Vespergränd 30, Sollentuna

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 98,5m2 Pris: 3 975 000 kr

Fint bostadsrättsradhus om 98.5 kvm i familjärt område!

Välkommen till detta mycket smakfulla bostadrättsradhus! Här har du möjlighet att förvärva en 4:a i lugna och familjära Norrviken med genomgående stilrena materialval som det bara är att flytta in i. Detta välplanerade hem är näst intill fulländat och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. Trevlig entré där man möts av en fin uteplats! Innanför dörren ser du av en rymlig hall som leder vidare till det snyggt renoverade köket. Här finns alla möjligheter att tillaga goda middagar och låta gästerna slå sig ner vid matbordet som har en naturlig plats i anslutning till köket. Den fulla maskinella utrustningen gör detta till ett mycket matlagningsvänligt kök med bra förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är stort och ljust och har ett ovanligt fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier ut mot altanen. Från vardagsrummet nås den fina altanen som ligger lugnt och trevligt. Sovrummen ligger smakfullt avskilt från lägenhetens sociala delar en trappa upp tillsammans med ett badrum och en stor walk-in-closet. Läget i området kan knappast bli bättre. Närhet till mataffär, service och tågstation samtidigt som naturen finns precis runt knuten med härliga grönområden, skog och vatten. Inom området finns två fina lekplatser varav den ena är försedd med gummiunderlag istället för sand.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Ljus och välkomnande hall med god förvaring innanför flertalet garderober. Ekfärgat laminatgolv och ljusa väggar. KÖK Ljust och fint kök med vita skåpsluckor, träbänkskiva med ovansittande ljust grått kakel. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köket är utrustat med Spishäll och ugn (Electrolux), fläkt (Franke), kombinerad kyl/frys (Electrolux), inbyggd micro (Whirlpool) och diskmaskin (Elektro Helios). BADRUM 1 Praktisk grå plastmatta på golvet och gråa väggar samt vit kaklad duschhörna. Utrustad med dusch, handdukstork, toalett och tvättställ. BADRUM 2 Praktisk grå plastmatta på golvet och ljusa väggar med hälften kakel. Utrustad med badkar, tvättmaskin, torkskåp, handdukstork, toalett och tvättställ. VARDAGSRUM Rymligt och lättmöblerat rum med gott om plats för både arbetshörna och stor soffgrupp. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Utgång till den stora altanen som har gott om utrymme för större sällskap. Parkettgolv och vita väggar med en snygg tapetserad fondvägg i vardagsrummet. SOVRUM 1 Lugnt och rogivande sovrum med plats för stor dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ekfärgat laminatgolv och väggarna är ljusa. Fönster mot framsidan. SOVRUM 2 Bra storlek på sovrum med fönster mot gården. Ekfärgat laminatgolv och ljusblå väggar SOVRUM 3 Perfekt som sovrum alternativt arbetsrum. Ekfärgat laminatgolv och ljusblå väggar. Fönster ut mot gården. KLÄDKAMMARE Väl tilltagen klädkammare (walk-in-closet) där det mesta mellan himmel och jord får plats.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1981

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad. Bredband finns indraget i varje lägenhet. Det finns oftast två att välja på. Dels fiber från Sollentuna Energi som driftas av stadsnät och dels kopparnät via COM Hem, så kallat tre hål i väggen.

Bilplats

Till boende i området finns möjlighet att hyra plats i parkeringsgaraget som tillhör samfälligheten. Plats i garaget och kön till p-platser administreras av Teoge.

Lite smått och gott om Sollentuna: Köpcentrum är något Sollentunabon inte behöver sakna. Här finns flertalet med Sollentuna Centrum som det största. Senaste mode, mat och delikatesser, teknik och heminredning samsas på samma plats. Sollentuna Centrum bjuder förutom butiker bland annat också på ett välsorterat bibliotek, beläget vid Aniaraplatsen. Stinsen är ett annat köpcentrum i Sollentuna. Här handlar över tre miljoner människor varje år. Inte så konstigt med tanke på det stora utbudet. Stinsen kan också skryta med Sveriges största stormarknad, gott om parkeringsplatser i varmgarage och bra öppettider under veckans alla dagar. Ni har även närhet till Kista galleria som har Sverige längsta öppettider alla dagar i veckan. Här finns 5D biograf, mat från alla världens hörn och butiksutbudet präglas av högklassiga modebutiker tillsammans med små lokala handlare och stora väletablerade butikskedjor. Lediga dagar i Sollentuna behöver aldrig bli långtråkiga. Inomhus eller utomhus är upp till dig. Och vädret förstås. Till Sollentuna simhall kan hela familjen göra en utflykt. Som tonåring kan det ibland vara svårt att hitta någonstans att tillbringa sin fritid. Sedan 2009 finns Ungdomens hus i centrala Tureberg. Här kan man idrotta, spela spel, lyssna på musik, måla, se på film eller bara ta en fika med kompisarna. Den konstintresserade bör besöka Edsviks konsthall som ligger i en vacker 1700-talspark, alldeles vid Edsbergs slott. Efter konstrundan är det ett måste att avrunda med hemlagad lunch eller nybakat kaffebröd på Café Alkemisten. När vädret visar sig från sin allra bästa sida sommartid är det många som åker till någon av alla badplatser vid Rösjön eller Edsviken. Rösjön är också en utmärkt fiskesjö, här huserar många olika arter och även kräftor. Vintertid är det Väsjöbacken som gäller för Sollentunas slalomfantaster. Backen räknas som en av de bästa i Stockholm och passar för hela familjen. Två vanliga liftar, en barnlift, värmestuga, tre nedfarter med varierande svårighet och park med Big Jump finns. Är man istället skridskofantast finns det möjlighet att ta sina skär på Edsviken eller Norrviken. På tal om Edsviken längs viken finns en vacker strandpromenad och fågellivet här anses som väldigt speciellt. Edsviken är Sollentunas största sjö och stoltserar med ett dramatiskt landskap med stora höjdvariationer. För friluftsliv rekommenderas Törnskogen som kan beskrivas som Sollentunas vildmark, eller Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat. På Järvafältet finns markerade leder och stigar med rastplatser, raststugor och kaféer. Blir man sugen på att grilla korv finns färdiga grillplatser med ved. För mer information om byggplaner i närheten kontakta Sollentuna Kommun.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vespergränd 30 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1981

  Boarea

  98,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Norrviken

  Avgift

  5 344 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Charlie Asteson

  Fastighetsmäklare

  0707-300 205

  charlie.asteson@lansfast.se Läs mer om Charlie

  Visning

  Är du intresserad?

  Vespergränd 30, Sollentuna

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 98,5m2 Pris: 3 975 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  700 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  400 kr

  Vatten/avlopp:

  150 kr

  Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon och kan variera bland annat beroende på antalet personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  1,10159%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-13

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Nattvakten

  Lägenhetsnummer:

  67

  Antal lägenheter:

  127

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Byggår 1979-1981 och föreningen är ombildad 2007. Fastigheterna Nattvakten 1 och 4 finns belägna i området Sollentunaholm i Norrviken, Sollentuna. Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter. Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd. Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. Norrvikensjön brukar plogas under vintern för att möjliggöra långfärdsåkning med skridskor. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.  Föreningens ekonomi:

  Vid årsskiftet 17-18 kommer det ske en avgiftsökning med 5%.  Gjorda renoveringar:

  Byte av fönster 2012. Byte av värmeventiler och ny injustering av värmesystem 2012. Byte av ytterbelysning i trappor, ledbelysning vid dörrar, belysningsstolpar, förrådsutrymmen och tvättstuga. Klart 2013. - byte av takpannor, takpapp och vindskivor. - tilläggsisolera krypvind, byte och målning av panel och plåtdetaljer. Start 2012 och beräknas klart 2018.  TV/Internet:

  TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad. I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.  Annat:

  Garage finns i området. För P-plats kontakta förvaltaren, se vidare under Information. Platser finns både på tak och under tak med eluttag. Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom elektronisk bokningstavla eller Internet. Gemensamhetslokal (Tuna) med kyl/frys, kaffebryggare, spis, 2 mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin. TV 58? och stereo/hemmabio med projektor finns installerat för filmvisning. Även internet finns i lokalen. Pingisbord. Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern. Uppvärmning sker genom vattenburen fjärrvärme från undercentral belägen inom området. Ingår i avgiften. Vatten betalas individuellt per lägenhet efter förbrukning och kan ses på hyresavin. Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall. Tidningar slängs i containern som är avsedd för tidningar och finns utanför infarten till garaget. Alla andra sopor räknas som grovsopor och det får var och en köra iväg till en återvinningsanläggning själv med.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  144 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola