Hållövägen 11, 6 tr, Enskededalen

Bostadsrätt, 3 rok, 82m2 Pris: 4 695 000 kr

Högst upp i huset har vi Blåsuts absolut bästa trea! Gavelläge och påkostade materialval!

Sällan till salu! Högst upp i huset finns nu möjligheten att förvärva en av de absolut bästa treorna som du kan hitta i området. Förutom att vara belägen högst upp i huset så gör placeringen i gavel att du har ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor du på 82 välplanerade kvadratmetrar i högsta klass. Stora fönsterpartier, öppen planlösning och en rymlig balkong i söderläge lägger grunden för trivsel. I övrigt erbjuder bostaden gott om förvaring, ett välutrustat kök, ett stort och fräscht badrum och två bra sovrum. Lägg där till 1 minut till tunnelbanan, globenutsikt från kök/vardagsrum samt bekvämligheter så som hiss som tar dig direkt ner till garaget. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi som äger marken och har vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter med balkong eller uteplats mot grön innergård med lekplats. Föreningen har även 3 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Lägenheten ligger i nyproducerade och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Husen ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Blåsut, två stationer från Skanstull med promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Globenområdet och Tele2-arena finns inom kort promenadavstånd från bostaden. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande och rymlig entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobslösning samt i anslutande klädkammare. Säkerhetsdörr finns.

Badrum

Helkaklat badrum i fräscht, rymligt och modernt utförande. Här finns vägghängd WC, handfat med kommod, badkar samt egen tvättstation (torktumlare och tvättmaskin) med tillhörande arbetsbänk och vägghängd förvaring. Stilrent klinkergolv med komfortvärme samt vitt kakel pryder väggarna. Även fönster för vädring och ljusinsläpp finner du här inne.

Kök

Köket samspelar till perfektion med vardagsrummet i öppen planlösning. Praktisk och stilren köksö som både erbjuder ypperlig förvaring samt fungerar som en naturlig samlingspunkt. Tack vare den öppna planlösningen så har du här ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster i olika väderstreck. Gott om arbetsyta samt förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, integrerad mikro samt fullstor kyl och frys.

Vardagsrum

Vardagsrummet som samspelar med köket har ett fantastiskt ljusinsläpp i och med de stora ytorna och gavelläget. Rummet är generöst till ytan och lättmöblerat. Naturliga utrymmen för matplats, soffa, tv-bord mm. Från vardagsrummet når du bostadens båda sovrum.

Sovrum 1

Bostadens första sovrum är ljust, insynsskyddat och rymligt. Gott om plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderobslösning. Från sovrummet nås även bostadens stora härliga balkong i bästa söderläge.

Sovrum 2

Plats för säng och annat önskat möblemang. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet i insynsskyddat läge mot bostadens balkong.

Klädkammare

I anslutning till vardagsrummet/hallen finns en stor och praktiskt klädkammare med platsbyggd förvaring.

Övriga utrymmen

Tillhörande bostaden finns ett källarförråd. Gemensamt i föreningen finns en grovtvättstuga, ett antal cykelrum, barnvagnsrum i varje trapphus, ett styrelserum samt tre kommersiella lokaler.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning

Fjärrvärme och kompletterande värmeväxlare

TV & Internet

Tv/telefoni/bredband från Bredbandsbolaget. Debiteras separat på månadsavin med totalt 214 kr/mån.

Uteplats/Balkong

Stor möblerbar balkong i ett högt och fritt läge. Balkongen är placerad i ett rakt söderläge som ger åtskilliga soltimmar under hela dagen. Möjlighet att glasa in balkongen finnes.

Bilplats

Föreningen har ca 64 garageplatser (ca 900kr/mån) samt ca 36 parkeringsplatser utomhus (ca 300 kr/mån).

Övrigt

OMRÅDESBESKRIVNING Lägenheten ligger i nyproducerade och populära Blåsut. Blåsut ligger nära såväl vägtrafiknätet som tunnelbanan. Husen ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Blåsut, två stationer från Skanstull med promenadavstånd till Gullmarsplan. Med bil och cykel är innerstaden bara ett par minuter bort. Globenområdet och Tele2-arena finns inom kort promenadavstånd från bostaden. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, motionsspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma sommardagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning. SERVICE En mindre livsmedelsbutik finns i direkt anslutning, Handlarn. Där hittar du livsmedel, nybakat bröd och andra förnödenheter. På andra sidan Nynäsvägen finns hela Globen City / Tele 2 med dess rika utbud på affärer, livsmedelsbutiker, massvis av restauranger, apotek, idrotts- samt konsertarrangemang mm. Ett alternativt serviceutbud i närheten hittas i Sandsborg, en station till med tunnelbanan finns det både ICA, vårdcentral, bibliotek, pressbyrå, frisör, restauranger mm. Med bil tar du dig snabbt via södra länken till bl.a. Sickla Köpkvarter. KOMMUNIKATIONER Blåsuts T-banestation ligger endast på ca 1 minuts gångavstånd från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 5 minuter och till T-centralen på 12 minuter. Från knutpunkten Gullmarsplan tar du dig enkelt vidare till stadens alla hörn med tvärbana, tunnelbana eller buss. Det finns även bra bussförbindelser i närheten. Tidtabeller för tunnelbana och bussar hittar du på SL:s webbplats (www.sl.se). FÖRSKOLOR OCH SKOLOR I och omkring Enskededalen finns ett flertal skolor, förskolor och fritidshem. Här finns bland annat populära Enskedeskolan med årskurserna 1-9, Skarpnäcks nya skola, Skarpnäcks förskola, Pysslingens förskola, Enskede Gårds gymnasium mm. Läs mer om kommunen, skolor och planering på www.stockholmstad.se Nynäsvägen och Södra Länken tar dig smidigt in och ut ur staden..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 18:30 - 19:00

Anmäl till visning

Adress

Hållövägen 11, 6 tr - Enskededalen

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

82m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

6 av 6 (Våningsplan 6 av 6. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Blåsut

Avgift

4 677 kr/mån

Obligatoriskt tillägg för bredband, tv och telefoni tillkommer om 214 kr/mån. Värme, kallvatten och TV-basutbud ingår i avgiften.

Ansvarig mäklare

Alexander Danielsson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Alexander Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Välkommen! - Anmäl intresse!

2017-11-20 18:30:00 2017-11-20 19:00:00 40 Bostadsvisning Hållövägen 11, 6 tr, Enskededalen 59,2899977644912, 59,2899977644912 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Hållövägen 11, 6 tr, Enskededalen

Bostadsrätt, 3 rok, 82m2 Pris: 4 695 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

400 kr/månad

Försäkring:

200 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0,8089% och andel av årsavgiften är 0,74384%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-07

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme och kompletterande värmeväxlare

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Perrongen i Stockholm

Lägenhetsnummer:

149

Antal lägenheter:

152

Antal lokaler:

3

Information:

Brf Perrongen bildades 2007 och består av 152 lägenheter med balkong eller uteplats mot grön innergård med lekplats. Föreningen har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Föreningen har även 3 lokaler som hyrs ut. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring så endast en hemförsäkring behövs för de boende. Föreningen äger marken.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola