Klockhammarsgränd 4, Bandhagen

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 123m2 Pris: 3 495 000 kr

- MISSA INTE CHANSEN ATT FÖRVÄRVA DENNA CHARMIGA ETAGEVÅNING -

Välkommen till en perfekt disponerad och mycket smakfull etagevåning med stor balkong. Bostaden ligger på en av Hagsätras absolut bästa adresser i en välskött förening med direkt närhet till kommunikation och ett stort serviceutbud. Denna rymliga, stilsäkra & fantastiska etagevåning med vindskaraktär om totalt 123 m² (103 m² boarea + 20 m² övrigarea) fördelade på 5 rum & kök. Planlösningen i två plan är ovanligt väldisponerad, yteffektiv & tillgänglig. Vindsvåningen är en sann familjedröm högst upp i fastigheten med gavelläge, fönster mot tre väderstreck & genuin villakänsla på taket vilket ger ett extraordinärt boende för den som söker något utöver det vanliga. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt, ljus färgsättning, moderna materialval & genomtänkta förvaringslösningar samt ett generöst kök berikat av en stor balkong med fantastisk vy. Med närhet till tunnelbanan som på ca 20 min tar dig till T-centralen. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm. Här finns grönområden, lekplatser, dagis, skolor för de yngre & grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker & mycket mer populära saker som lockar. Hagsätra centrum som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden finns ett stort utbud av restauranger, affärer & all tänkbar service. Detta är utan tvekan en bostad för den som kräver stabilitet & maximal trivsamhet!

Rumsbeskrivning

-- VÅNING 1 --

ENTRÉ

Välkomnande entré med goda avhängningmöjligheter, utrustad med en massiv säkerhetsdörr & på golvet vacker ekparkett som leder vidare in i lägenheten. Från hallen finns access till lägenhetens badrum/WC.

BADRUM & WC

Badrum med golvvärme där väggarna präglas av vita kakelplattor & på golvet ligger klinker i grå kulör. Badrummet inrymmer trevliga badrumstillbehör som, duschvägg, handfat, wc & även förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM

Stort & rymligt vardagsrum med charmiga fönster inger bra med ljusinsläpp. Lättmöblerade ytor med god plats för större sällskaps del. Härifrån ansluter man även till bostadens rymliga & trevliga master bedroom.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med mycket bra ytor för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Generöst ljusinsläpp och bra med förvaringsmöjligheter via sovrummets stora garderober som är smidigt placerade längs ena väggen.

KÖK

Smakfullt ljust Marbodalkök med goda arbetsytor. I köket finns allt du behöver kyl/frys, ugn med utdragbar lucka, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Goda förvaringsmöjligheter för dina kökstillbehör. Städskåp bredvid den kombinerade kyl/frys kan göras om till utrymme för hel kyl & frys.

-- VINDSVÅNING --

Vintern 2017 utökades lägenheten med en vindsvåning. I anslutning till hallen finns det en trappa som leder till övervåningen. Här bjuds på generösa sällskapsytor med två sovrum & genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt golvvärme.

GÄST WC

Grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Handfat med kommod med spegel.

SÄLLSKAPSRUM

Stort & luftigt sällskapsrum i öppen social planlösning vidare mot vindsvåningens två sovrum.

SOVRUM 2

Väl tilltaget sovrum i lägenhetens hörn med insynsskyddat läge som nås från hallen. Här finns det plats för stor säng samt övrigt möblemang.

SOVRUM 3

Underbart gavelläge med fönster i fritt läge. Här finns plats för dubbelsäng samt goda möjligheter för förvaring i rummets kattvind.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband via Ownit 100/100 Mb/sek

Uteplats/Balkong

Här finns en trevlig & rymlig balkong med härlig utsikt & morgonsol. Balkongens storlek ger möjlighet till möblemang så som grill, bord samt stolar.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Jan 20:00 - 20:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Klockhammarsgränd 4 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2007

  Boarea

  123m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hagsätra

  Avgift

  5 483 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, förråd, Bredband Ownit 100/100 Mbit.

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  28 415 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Johan Güleç

  Fastighetsmäklare

  070-574 01 74

  johan.gulec@lansfast.se Läs mer om Johan

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - Välkommen

  2018-01-22 20:00:00 2018-01-22 20:30:00 40 Bostadsvisning Klockhammarsgränd 4, Bandhagen 59,2633528604772, 59,2633528604772 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Klockhammarsgränd 4, Bandhagen

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 123m2 Pris: 3 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  VÅNING 1

  VINDSVÅNING

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 150 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr

  Hushållsel:

  850 kr

  Personer i hushållet: 5

  Andel i föreningen:

  0,0002748% och andel av årsavgiften är 2,7484%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-13

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Klockhammaren

  Lägenhetsnummer:

  143

  Antal lägenheter:

  39

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheten Svedjefallet 2 fördelat på två byggnader; Klockhammarsgränd 2 och 4. Total bostadsarea är 2178 kvm.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har god ekonomi och har aldrig höjt avgiften sen föreningen bildades och köpte fastigheten 2006/2007.  Gjorda renoveringar:

  2018 Nymålning av trapphus planerat mars 2017 Bygge slutfört 3 av 4 nya vindsvåningar till etagelägenheter. 2013 OVK är gjord och rensning av ventilationsrör. 2013 Stamspolning 2007 Fasad putsades  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband via Ownit 100/100 Mb/sek ingår i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 21 egna parkeringsplatser med uttag för el till motorvärme. En p-plats kostar 250 kr/månad.  Gårdsplan:

  Gemensam grillplats med en fin grill och utemöbler.  Annat:

  Föreningen har uteplats med fin utegrill, utemöbler samt sandlåda för barnen. Gemensamma städdagar 2 ggr/år med grillning och trevligt umgänge.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  145 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola