Forshagagatan 40, Farsta

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Forshagagatan 40 - Farsta

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959

  Boarea

  77m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Farsta Centrum

  Avgift

  3 401 kr/mån

  inklusive värme, vatten och kabel-tv

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  32 403 kr/m2

  Välplanerad lägenhet med renoverat kök och badrum. Solig balkong med lugnt läge.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna välplanerade och trevliga lägenhet med renoverat kök samt badrum. Fina ytor och lugnt läge mellan två gårdar samt solig balkong med skyddat läge. Perfekt för barnfamiljen med förskola inom föreningen samt bekvämt avstånd till Farsta centrum med stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Här finner ni också tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 20 minuter. I Farsta strand finns även pendeltågsstation som tar er dit ni ska. I närområdet finns Farsta Sim- och idrottshall med hela sitt utbud och Farsta idrottsplats. Det är heller inte långt till sjön Magelungen med fantastiska promenadstråk längs vattnet. Här finns också ett helt nyrenoverat strandbad och anrika Farsta Gård.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALLEN

  Inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring i garderober.

  KÖKET

  Snyggt kök i vitt med matplats för ca 4 personer invid fönster med fri vy mot den lummiga baksidan. Köket har nya moderna luckor samt snygga bänkskivor och kakel som ger en fin kontrast till det vita. Köket är utrustat med spis, diskmaskin samt kyl/frys.

  VARDAGSRUMMET

  Rymligt och trevligt vardagsrum med fina ytor och stora fönsterpartier mot baksidan. Här finns gott om plats för både soffrupp, tv-möbel samt läshörna/arbetsplats i det lilla burspråket. Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen med högt läge och utsikt mot trädkronorna.

  SOVRUM 1

  Stort och bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring och skrivbord.

  SOVRUM 2

  Även det andra sovrummet har bra storlek samt plats för både säng, förvaring och arbetsplats.

  BADRUMMET

  Helkaklat badrum från 2010 med klinkergolv. Här finns duschplats, toalett, handfat med kommod samt handdukstork och tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd och i föreningen finns två tvättstugor, cykelrum samt soprum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Stambyte samt el 2010 Dränering är gjord Balkongerna är renoverade Taken är bytta Portarna är bytta Fönstren är bytta 2016-2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Com Hem

  Bredband

  Com Hem

  Uteplats/Balkong

  Trevlig balkong i västerläge mot den lummiga baksidan.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500

  Personer i hushållet:

  3

  Kommentar:

  Två vuxna och ett barn

  Andel i föreningen:

  0,8645%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-31

  Byggnad

  Byggår:

  1959

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Stambyte samt el 2010 Dränering är gjord Balkongerna är renoverade Taken är bytta Portarna är bytta Fönstren är bytta 2016-2017

  Förening

  Föreningens namn:

  Forshagagatan

  Lägenhetsnummer:

  244

  Antal lägenheter:

  132

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2011 och man tillträde fastigheten 2013.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  154 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor