Gamla Huddingevägen 445, Älvsjö

Bostadsrätt, 3 rok, 83,5m2 Pris: 2 495 000 kr - Budgivning pågår

Välplanerad trea med låg avgift där du ges möjlighet att skapa ditt eget drömboende

Välkommen till denna välplanerade trerummare med väl tilltagna sovrum, gott om förvaringsmöjligheter, generösa sällskapsytor och stor balkong i bästa söderläge. Bostaden disponeras som följer; Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring i form av inbyggd garderob och linneskåp. Från hallen nås badrummet med anslutande tvättrum. Vidare i bostaden finner vi två väl tilltagna sovrum utrustade med utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober som. Från det stora vardagsrummet nås den härliga balkongen i bästa söderläge med sol medparten av dagen. Från vadgasrummet nås den naturliga matplatsen som kopplar ihop kök och vardagsrum. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring. Lägenheten ligger med bästa läge i Örby, nära kommunikationer och de lugna villakvarteren. Här finns mycket bra kommunikationer både busslinje 161, 163 stannar i närheten och ansluter både pendeltåg och T-bana. Buss 165 några minuter från lägenheten till Liljeholmen-Högdalen. Det tar ca 8 minuter att promenera till Älvsjö station där pendeltåget och flertalet andra bussförbindelser finns. Åker du bil ansluter du snabbt vägnätet som tar dig dit du önskar. Precis i anslutning till lägenheten finns mataffär, restauranger och frisör. I Örby finns även skola och flertalet förskolor. Vid Älvsjö centrum finns flera mataffärer, butiker. banker, SATS-träningscenter. Även Willys stormarknad samt Stockholmsmässan finns på ca 10 minuters promenad från lägenheten. Det finns även trevliga promenadstråk och cykelvägar genom Örbys villaområde.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Härlig välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter i form av anslutande garderober samt hatthylla.

Badrum & Tvättstuga

Stort badrum med klinkers på golv och delvis kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ, WC samt badkar med dusch. Vidare in i badrummet finns ett separat tvättrum utrustat med tvätt bänk och tvättmaskin.

Kök

Smart planerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med dubbla kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. I köket finns en rymlig matplats med trevligt fönsterparti som kopplar ihop kök och vardagsrum.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns plats för soffarrangemang med bord, tv-möbel och matbord. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i bästa söderläge.

Sovrum 1

Stort föräldrasovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbeln. Gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med plats för säng och skrivbord. Gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968

2008 Bergvärme installerad, yttre el utbytt. 2009 Målning av trapphus 2013 Relining av avloppsstammar, isolerglasruta installerad mot gatan. 2014 Nytt plåttak 2015 Renovering av balkongräcken Planerat underhåll: Ventilation, datum ej bestämt.

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.Via kabel-TV. Com Hem.

Uteplats/Balkong

Stor balkong i bästa söderläge med sol hela dagen.

Bilplats

13 parkeringsplatser, kostar 300kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Gamla Huddingevägen 445 - Älvsjö

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1968

Boarea

83,5m2

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Örby

Avgift

3 164 kr/mån

I avgiften ingår, vatten, värme och kabel-tv från Com Hem.

Utgångspris

2 495 000 kr

29 880 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

2 550 000 kr

30 539 kr/m2

B1 21/11 kl: 15:07 - 2 550 000 kr

B2 21/11 kl: 14:00 - 2 535 000 kr

B1 21/11 kl: 13:12 - 2 525 000 kr

B2 21/11 kl: 12:36 - 2 505 000 kr

B1 21/11 kl: 11:02 - 2 495 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Dennis Sivertsson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Dennis Maila mig

Extra kontaktperson

Tove Nilsson

Koordinator/Fastighetsmäklare

Läs mer om Tove Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Gamla Huddingevägen 445, Älvsjö

Bostadsrätt, 3 rok, 83,5m2 Pris: 2 495 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

7,43% och andel av årsavgiften är 7,43%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Bergvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Lättviktaren nr 9

Lägenhetsnummer:

1101

Antal lägenheter:

15

Antal lokaler:

2

Information:

Fastigheten Lättviktaren nr 9 är belägen på Gamla Huddingevägen 443-445. Gemensamma utrymmen Källarförråd finns tillhörande lägenheten. Stor tvättstuga ( 2 maskiner, tumlare samt torkskåp) och cykelförråd finns även det i källaren. Föreningen består av 15 lägenheter och två lokaler som i dagsläget är uthyrda.

Utfört underhållsarbete: 2008 Bergvärme installerad, yttre el utbytt. 2009 Målning av trapphus 2013 Relining av avloppsstammar, isolerglasruta installerad mot gatan. 2014 Nytt plåttak 2015 Renovering av balkongräcken

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola