Axbergsgränd 15, Bandhagen

Bostadsrätt, 3 rok, 73m2 Pris: 1 995 000 kr

Utmärkt renoveringsmöjlighet i bostad med rätt grundförutsättningar för ett trivsamt boende!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Välkomna till Axbergsgränd 15! Här erbjuds en rymlig 3:a där bara fantasin sätter gränser. Bostaden är ett utmärkt tillfälle för dig som drivs av möjligheten till att sätta din egen prägel på bostaden. Här finns de rätta grundförutsättningarna för att skapa ett väldigt trivsamt boende. Bostaden är 73 kvadratmeter stor och disponeras som följande: Stor och rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och goda avhängningsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, stambytt badrum, kök med goda arbetsytor och mycket förvaring och ett stort vardagsum med utgång till balkongen i det perfekta syd-väst läget - helt utan insyn. Det finns för den som vill även goda möjligheter till att öppna upp planlösningen för en än mer luftig atmosfär. Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällarförråd. Bostaden ligger på ca 5 minuters gångavstånd till Hagsätra centrum och tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på 20min. Buss 143 mot Liljeholmen tar dig till Älvsjö Centrum på ca 12 min. Där finns flertalet busslinjer samt pendeltåget mot Stockholm Central. Det finns också en smidig cykelväg till Älvsjömässan. I Hagsätra centrum finns ett bra centrumutbud av butiker samt även olika serviceinrättningar så som exempelvis vårdcentral, bank, bibliotek och apotek med mera. I övrigt finner du även två matbutiker, konditori och olika restauranger. Området Hagsätra började byggas 1957 och är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Hagsätra gränsar till Älvsjö, Örby, samt Rågsved och Stuvsta. Området består av både låg- och våningshus där nya bostäder har tillkommit under både 1990- och 2000-talet. Hagsätra centrum är en torgplats med butiker grupperande kring en större torgplats med en damm i mitten. Lägenheten ligger i ett lugnt och naturnära läge med närhet till centrum och allmänna kommunikationer. I Hagsätra finns även Vantörsbornas stora sommaroas, Älvsjöbadet med bassänger, stora gräsytor och aktiviteter för stora och små. I närheten finner du även Hagsätra idrottsplats.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i dubbla garderober. Här finns dessutom säkerhetsdörr.

Kök

Praktiskt kök med gott om förvaringsutrymmen i hyllor och kallskafferi, arbetsytor och plats för matbord. Vita skåpsluckor, vitt kakel ovanför disk och arbetsbänk. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum utan insyn med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet har en fin ekparkett på golvet. Här finns också utgång till balkongen som ligger i sydvästlig riktning och har sol hela eftermiddagen och kvällen.

Sovrum 1

Väl tilltaget sovrum, med gott om plats för dubbelsäng och utmärkta förvaringsmöjligheter i 4 st inbyggda garderober.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

Badrum

Stambytt badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin från 2015, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt badkar med dusch.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd i normalstorlek samt matkällarförråd. Föreningen har ett flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Ett stort utrymme finns mellan port 23 och 25 med ingång från baksidan av huset. Ytterligare utrymmen finns vid port 7, 9 och 10 med ingång från husets sida eller baksida. Förråden är till för förvaring av främst cyklar, barnvagnar och eventuellt mopeder. Dessa utrymmen är inte till för avställning av grovsopor. Utanför alla portar finns dessutom cykelställ att tillgå. Parkering av övriga fordon är inte tillåtet annat än på anvisade parkeringsplatser. Föreningen har sammanlagt fyra tvättstugor som är placerade i källaren vid port nr 3 med ingång på gaveln. De två större tvättstugorna har två tvättmaskiner vardera samt torktumlare och torkskåp. De två mindre tvättstugorna består av en så kallad "spontantvätt" som inte kan bokas tidigare än två tvättpass i förväg och en "grovtvätt" med en större maskin och torkskåp.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

ComHem är föreningens tv-leverantör och de boende har möjlighet till ett basutbud av kanaler att tillgå.Föreningen har tillgång till internet via antennanslutningar i respektive hall. Bredband via Bredbandsbolaget som föreningen har ett avtal med och där kostnaden ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst. Sol hela eftermiddagen och kvällen. Utsikt mot gröna lugna områden.

Bilplats

Föreningen har tillgång till 44 parkeringsplatser och 54 garage. Efterfrågan är ibland större än tillgången på p-platser och det är då en viss kötid.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Axbergsgränd 15 - Bandhagen

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1959

Boarea

73m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Hagsätra

Avgift

4 400 kr/mån

Utgångspris

1 995 000 kr

27 329 kr/m2

Ansvarig mäklare

Samandar Svantesson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Samandar Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Axbergsgränd 15, Bandhagen

Bostadsrätt, 3 rok, 73m2 Pris: 1 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 0,8372%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Axberget

Lägenhetsnummer:

364

Antal lägenheter:

141

Antal lokaler:

2

Information:

Tillsammans äger bostadsrättsföreningen Axberget tre byggnader. Idag är dessa uppdelade på 141 lägenheter, 126 bostadsrätter, 15 hyresrätter samt 2 lokaler för uthyrning. Utöver detta tillkommer 54 garageplatser och 44 parkeringsplatser. http://www.brfaxberget.se/

Radrum.se ekonomisk förvaltare

Stamspolning 2015 Kodlås till portarna, 2014 Balkongrenovering, 2013 Isolering av vindar, 2013 Nytt fläktsystem för ventilation, 2013 Belysning i källarförråden, 2013 Ny belysning vid portar och gård, 2007-2008 Nya sopluckor installerade i trapphusen, 2007 Renovering och installation av nya tvättstugor, 2007 Installation av bredband, 2007 Ny lekplats och boulebana, 2007 Rustning och komplettering av utemöbler, 2007 Nya rabatter, 2006 Byte av garageportar, 2006 Asfaltering av gård och parkeringsplatser, 2006 Målning av trapphus, 2005

Energideklaration

Energikonsumtion:

122 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola