Nynäsvägen 339, Enskede

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 19 Aug 14:30 - 15:00

  Anmäl dig gärna i förväg.

  Mån 20 Aug 18:00 - 18:30

  Anmäl dig gärna i förväg.

  Anmäl till visning

  Adress

  Nynäsvägen 339 - Enskede

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1927

  Boarea

  23m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Enskede

  Avgift

  1 414 kr/mån

  Inkl. värme, vatten och tillgång till parkering.

  Utgångspris

  1 695 000 kr

  73 696 kr/m2

  I charmig 20-tals fastighet erbjuds denna 1:a som är belägen mitt i Enskedes villaidyll!

  Välkommen till denna charmiga 20-tals lägenhet som ligger med bästa läget intill Enskedes villaildyll. Direkt på en halvtrappa upp i huset erbjuds denna funktionella lägenhet som med sina välplanerade 23 kvm ger ett luftigt och härligt intryck. Genomgående i hela bostaden sätts en smakfull prägel med fräscha ytskikt och renoverat kök. Är ni på jakt efter ett unikt boende med känsla för stil och smak, då är detta något för er. Utöver den funktionella stilen som råder idag är möjligheterna oändliga med denna bostad, kom själv och upplev denna pärla. Här bor du i lugnt område med närhet till kommunikationer med T-bana och cykelavstånd till centrala Stockholm. I området finns även flera härliga promenadstråk och närhet till både Skogskyrkogården och Nackareservatet.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-19 14:30:00 2018-08-19 15:00:00 40 Bostadsvisning Nynäsvägen 339, Enskede 59,2829504603779, 18,0911348211026 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-08-20 18:00:00 2018-08-20 18:30:00 40 Bostadsvisning Nynäsvägen 339, Enskede 59,2829504603779, 18,0911348211026 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande entréhall med goda förvarings- och avhöngningsmöjligheter. Entréhallen mynnar ut direkt mot köket.

  Kök

  Modernt kök i smakfullt utförande. Hör samsas goda arbetsytor med bra förvaring i köksskåp. Komplett utrustat med spis, ugn, diskmaskin och fläkt.

  Allrum

  Rymligt allrum med gott om plats för sällskaps- och sovdel. Fin utsikt mot föreningens grönskade innergård samt villaidyllen i bakgrunden.

  Badrum

  Komplett badrum med dusch, WC, handfat samt övrig badrumsinteriör.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1927

  Bredband

  Öppet fiber finns indraget i fastigheten.

  Uteplats/Balkong

  Föreningen har en grönskande tomt med gemensam uteplats.

  Bilplats

  I föreningen finns ett antal parkeringsplatser som tillhör samtliga medlemmar. Det kostar ingenting att nyttja dessa parkeringsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  4,389%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-06-04

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vattentunnan 339

  Lägenhetsnummer:

  1004

  Antal lägenheter:

  11

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 11 bostadsrättslägenheter. I föreningen finns även 2 lokaler, föreningen är också fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar i Stockholm.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens och fastighetens ekonomiska förvaltning sköts av ECS Förvaltning. För mer information om föreningens ekonomi, se åresredovisningen och stadgar som finns i bifogad pdf på denna bostads tills-salu annons. Inga beslut om kommande avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade kommande renoveringar. 2002: Installerat bergvärme 2003: Elstigare 2003: Stambyte 2004: Fasadrenovering 2011: Fräschat upp garagelokalen 2012: Ny takplåt Stamspolning samt lagning av stam i bottenplatta. Installation av brandsäker källardörr, brandvarnare och annan utrustning i allmänna utrymmen samt förebyggande kontroller av brandsäkerhet inarbetas. Fällning och bortforsling av skadad björk vid föreningens parkering. Renovering av trapphuset. Genomförd OVK kontroll.  Annat:

  Föreningen har tillgång till en tvättstuga vilket är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till föreningen hör en gemensam tomt med terrass och gräsmatta på gårdssidan.


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  61 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor