Mariehällsvägen 44

Bostadsrätt, 2 rok, 56m2 Pris: 3 550 000 kr

Bromma Boardwalk - 272 bostäder i blandade storlekar. Allt samlat på ett tak!

SSM uppför 272 stycken bostäder på ett befintligt hustak med utsikt över Bällstaån och Sundbyberg. Flera av lägenheterna kommer ha stora terrasser, privata trädgårdar och hiss upp till lägenheten. För mer info; https://www.ssmliving.se/intresseanmalan/ Välkommen på visning i vårt showroom, Vid frågor/intresse kontakta någon av ansvaria mäklare Tobias Sandseth Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma 072-310 12 03 brommaboardwalk@lansfast.se Anton Dahlström Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma 072-308 02 03 brommaboardwalk@lansfast.se Amanda Merio Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma 076-032 12 03 brommaboardwalk@lansfast.se Här kan du bo 40 meter över marken. 8 minuter till city. 18 minuter från kontinenten. Här blir det kontinentala lokalt därför att härifrån är allt nära: Sundbybergs stadsliv, bubblande citypuls och nästa avgående flyg. Fem minuter från porten finns matbutiker, caféer, gym och parker. Åtta minuter med pendel. Och du är inne i stan. En promenad till Bromma flygplats är inte längre bort än en knapp kvart. Oavsett åt vilket håll du tittar åt här finns allt att upptäcka. Längs Bällstaån intill Sundbybergs centrum byggs de 272 nya lägenheterna 40 meter över marken på ett tidigare kontorshus. Med sköna terrasser, unik utsikt och läge vid strandpromenaden bor du nära naturen, intill city och högt upp i luften. Med mer vy än bara hustak är Bromma Boardwalk ett multi- urbant boende för moderna människor som håller blicken högt. Bo högt upp ovanför marken med ena foten i Stockholm och andra på kontinenten. Anmäl ditt intresse idag!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2020-2021

Övrigt

För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Mariehällsvägen 44 -

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2020-2021

Boarea

56m2

Våning

7 av 0

Rum

2 rok

Område

Mariehäll

Avgift

3 640 kr/mån

Pris

3 550 000 kr

63 393 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Mariehällsvägen 44

Bostadsrätt, 2 rok, 56m2 Pris: 3 550 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Lägenhetsnummer:

9-1002

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola