Beckomberga Skogsväg 2, 1 tr, Bromma

Bostadsrätt, 2 rok, 55m2 Pris: 2 595 000 kr

Nyproducerad tvåa med stor uteplats en trappa upp.

Helt nyproducerad lägenhet i det häftiga projektet Estrids Krona. Bli först att flytta in i en modern och stilsäker lägenhet med naturen som granne.
Nu finns möjlighet att förvärva en helt nyproducerad 2:a i det häftiga projektet Estrids Krona, uppfört av Veidekke. Belägen en trappa upp huset finner vi denna mycket trivsamma och funktionella hörnlägenhet med generös uteplats som vetter mot den lummiga skogsbacken. Det gemensamma vardagsrummet och matplatsen får fint ljusinsläpp från tre fönster i två väderstreck samt utgång till den fantastiska uteplatsen/balkongen. Sovrummet ligger avskilt med plats för dubbelsäng, även här utgång till uteplatsen. I hallen finns det gott om förvaring och utrymme att hänga av sig ytterkläder. I hallen ligger det generösa och helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Som köpare blir du den första att bo i lägenheten, som i sin tur är beläget i ett hus med genomtänkt arkitektur och utförande. Beläget på skyddade Beckomberga Skogsväg har du naturen som granne och kort avstånd till kommunikationer, Mälarens badplatser, förskolor, skolor och närservice som mataffärer och sjukvård. Föreningens tre hus är välplacerade med ett behagligt avstånd mellan varandra som ger en ökad känsla av friheten i ett naturnära läge. I lägenheten finner du exklusiva och högst stilsäkra val av ytskikt och materialval. Den låga bröstningshöjden på fönsterna skapar en ökad känsla av ljus, rymd och unikt boende. Genom hela lägenheten går ljust målade väggar och ett vackert askparkettgolv. Köket från Marbodal är fullt utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt, micro och diskmaskin. Badrummet går i samma säkra stil och disponerar en egen tvättdel besående av tvättmaskin, kondenstumlare och arbetsbänk.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med plats för förvaring och avhängning i garderob. Askparkett på golvet och ljust målade väggar.

Sovrum 1

Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter iform av ett förråd. Plats för säng och övriga möbler. Askparkett på golvet och ljust målade väggar.

Badrum

Badrum med ljusa och stilsäkra val som matchar resten av lägenheten. Här har du även en tvättdel bestående av tvättmaskin, kondenstumlare och arbetsbänk.

Kök

Kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en trevlig social yta och en given plats för matgrupp. Köket är från Marbodal med ljusa materialval och fullt utrustad maskinpark: spis, ugn, micro, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Askparkett på golvet.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplatsen. Askparkett på golvet och ljust målade väggar.

Övriga byggnader

På husets entréplan finns ett till lägenheten tillhörande förråd. Här finns även cykel- och barnvagnsförråd. Källsortering i gemensamt miljöhus, hushållsavfall slängs i nedgrävda behållare på gården.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV och bredband via Obenetwork. Basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Bredband ingår i avgiften. Fiberanslutningen erbjuder ett stort urval av leverantörer och abonnemang.

Uteplats/Balkong

Stor uteplats med utgång från både vardagsrum och sovrum.

Bilplats

Föreningen disponerar 60 st markparkeringsplatser. Hyrs för 400 kr/m.

Övrigt

Som boende i Beckomberga erbjuds du ett lugnt område med naturen nära inpå. Trots detta finns fortfarande kommunikationer som buss och t-bana inom promenadavstånd samt två ICA-butiker i området och även en Coop-butik längs Spångavägen. Restauranger, Scen Beckis med musikuppträdanden och evenemang för alla åldrar samt Beckombergapark är lite av vad Beckomberga har att erbjuda. I närheten finns även sjukvård hos Brommageriatriken, där man även finner simhallen och en idrottsplats. Kyrksjölöten och Judarn är trevliga naturområden med vandringsleder för längre promenader och motion. Via bussarna från Bällstavägen (113) och Spångavägen (117) når man även Brommaplan med direktkommunikation in mot Stockholm C, T-centralen nås efter endast 30 minuter. I motsatt riktning når man Spånga Station med pendeltågförbindelse. Bussarna går även via Vällingby och Sundbyberg. Närmaste T-bana är Islandstorget som tar dig till T-centralen på 25 minuter. Det finns flera förskolor i närområdet. Grundskolor i närområdet består bland annat av Stallet, Kastanjelunden, Björntjänst och Raoul Wallenberg skolan som är en internationell friskola. Låg och mellanstadieklass finns hos Beckombergaskolan. Raul Wallenberg skolan har årskurser F-1 och 6-9. Under sommarmånaderna har man nära till badplatserna Kanaanbadet med café och hopptorn samt Ängbybadet med minigolf, servering och camping. I Björklunds Hage kan du hälsa på djur på en 4H-gård. Söker man shopping finns Vällingby centrum inom kort avstånd och populära Bromma Blocks med ett 70-tal butiker och restauranger öster ut längs Bällstavägen tillsammans med Bromma Flygplats. Ersättning Hemnet Härmed informeras om att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300-800 kr.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Beckomberga Skogsväg 2, 1 tr - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016

Boarea

55m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 6

Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Avgift

3 304 kr/mån

Kostad för varmvatten och hushållsel debiteras enligt förbrukning, i efterskott kvartalsvis.

Utgångspris

2 595 000 kr

47 182 kr/m2

Visning

Mån 26 Jun 18:30 - 19:15

Anmäl till visning

Tobias Sandseth

Fastighetsmäklare

Mobil: 0723-10 12 03

Tel: 0723-10 12 03

Maila mig Hämta vCard

Rasmus Engström

Fastighetsmäklare

Mobil: 0735-33 08 14

Tel: 0735-33 08 14

Maila mig Hämta vCard

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Välkommen! - Ring för förhandsvisning!

2017-06-26 18:30:00 2017-06-26 19:15:00 40 Bostadsvisning Beckomberga Skogsväg 2, 1 tr, Bromma 59,3562585187594, 59,3562585187594 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Beckomberga Skogsväg 2, 1 tr, Bromma

Bostadsrätt, 2 rok, 55m2 Pris: 2 595 000 kr

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,3411% och andel av årsavgiften är 1,6568%

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Estrids krona

Lägenhetsnummer:

C1104

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Nya Brf Estrids Krona är belägen på fastigheten Fröjel 8 och disponerar 3 huskroppar med totalt 60 lägenheter uppförda av Veidekke. Den totala bostadsarean uppgår till 4206 kvm. Lägenhetsfördelning: - 15 st 2 rok - 30 st 3 rok - 15 st 4 rok

Föreningen äger marken och betalar alltså ingen tomträttsavgäld vilket annars är vanligt i Bromma.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola

Counter