5m2

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Mariekäll

  Avgift

  3 920 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud).

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  28 230 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Babil Yilmaz

  Fastighetsmäklare

  076-034 88 66

  Babil.Yilmaz@lansfast.se Läs mer om Babil

  Visning

  Är du intresserad?

  Syréngatan 15, Södertälje

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 56,5m2 Pris: 1 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,80229% och andel av årsavgiften är 0,80229%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-07-05

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Näckrosen

  Lägenhetsnummer:

  025

  Antal lägenheter:

  109

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Näckrosen är en äkta förening som äger fastigheten Näckrosen 3 och Rosen 4 och upplåter 109 stycken bostäder med bostadsrätt. Fastigheterna är uppförda 1962-63 och föreningen har funnits med sedan dess. Av tillgängliga p-platser så förfogar föreningen över 43 st p-platser med motorvärmaruttag (ca 100-150 kr/mån). Det finns även 21 garageplatser (ca 345 kr/mån) och ett så kallat spolgarage där medlemmar kan tvätta sina bilar. Separata kölistor för p-plats och garage. Föreningen har gemensam tvättstuga, cykel/branvagnsförråd, uteplats, bastu och samlingslokal. Även övernattningslägenhet 100kr/natt.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen följer en 40 årig underhållsplan. Följande åtgärder finns i föreningens underhållsplan med avsatta medel: - Omläggning av asfaltsytor - Balkongplattornas undersida målas - Balkongelements sidor målas - Byte av återstående tvättmaskiner, torkskåp och manglar - Entrédörrar lackas - Betonggolv målas - OVK besiktning 2007 - Stambyte och nya ytskikt i badrummen - Omtrådning av lägenhetsel inklusive uppgradering till jordade uttag - Nya elcentraler med jordfelsbrytare - Byte av pump för varmvattencirkulation 2009 - Byte av termostatventiler 2010 - Ommålning av golv i tvättstugorna - Ny lekutrustning på lekplatsen 2011 - Byte av 2 tvättmaskiner 2013-2014 - Fasadrenovering med tilläggsisolering - Byte av 1 tvättmaskin  Annat:

  Av tillgängliga p-platser så förfogar föreningen över 43 st p-platser med motorvärmaruttag (ca 100-150 kr/mån). Det finns även 21 garageplatser (ca 345 kr/mån) och ett så kallat spolgarage där medlemmar kan tvätta sina bilar. Separata kölistor för p-plats och garage.


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola