Pepparvägen 45, Farsta

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52,5m2 - Budgivning pågår

Varmt välkomna till denna moderna tvåa med uteplats i söderläge!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Kontakta mig gärna för privatvisning! I modern fastighet från 2011 finner ni denna rymliga tvåa med social planlösning mellan kök och vardagsrum. Detaljer såsom diskmaskin och gott om utrymme för större matbord erbjuder denna bostad bl.a. Lättmöblerat sovrum med gott om förvaring genom flera garderober. Stor och mysig uteplats i söderläge som erbjuder sol i många timmar. Perfekt yta för er som vill ha grillkvällar med nära och kära. Fräscht och stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt vädringsfönster. Här bor ni i lugna kvarter med bekvämt gångavstånd till Hökarängens charmiga centrum med välbevarad 50-talskänsla. Här finner ni butiker, restauranger samt smidiga kommunikationer med tunnelbana och buss. Till Farsta centrum tar ni er med tunnelbanan på ca 2 minuter. Där finns ett stort utbud av shopping, restauranger m.m. Vill ni in till city tar det bara ca 15 minuter med gröna linjen. I närområdet finns också härliga skogsområdet och badplatser vid både Magelungen och Drevviken. Vid Ågesta friluftsområde finns både golf och möjlighet till motion. Hjärtligt välkomna till våra visningar.

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med städskåp, garderob och hatthylla för klädförvaring. Vittapetserade väggar och ektarkett på golvet som är genomgående i denna lägenhet.

Kök

Välutrustat kök med vitvaror från Electrolux och goda arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, mikrovågsugn, spis och fläkt, samt kombinerad kyl/frys. Vita snickerier och ett högskåp för extra förvaring erbjuder köket. Snyggt vitt kakel ovanför bänkskivan i mörk laminat. Här finns plats för stort matbord för ca 4-8 personer samt en snygg skänk för den som önskar. Vittapetserade väggar.

Vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket möjliggör flera möbleringsalternativ. Här finns plats för soffgrupp, bokhylla och tv-möbel för den som önskar. Här finner ni även utgången till den mysiga uteplatsen i soligt söderläge.

Uteplats

Stor uteplats i söderläge med plats för stort matbord och stolar. Mysig liten hörna att njuta av när värmen infaller. För er med gröna fingrar lämpar sig söderläget ypperligt då gott om utrymme finns för planteringar.

Sovrum

Lagom storlek på sovrummet med plats för dubbelsäng, skrivbord och bokhyllor. Stort fönsterparti samt ett extra fönster i gavel erbjuder detta rum. Sovrummet är väldigt tyst enligt säljarna tack vare bergsknallen som ligger intill fastigheten. Här finner ni även gott om förvaringsmöjligheter genom tre garderober och ett linneskåp. Snygg randig tapet pryder väggarna i detta sovrum.

Badrum

Helkaklat och rymligt badrum med praktiskt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med snygga duschväggar, handdukstork, toalett, kommod och spegelskåp. Här finner ni även tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) samt avlastningsbord och överskåp för extra förvaring.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd på entréplanet och i föreningen finns grovtvättstuga, soprum (nr 39 och 47), barnvagnsrum, rullstolsrum (här finns även möjlighet att ladda batteriet för utomhusrullstol) samt cykelrum (finns i nr 45 & 49. Mellan husen finns utvändiga cykelställ. Rakt över gatan finns även återvinning för paper plats etc.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2011

2016 Byte av ventilationsfilter i lägenheterna. Inga renoveringar eller avgiftsförändringar är beslutade i nuläget enligt föreningen. Föreningen har en underhållsplan som de fonderar pengar till enligt plan.

Uppvärmning

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

TV & Internet

Bredbandsbolaget är leverantör för TV, bredband och IP-telefoni. I varje boningsrum finns ett dubbelt digitalt uttag där telefon, dator eller TV kan kopplas in.

Uteplats/Balkong

Uteplats i söderläge med gott om plats för stort matbord och stolar. Mysig hörna som är omgärdad av en bergsknall, buskage och ett staket. Uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt.

Bilplats

Föreningen har 42 parkeringsplatser. 4 av dessa är utformade som handikapplatser (extra stora, varav två har skyltats om till lastplats). Dessa kan hyras för ca 300 kr/månad. Ingen kö för närvarande (kontrollerat 2017-12-12), kontakta HSB.

OMRÅDE Välkomna till Hökarängen som bildades 1926. 50-tals bevarat centrum med 50-tals skyltar och all närservice man behöver. Här finns t ex landets första gågata. Centrumanläggningen utformades av arkitekt David Helldén, som senare var en av upphovsmännen till Sergelgatan vid Hötorget. Hökarängen präglas av ett charmigt centrum med matbutik, frisör, vårdcentral och järnhandel etc. Här finns även ett mysigt café med de berömda semlorna! Blandad bebyggelse med både äldre låg- och höghus, radhus, småhus samt nyproduktion. Närhet till Gubbängsfältet och tennishall. Tycker man om skogens sus och dus finns det mysig natur längs Drevviken och Magelungen. I närbelägna Fagersjöskogen kan man plocka bär och svamp. På såväl vintern som sommaren nyttjas dessa områden till både sommardopp, promenader och elljusspår samt skridskoåkning. I närområdet finns ett flertal skolor och förskolor, för vidare information se www.stockholm.se KOMMUNIKATIONER Ca 10 minuters promenad från huset finns tunnelbanestationen Hökarängen som tar dig till T-centralen på ca 20 minuter och till Farsta centrum på ca 2 minuter. Närmaste busstation är vid Hökarängens centrum och där trafikerar buss 172, 173, 182 och nattbuss 193. Från Hökarängen är det heller inte långt till badplatser samt mysiga promenadstråk och skridskoåkning vid sjöarna Drevviken och Magelungen! För att ge dig bästa insynen på marknaden får du en bevakning av det område som du visat intresse av. Dina personuppgifter administreras av oss och inkluderar att bevakningen kan skapas. Denna bevakning kan i varje mail avslutas eller förändras av dig. Bevakningen administreras av vår partner HittaHem.se.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Pepparvägen 45 - Farsta

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  52,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hökarängen

  Avgift

  3 797 kr/mån

  värme, kallvatten och bostadsrättstillägg ingår. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/månad för tv, bredband och telefoni tillkommer. Varmvatten och el tillkommer som ett obligatoriskt rörligt tillägg på månadsavgiften. Se mer under driftkostnader.

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Ansvarig mäklare

  My Lundberg

  Fastighetsmäklare

  073-545 17 85

  my.lundberg@lansfast.se Läs mer om My

  Extra kontaktperson

  Andreas Johansson

  Fastighetsmäklare

  070-241 34 82

  andreas.johansson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Visning

  Är du intresserad?

  Pepparvägen 45, Farsta

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52,5m2 - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  645 kr/månad

  Försäkring:

  295 kr

  Hushållsel:

  145 kr

  Vatten/avlopp:

  205 kr

  Personer i hushållet: 2

  Varmvatten och el är kollektivt anslutet via föreningen och debiteras som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften efter förbrukning.

  Andel i föreningen:

  1,57106% och andel av årsavgiften är 1,77059%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-05

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft via tilluftsventiler.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

  Förening

  Föreningens namn:

  Pepparkvarnen

  Lägenhetsnummer:

  99-2484-1-24-3

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Pepparkvarnen är byggd på fastigheten Mesosten 4 och innehåller 47 lägenheter som är fördelade på totalt 4 huskroppar nr 41,43,45 och 49. Föreningens mark är upplåten med tomträtt. För att bevilja medlemskap kräver föreningen att köparen är medlem i HSB Stockholm. Detta görs enklast på www.hsb.se/medlemskap. Avigften är en engångskostnad om 500kr och en årsavgift på 300kr.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  60 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola