Budgivning pågår

Infanterigatan 1, Solna

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Infanterigatan 1 - Solna

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1962-64

  Boarea

  56,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 10 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Huvudsta

  Avgift

  2 713 kr/mån

  Inkl. Värme, vatten och TV analogt basutbud från ComHem.

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  44 159 kr/m2

  Välplanerad 2:a i stabil förening med utmärkta kommunikationer.

  Välkommen till en väldisponerad tvåa med balkongen in mot gården. Här kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll! Hemtrevligt kök och genomfört stambyte. Fräscht badrum med goda förvaringslösningarna med flertalet inbyggda garderober. Här finner ni ett stort sovrum och vardagsrum. I Brf Pampas ges ett bekvämt och bekymmersfritt boende där man har heltidsanställd personal som administrerar alltifrån ekonomi, sköter trädgårdsarbete på innergårdarna och där man till och med kan få hjälp med eventuella praktiska problem inne i lägenheten. Trevlig innergård med planteringar och en fast grill. När det kommer till service kommer du inte heller att bli besviken; den lokala ICA-butiken ligger i området och efter en fem minuters promenad så är du framme vid T-bana Västra Skogen med dubbla linjer in mot stan. För dig som vill stilla shoppingsuget på hemmaplan så ligger Solna Centrum bara sex-sju minuter bort till fots. Här finns ett hundratal butiker, restauranger med mat från all världens kök och dessutom gott om kommunikationer. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Fem minuter bort till fots ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan eller promenaden längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnade hall med fint klinkergolv vid entrén. Väggar i vitt och fortsätter man inåt i hallen finner vi samma parkettgolv som ligger i resten av lägenheten.

  Vardasrum

  Luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor som rymmer både soffa med tillhörande tv-möbler samt matsalsbordet för den som önskar den lösningen. Fönster och balkong in mot gården. Parkettgolv och vita väggar.

  Balkong

  Möblerbar balkong in mot gården. Här kan solen avnjutas eftermiddag och kväll. Utmärkt läge!

  Kök

  Hela köket med ljusbrun skåpinredning med beslag i metall och kaklat stänkskydd mot vägg ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, micro, ugn med induktionsspis, fläkt och integrerad diskmaskin. I köket får ett matbord plats som rymmer 4-6 sittande gäster.

  Badrum

  Fint badrum som totalrenoverades i samband med stambytet 2012. Här finner vi ett mörkt klinkergolv och väggar som helkaklats i vitt. I detta yteffektiva badrum finns handfat med kommod och spegel ovanför.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med fint parkettgolv och gråmålade väggar samt en hel garderobsvägg. Här rymmer den stora sängen med mindre möblemang om man känner sådant behov i form av ett mindre skrivbord exempelvis.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962-64

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,1079%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-09

  Pantsättningsavgift:

  697 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 627 kr

  Betalas av

  Säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Pampas

  Lägenhetsnummer:

  541

  Antal lägenheter:

  746

  Byggår:

  1962-64

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  En av Solnas större föreningar bestående av sju flerbostadshus belägna på Infanterigatan, Armégatan samt Ingentingsgatan med egen förvaltning och mycket bra service för sina medlemmar. Föreningen har bl.a. egna fastighetsskötare som utan kostnad hjälper dig med mindre åtgärder. Föreningens allmänna utrymmen städas professionellt varje vecka. Utöver detta så har föreningen även egen grillplats, gungor, boulebana och på vår och sommarhalvåret njuter du med fördel av all grönska i området. Endast ca 5 min till T-bana Västra skogen där du tar dig till centralen på ca 6 min, ca 7 min promenad till Solna centrum där du har allt du kan tänka dig i butikväg. I föreningen finns 746 bostadsrätter, 7 bostadsrättslokaler samt 54 hyresrättslokaler. Det är en äkta bostadsrättsförening. Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, vindsförråd, matkällarförråd samt tvättstugor för såväl tidsbokning som spontantvätt. Det finns 6 stycken tvättstugor, ett i varje hus (förutom på Ingentingsgatan 5 och Infanterigatan 8) Finns inglasad balkong skall köparen överta avtal som finns tecknat mellan bostadsrättshavaren och föreningen. Stopp för inglasning råder tillsvidare med hänvisning till utredning av eventuella balkongåtgärder. Föreningen har egen föreningslokal som bostadsrättshavare kan hyra för mindre tillställningar. Kostnad: f n 500:-/dygn och deposition om f n 500:-. För ytterligare allmän information hänvisar vi till föreningens hemsida www.hsb.se/stockholm/pampas och/eller föreningens förvaltningskontor.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftsförändringar är beslutade enligt styrelsen, 2019-01-04. Se föreningens hemsida för mer information: www.hsb.se/stockholm/pampas  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar enligt styrelsen 2019-01-04 Gjorda renoveringar: 2018 - Fiber Nytt låssystem (tagg och porttelefon) 2013 - Samtlig maskinell utrustning bytt i föreningens tvättstugor 2009-2012 - Stambyte med våtrumsrenovering 2008-2009 - Nya tak 2007 - Konditionsbesiktning av vatten, radiator- och avloppsledningar. Målning av yttertaksplåt. OVK-besiktning 1997 - Tvättstugor renoverades 1993 - Fasad renoverades 1992 - Hissar renoverades  TV/Internet:

  Ja, analogt basutbud (Com Hem AB) ingår i avgiften. Möjlighet för fast internetanslutning (abonnemang tecknas och bekostas av bostadsrättshavaren). Under 2018 kommer fiber att dras in i alla lägenheter.  Parkering:

  85 st garageplatser finns. F.n. kö till dessa platser. Kostnad: 394-1004 kr/mån beroende på garagestorlek. 545 st p-platser finns. F.n. kö till dessa platser. Kostnad 200 kr/mån. Det finns även 11 st MC-platser i föreningen. Kostnad 200 kr/mån.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, vindsförråd, matkällarförråd samt tvättstugor för såväl tidsbokning som spontantvätt.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energikonsumtion:

  132 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor