Fridensborgsvägen 137, 2tr, Solna

Bostadsrätt, 1,5 rok, 45m2 Pris: 2 625 000 kr

Nyproducerad 1,5:a om 45kvm i högt fritt läge med balkong, i populära Järvastan.

Välkomna till attraktiva Fridensborgsvägen i Järvastaden i Solna. Bostaden är redo att tillträdas först i början av Augusti 2017. Lägenheten ligger på våningsplan 2, har en stor och rymlig balkong samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostadens planering innehåller en rymlig sovalkov, med utrymme för säng med nattduksbord, en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kontakta ansvarig mäklare för mer information Armin Siggesjö 070 882 38 35

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016-2017

Uteplats/Balkong

Rymlig balkong

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Fridensborgsvägen 137, 2tr - Solna

Kommun

Solna

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016-2017

Boarea

45m2

Våning

2 av 0

Hiss finns

Rum

1,5 rok varav 1 sovrum

Avgift

3 387 kr/mån

Utöver ovan angiven årsavgift, tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, TV och telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Pris

2 625 000 kr

58 333 kr/m2

Armin Siggesjö

Fastighetsmäklare

Mobil: 0708-82 38 35

Maila mig Hämta vCard

Nasim Havblom

Fastighetsmäklare

Mobil: 0708-82 38 38

Maila mig Hämta vCard

Visning

Är du intresserad?

Fridensborgsvägen 137, 2tr, Solna

Bostadsrätt, 1,5 rok, 45m2 Pris: 2 625 000 kr

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,5138% och andel av årsavgiften är 0,5138%

Förening

Lägenhetsnummer:

21202

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola

Counter