Karmstolsvägen 4, Enskede

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 2 295 000 kr

Ljus gavellägenhet högst upp i huset med solig balkong

Välkommen till denna välplanerade gaveltvåa med perfekt läge, högst upp i huset. Här bor ni med fri utsikt över takåsarna och med en solig balkong i bästa söderläge. Vacker stavparkett från byggåret samt fönsterbrädor i marmor ger den rätta känslan. Rymligt kök med matplats, stort fint sovrum samt gott om inbyggd förvaring. Här bor ni i lugna kvarter med närhet till grönområden och fina kommunikationer med både tunnelbana samt bussar. I Gubbängens centrum finner ni också mataffär på bekvämt avstånd. För större utbud av butiker tar ni er snabbt både till Farsta centrum och in till stan.

Rumsbeskrivning

HALLEN

Central hall med fin förvaring i stor klädkammare välkomnar er in i lägenheten.

KÖKET

Rymligt kök med fönster i två vädersträck och matplats för 4-6 personer. Här finns det bevarade originalköket och det är utrustat med spis samt kyl/frys.

VARDAGSRUMMET

Ljust och härligt vardagsrum med vacker stavparkett från 1947 och två fönster som ger härligt ljus till rummet. Från vardagsrummet når ni den soliga balkongen i söder som blickar ut över takåsarna i Gubbängen.

SOVRUMMET

Rymligt sovrum med härligt fri utsikt och gott om plats för dubbelsäng. Här finns inbyggda garderober med mycket bra förvaring.

BADRUMMET

Helkaklat badrum med klinkergolv och värmeslingor. Här finns duschplats, toalett samt handfat. Här finns också ett fönster för dagsljus och vädring.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga samt cykelrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1947

Tak, fasader och balkonger renoverades under senare delen av 80-talet Stammar och el renoverades 2002/2012 Kommande underhåll Målning fönster Renovering av tvättstuga Byte radiatorventiler Stamspolning Rensning ventilationskanaler Utbyte elserivs Detta uppgår till en estimerad kostnad av ca 750 000 kr under en 10-årsperiod. För mer information se besiktningsprotokoll samt ekonomisk plan.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Com Hem Com Hem

Uteplats/Balkong

Solig balkong i söder med högt fritt läge och utsikt över takåsarna.

Bilplats

Föreningen har 17 p-platser som kan hyras för 500 kr/månad. Till dessa är det i dagsläget en kort kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Karmstolsvägen 4 - Enskede

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1947

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Gubbängen - Enskede

  Avgift

  2 827 kr/mån

  inklusive värme, vatten samt kabel-tv

  Utgångspris

  2 295 000 kr

  44 135 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Andreas Johansson

  Fastighetsmäklare

  070-241 34 82

  andreas.johansson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Visning

  Är du intresserad?

  Karmstolsvägen 4, Enskede

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 2 295 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  350 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  3,0824% och andel av årsavgiften är 3,0824%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-17

  Överlåtelseavgift:

  1 025 kr

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Hyvelbänken 2

  Lägenhetsnummer:

  0421

  Antal lägenheter:

  30

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2016 och består av 30 lägenheter varav 3 upplåts med hyresrätt. Utöver detta finns också en lokal som hyrs ut till restaurang.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har idag ca 28 000 000 kr i lån vilket motsvarar en belåning på ca 17 000 kr/m² Föreningen har även en revers till den gamla fastighetsägaren på 5 000 000 kr och ca 5 000 000 kr i kassan. De tre hyresrätterna som finns kvar i föreningen motsvarar ett värde på ca 8 000 000 kr vid försäljning. I dagsläget finns inga beslut eller planer på att förändra månadsavgifterna.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  139 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola