Armégatan 36 F , Solna

Bostadsrätt, 3 rok, 81m2

Stilren och välplanerad 3:a med balkong mot grönskan på populära Armégatan 36 F

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Med ett insynsskyddat läge på populär adress finner ni denna välplanerade och generösa 3:a med genomgående hög standard. Lägenheten bjuder på en stor balkong med grönskande utsikt. Dessutom finns garage i huset, utmärkta kommunikationer och direkt närhet till promenadstråk med badmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa och luftiga utrymmen med en social och välplanerad planlösning. Stilsäkert kök i ljusa nyanser med rostfria maskinpark samt en fantastisk matplats vid stort och härligt fönsterparti som bjuder på ett rikligt ljusflöde. Vardagsrummet ligger med delvis öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en härlig rymd. Vardagsrummet är lättmöblerat och även här erbjuds ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna, från vardagsrummet når ni bostadens trevliga, stora balkong i ett insynsskyddat läge med grönskan som granne. Utöver detta erbjuds två rofyllda sovrum, ett rymligt och modernt badrum med uppvärmt klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. På Armégatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Samtidigt har du Huvudstagatan runt hörnet där du promenerar förbi flertalet caféer, restauranger samt små butiker på din väg ner mot Solna Centrum. T-bana Västra skogen ligger endast 300 meter bort och tar dig till Stockholms Central på 6 minuter. Här finner du även mataffär, restaurang och apotek. Med bilen når du Essingeleden på två minuter. I närområdet finns även sju förskolor och fem grundskolor. Hör gärna av Er vid intresse!

Rumsbeskrivning

Hall

Ekparkettgolv och ljust målade väggar Stor garderob med skjutdörrar samt en platsbyggd garderob med överskåp Hatthylla

Klädkammare

Stor klädkammare som rymmer samtliga årets plagg

Vardagsrum

Ekparkettgolv och ljust målade väggar Stort fönsterparti med grönskande utsikt Delvis öppen planlösning mot kök och matplats Från vardagsrummet når ni bostadens trevliga balkong

Kök

Ljust kök med matplats invid stort fönsterparti Vita skåpsluckor och skåp med rostfria beslag Grå laminatbänkskiva med stora kakelplattor ovan Belysning i underkant av överskåp Kökets maskinella utrustning i vitt, består utav; * Kyl och frys * Integrerad diskmaskin * Inbyggd ugn * Inbyggd mikro * Spishäll * Köksfläkt

Badrum

Stora vita kakelplattor och ljusgrått klinkergolv Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt badrumsskåp ovan Handfat med kommod i vitt med spegel ovan Badkar WC-stol

Övriga utrymmen

Källarförråd till lägenheten. Bland övriga utrymmen finns bland annat cykelförråd, barnvagnsförråd och gästrum med dusch och pentry som kan användas som övernattningsrum för gäster och styrelserum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fastigheten är ansluten till Telia Triple-play, avgiften är 220 kr/mån för bredband, tv och telefoni (obligatorisk avgift som tillkommer utöver månadsavgiften). En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Bilplats

Under gårdsbjälklaget ligger ett parkeringsgarage för de boende. 54 garageplatser. Kostnad 1000 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Kostnad 500 kr/mån. ingen kö just nu 2017-10-27

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Armégatan 36 F - Solna

Kommun

Solna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015

Boarea

81m2

Våning

2 av 0 (Våningsplan 2. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Västra Skogen/Huvudsta/Solna

Avgift

4 458 kr/mån

Varmvatten debiteras lägenhetsinnehavaren, endast kallvatten ingår i hyran.

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Fastighetsmäklare

Läs mer om Farzad Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Armégatan 36 F , Solna

Bostadsrätt, 3 rok, 81m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

350 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

1,0213%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-27

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Dragonen 1

Lägenhetsnummer:

411201

Antal lägenheter:

104

Antal lokaler:

1

Information:

Brf Dragonen består av två bostadshus med sammanlagt 104 st lägenheter samt 1 lokal. Husen är i nuläget under produktion och inflytt beräknas ske med början under kvartal fyra år 2015 och avslutas kvartal två år 2016. Till föreningen hör adresserna Armégatan 36 A-F.

Inga planer på avgiftshöjningar enligt styrelsen 2017-10-27

Finns inga renoeringar planerade enligt styrelsen 2017-10-27

Fastigheten är ansluten till Telia Triple-play, avgiften är 220 kr/mån för bredband, tv och telefoni (obligatorisk avgift som tillkommer utöver månadsavgiften). En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Pågående projekt kring balkonginglasning 2017-10-27

Under gårdsbjälklaget ligger ett parkeringsgarage för de boende. 60 garageplatser. Kostnad 1000 kr/mån. 25 parkeringsplatser. Kostnad 500 kr/mån.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola