Karmstolsvägen 4, Enskede

Bostadsrätt, 2 rok, 52m2 Pris: 2 495 000 kr

Ljus gavellägenhet högst upp i huset med solig balkong

Välkommen till denna välplanerade gaveltvåa med perfekt läge, högst upp i huset. Här bor ni med fri utsikt över takåsarna och med en solig balkong i bästa söderläge. Vacker stavparkett från byggåret samt fönsterbrädor i marmor ger den rätta känslan. Rymligt kök med matplats, stort fint sovrum samt gott om inbyggd förvaring. Här bor ni i lugna kvarter med närhet till grönområden och fina kommunikationer med både tunnelbana samt bussar. I Gubbängens centrum finner ni också mataffär på bekvämt avstånd. För större utbud av butiker tar ni er snabbt både till Farsta centrum och in till stan.

Rumsbeskrivning

HALLEN

Central hall med fin förvaring i stor klädkammare välkomnar er in i lägenheten.

KÖKET

Rymligt kök med fönster i två vädersträck och matplats för 4-6 personer. Här finns det bevarade originalköket och det är utrustat med spis samt kyl/frys.

VARDAGSRUMMET

Ljust och härligt vardagsrum med vacker stavparkett från 1947 och två fönster som ger härligt ljus till rummet. Från vardagsrummet når ni den soliga balkongen i söder som blickar ut över takåsarna i Gubbängen.

SOVRUMMET

Rymligt sovrum med härligt fri utsikt och gott om plats för dubbelsäng. Här finns inbyggda garderober med mycket bra förvaring.

BADRUMMET

Helkaklat badrum med klinkergolv och värmeslingor. Här finns duschplats, toalett samt handfat. Här finns också ett fönster för dagsljus och vädring.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga samt cykelrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1947

Tak, fasader och balkonger renoverades under senare delen av 80-talet Stammar och el renoverades 2002/2012 Kommande underhåll Målning fönster Renovering av tvättstuga Byte radiatorventiler Stamspolning Rensning ventilationskanaler Utbyte elserivs Detta uppgår till en estimerad kostnad av ca 750 000 kr under en 10-årsperiod. För mer information se besiktningsprotokoll samt ekonomisk plan.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Com HemCom Hem

Uteplats/Balkong

Solig balkong i söder med högt fritt läge och utsikt över takåsarna.

Bilplats

Föreningen har 17 p-platser som kan hyras för 500 kr/månad. Till dessa är det i dagsläget en kort kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:15 - 12:45

Anmäl till visning

Adress

Karmstolsvägen 4 - Enskede

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1947

Boarea

52m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Gubbängen - Enskede

Avgift

2 827 kr/mån

inklusive värme, vatten samt kabel-tv

Utgångspris

2 495 000 kr

47 981 kr/m2

Ansvarig mäklare

Andreas Johansson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Andreas Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning, anmäl gärna intresse

2017-11-19 12:15:00 2017-11-19 12:45:00 40 Bostadsvisning Karmstolsvägen 4, Enskede 59,263550263411, 59,263550263411 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Karmstolsvägen 4, Enskede

Bostadsrätt, 2 rok, 52m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

500 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

350 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

3,0824% och andel av årsavgiften är 3,0824%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-17

Byggnad

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Hyvelbänken 2

Lägenhetsnummer:

0421

Antal lägenheter:

30

Antal lokaler:

1

Information:

Föreningen bildades 2016 och består av 30 lägenheter varav 3 upplåts med hyresrätt. Utöver detta finns också en lokal som hyrs ut till restaurang.

Föreningen har idag ca 28 000 000 kr i lån vilket motsvarar en belåning på ca 17 000 kr/m² Föreningen har även en revers till den gamla fastighetsägaren på 5 000 000 kr och ca 5 000 000 kr i kassan. De tre hyresrätterna som finns kvar i föreningen motsvarar ett värde på ca 8 000 000 kr vid försäljning. I dagsläget finns inga beslut eller planer på att förändra månadsavgifterna.

Energideklaration

Energikonsumtion:

139 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola