Bäverdammsgränd 132, Bandhagen

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 97m2 Pris: 2 495 000 kr

Fantastisk utsikt med högt läge i barnvänligt område nära service och kommunikationer!

Välkommen till Bäverdammsgränd 132 och en mycket tilltalande etagelägenhet om 4,5 rum och kök. Här finns verkligen allt du kan tänkas vilja ha för ett tryggt och bekvämt boende och med områdets kanske bästa läge får du verkligen en guldkant i vardagen. På entréplan finns förutom hall med goda avhängningsmöjligheter ett praktiskt kök, 3 bra sovrum samt smakfullt renoverat badrum och wc. På det övre planet återfinns vardagsrum, förråd/hobbyrum och den stora balkongen i ett ogenerat söderläge. Härifrån åtnjuter du många soltimmar varje dag, och med det höga fria läget över Kräppladalen får du förmånen att njuta av den vackra solnedgången varma sommarkvällar. Det barnvänliga området som just präglas av sin vackra natur erbjuder även på innergården lekplats, grillplats, boulebana. I närheten finns dessutom flertalet förskolor och skola, exempelvis ligger bostaden några minuters promenad från populära Myrängsskolan. Kommunikationsmässigt ligger bostaden 5 minuters gångväg från buss 744 vilken tar dig till Högdalen på ca 5 minuter. På 10 minuters gångväg från bostaden återfinns t-bana och centrum. Med bil tar du dig enkelt ut till diverse trafikleder och når Stockholm city på ca 15 minuter. Helt enkelt ett boende att trivas i och som definitivt bör ses - Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

När du kliver in från loftgången välkomnas du av en stor och ljus hall som erbjuder goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i form av flertalet garderober. Ljusa väggar och stilrent golv.

Kök

Rymligt kök med plats för 4-6 personer vid matbordet. God förvaring i över och underskåp och stora arbetsytor. Maskinpark med fullstor kyl/frys, ugn/spis och diskmaskin - allt från Electrolux. Fönster som vätter mot loftgången och innergården.

Vardagsrum

Ljust och trevligt vardagsrum som känns väldigt luftigt, mycket tack vare sitt fina ljusinsläpp och det lutande taket med god höjd. Härifrån nås även den stora härliga balkongen som ligger i fritt och ogenerat läge. Här har du sol hela dagen och långt in på kvällen.

Sovrum 1

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler och garderober. Fönster med utsikt över Kräppladalen.

Sovrum 2

Bra sovrum med gott om plats för säng, tillhörande möbler och garderober. Fönster med utsikt över Kräppladalen.

Sovrum 3

Bra sovrum med gott om plats för säng, tillhörande möbler och garderober. Fönster med utsikt över Kräppladalen.

Hobbyrum/Förråd

Från vardagsrummet nås ett stort utrymme som ursprungligen varit tänkt som förrådsutrymme. Tack vare sin goda storlek kan det med enkelhet istället nyttjas som hobbyrum eller ett gästrum.

Badrum

Tilltalande badrum renoverat -14 med goda materialval. Här finns toalett, spegelskåp med kommod, snyggt badkar med praktiskt duschfönster. Golvvärme och förberett för tvättmaskin.

WC

Tilltalande helkaklad WC, smakfullt renoverad -14.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1983

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. (Ingår i avgiften)

Uteplats/Balkong

Balkong, söderläge.

Bilplats

Garage - Separat Kö. Fri parkering på Bjursätragatan enligt skyltning.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Jan 18:30 - 19:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Bäverdammsgränd 132 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1983

  Boarea

  97m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 (Bostaden ligger i etage på våningar 3 och 4.) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Bandhagen - Snösätra

  Avgift

  5 874 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud via ComHem), Internet (bredbandsbolaget)

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  25 722 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Samandar Svantesson

  Fastighetsmäklare

  070-574 01 77

  samandar.svantesson@lansfast.se Läs mer om Samandar

  Extra kontaktperson

  Dennis Sivertsson

  Fastighetsmäklare

  070-574 34 99

  dennis.sivertsson@lansfast.se Läs mer om Dennis

  Visning

  Kom på visning!

  2018-01-22 18:30:00 2018-01-22 19:00:00 40 Bostadsvisning Bäverdammsgränd 132, Bandhagen 59,251166742033, 59,251166742033 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Bäverdammsgränd 132, Bandhagen

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 97m2 Pris: 2 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  1,19293% och andel av årsavgiften är 1,19393%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-20

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Hsb Brf Dammen

  Lägenhetsnummer:

  74

  Antal lägenheter:

  102

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Dammen är en bostadsrättsförening och finns på Bäverdammsgränd 80 - 188. Föreningen har 102 lägenheter och 3 lokaler. Lokal kan hyras/disponeras av föreningens medlemmar för tillställningar och/eller övernattningar (1 rum med 4 sovplatser). Föreningen innehar marken med tomträtt. Månadsavgiften sänktes med 5% den 1 oktober 2016. För mer information besök föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/dammen/  Föreningens ekonomi:

  Avgiften sänktes med 5% 2016, och det finns inga planerade förändringar. (17-12-28)  TV/Internet:

  Kabel-tv basutbudet via ComHem ingår i Avgiften. Bredband via Bredbandsbolaget.  Parkering:

  Garage - Separat Kö. Går att hyra utan bur för 379 kr/mån, separat kö idag. Med bur 474 kr/mån. Garage och parkering sköts av ISS Facility Services AB. Fri parkering på Bjursätragatan enligt skyltning.  Gårdsplan:

  Gårdsplats med fin grönska, grillplats, lekplats och Boulebana etc.  Annat:

  Område Bostaden ligger i ett naturskönt område med närhet till allt. Vackra strövområden med rikt natur och fågelliv. Närhet till förskolor, parklek, ungdomslokal och grundskolor, basket- och fotbollsplan. Det är ca 10 minuters promenad till Rågsveds centrum där du finner ett flertal affärer, mataffär, konditori, apotek, vårdcentral och T-bana. Med buss utanför lägenheten tar du dig till Högdalen C på 5 min där du finner matbutiker, restauranger, diverse klädbutiker, systembolag, gym, apotek mm. I Hagsätra finns gym, Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner och ishockeyrink. Kommunikation Utanför lägenheten finner du buss mot 744 Huddinge C (Balingsnäs) - ca 12 min samt 744 mot Högdalen - 5 min. Från Högdalen är du inne vid Stockholm C med tunnelbanan på ca 19 min. Högdalen är även knytpunkt för bussar. Närmsta t-bana Rågsved är på ca 10 minuters promenadavstånd.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  107 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola