Uppfartsvägen 8, Solna

Bostadsrätt, 1 rok, 36m2 Pris: 2 275 000 kr

Location, location, location! Förvisso ett slitet uttryck bland många övriga mäklartermer, men sällan så passande som på denna Råsunda-etta. Kommunikation i överflöd, då busshållplatsen som tar dig både till och från Odenplan finns precis framför huset, ett halvt stenkast bort. Samtidigt som station Näckrosen på tunnelbanans blå linje ligger på några minuters promenadavstånd. I Råsunda hittar man all tänkbar service såsom matbutiker, frisörer, kemtvätt, restauranger och caféer. Solna Centrum och Mall of Scandinavia ligger med promenadavstånd. Butiker, kaféer, restauranger, biograf och annan service hittar man i nybyggda Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda är även en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Det är aldrig långt till ett grönområde. För en ännu mer avkopplande miljö väljer du istället Skytteholmsparken eller varför inte en joggingtur rund närliggande Råstasjön?

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i den rymliga hallen som tack vare dess placering nås av gott om naturligt ljus via lägenhetens fönster i söder. Bra förvaring i rymlig klädkammare och gott om plats för att hänga av ytterkläder i anslutning till entrén. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

Kök

Renoverat välutrustat kök för riktig matlagning och matplats för 4 personer. Vackert turkos mosaik, bänkskivor i trä. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv. Vackra detaljer som tidstypiska element och djup fönsterbräda.

Vardagsrum

Socialt vardagsrum med plats för stor soffa för flera personer, loftsäng med smart yta för förvaring undertill. Även lämplig yta för skrivbord. Gott om natuligt ljus via de stora fönstrena i söder. Ljus laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Fräscht renoverat med stilsäkla färgval och prakiskt tänk i fokus. De vikbara glasväggarna tar minimalt med plats när duschen inte används. Praktisk och snygg handdukstork, kommod och badrummspegel. mörkt klimkergolv och vitt kakel på väggarna, med snyggt svarta kakelplattor på en väggsektion, för att tydligt avskilja duschutrymmet från övriga badrummet.

Balkong

En riktig pärla till solig balkong nås via vardagsrummet. Gott om plats för möblering för flera personer. Härlig utsikt över Råsundavägen där det alltid finns något att titta på.

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt vindsförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-tv via ComHem grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Stockholms Stadsnäts Fiber 200/200. 129 kr/mån. Separat avtal tecknas.

Bilplats

I föreningen finns 7 st p-platser, 450 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Uppfartsvägen 8 - Solna

Kommun

Solna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1939

Boarea

36m2

Våning

3 av 0 (Våningsplan 3. )

Rum

1 rok

Område

Råsunda

Avgift

2 552 kr/mån

bredband ingår i avgiften

Utgångspris

2 275 000 kr

63 194 kr/m2

Ansvarig mäklare

Alexander Langer

Fastighetsmäklare

Läs mer om Alexander Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Uppfartsvägen 8, Solna

Bostadsrätt, 1 rok, 36m2 Pris: 2 275 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

2,50174%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Apeln 2

Lägenhetsnummer:

1206

Antal lägenheter:

37

Antal lokaler:

2

Information:

Föreningen förvärvade fastigheten 2002. Föreningen biladades 2004. Föreningen äger marken.

Inga planerade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2017-04-18.

Inga renoveringar planerade enligt styrelsen 2017-04-18. Gjorda renoveringar: 2016 Fönsterrenovering/Ytter fönstermålning 2015 Färdigställla efter vattenskada som drabbat 2 lghinnehavare, färdigställa vindslägenheterna och vindsförråden. 2014 Takbyte 2013 Stambyte i kök/bad. 2006 Tvättstugan är ommålad och en ny maskin installerad- 2005 Takmålning och renovering av trapphusen & fasaden. 2005 Behandling av VA-stammar

I föreningen finns 7 st p-platser, 450 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola