Mariehällsvägen 44

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 67m2 Pris: 4 450 000 kr

Synnerligen välplanerad 3:a om 67 kvm med stor balkong. Garage och gemensam takterrass finns att tillgå. Bostäderna kommer att byggas på ett befintligt hustak, precis intill Bällstaån och med utsikt över Sundbyberg. Här erbjuds allt ifrån ettor till femmor samt 13 stycken stadsradhus. Flertalet lägenheter kommer att ha privata terrasser och egna trädgårdar. En majoritet av bostäderna kommer att ha balkonger och högst upp, på ca 40 meters höjd kommer det att finnas ett gemensamt utegym samt utekök för föreningens medlemmar. Juridisk person ok! 1:or från ca 26 kvm - 45 kvm 2:or från ca 43 kvm - 64 kvm 3:or från ca 60 kvm - 85 kvm 4:or från ca 83 kvm - 97 kvm 5:or ca 111 kvm Stadsradhus - ca 165 kvm (Markplan) Läs mer om projektet här: www.ssmliving.se/vara-bostader/bromma-boardwalk/

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2020-2021

För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Mariehällsvägen 44 -

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2020-2021

  Boarea

  67m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  8 av 0 (Våningsplan 8. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Mariehäll

  Avgift

  4 355 kr/mån

  i avgiften ingår värme, kallvatten, TV och Bredband.

  Pris

  4 450 000 kr

  66 418 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Anton Dahlström

  Fastighetsmäklare

  0723-08 02 03

  anton.dahlstrom@lansfast.se Läs mer om Anton

  Extra kontaktperson

  Tobias Sandseth

  Fastighetsmäklare

  0723-10 12 03

  tobias.sandseth@lansfast.se Läs mer om Tobias

  Visning

  Är du intresserad?

  Mariehällsvägen 44

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 67m2 Pris: 4 450 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Bofaktablad

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Bromma Boardwalk

  Lägenhetsnummer:

  8-1103

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  40 meter över marken. 8 minuter till city. 18 minuter från kontinenten. Här blir det kontinentala lokalt därför att härifrån är allt nära: Sundbybergs stadsliv, bubblande citypuls och nästa avgående flyg. Fem minuter från porten finns matbutiker, caféer, gym och parker. Åtta minuter med pendel. Och du är inne i stan. En promenad till Bromma flygplats är inte längre bort än en knapp kvart. Oavsett åt vilket håll du tittar åt här finns allt att upptäcka. Längs Bällstaån intill Sundbybergs centrum byggs de 260 nya lägenheterna 40 meter över marken på ett tidigare kontorshus. Med sköna terrasser, unik utsikt och läge vid strandpromenaden bor du nära naturen, intill city och högt upp i luften. Med mer vy än bara hustak är Bromma Boardwalk ett multi- urbant boende för moderna människor som håller blicken högt. Bo högt upp ovanför marken med ena foten i Stockholm och andra på kontinenten. Anmäl ditt intresse idag!  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola