Barbro Alvings gata 23, Hägersten

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 900 000 kr

- Brf med låga avgifter, ingår bredband & Tv Ljus och fin 2a i expansiva och populära Fruängen! Bostaden har stilrena materialval och genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Välutrustat kök med inbyggd diskmaskin och inbyggd micro. Badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Stor balkong i bästa söderläge utan insyn och med utsikt mot grönska. Här finns gott om förvaring. Område: Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Ett stenkast bort ligger Lidl. Här har ni nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I området finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. Kommunikationer: Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer någon minut från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus hall med säkerhetsdörr, genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. I förvaringsväg finns garderob samt ingång till förråd/klädkammare, här finns även bra avhängnings möjligheter. Vardagsrum: Ekparkett golv och vit målade väggar. Luftigt och ljust sällskapsrum med stora fönster samt utgång till balkong med helglasad balkongdörr, som ger ett härligt ljusinsläpp. Balkong högst upp i huset i bästa söderläge utan insyn och mot grönska. Kök: Vita släta skåpsluckor med vitt kakel ovan arbetsbänk. Kyl/frys, inbyggd micro, diskmaskin, ung med glashäll och fläkt. Här finns sittplats för ca 4-6 personer. Sovrum: Rymligt sovrum med vita väggar, ekparkett golv och ett fönster. Här finns plats för dubbelsäng och i förvaringsväg finns garderober. Badrum: Helkaklat badrum med vit kakel och ljust klinker. WC, dusch med infällbara glasväggar, handfat med underskåp, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt överskåp för förvaring.

Övriga utrymmen

Det finns cykel- och barnagnsrum samt övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten är en studio utrustad med en bäddsoffa för två, skrivbord, bord, soffbord, 8 stapelbara stolar, pentry med två kokplattor, köksutrustning, kaffekokare, mikro, litet kylskåp, badrum med dusch samt städutrustning. Kostnad per natt är 300 kr och boende kan hyra 1-3 nätter max 3 ggr per halvår. Bokas via hemsida med lösenord boende får vid inflytt. Föreningen har förråd i källaren vid garaget, i byggnaden mot parkeringen samt i några av trappuppgångarna. En del av lägenheterna har förråd inne i själva lägenheten istället. Cyklar och mopeder ska förvaras i cykelförråden som är särskilt märkta utrymmen eller i föreningens cykelställ på gården. Barnvagnar ska förvaras i barnvagnsförråden. I vissa trapphus finns förråd för både cyklar och barnvagnar och i andra endast för barnvagnar. Det finns ett cykelförråd i garaget som kan nyttjas av de som inte har cykelförråd i sin trappuppgång.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013/2014

Ny fastighet endast 3 år gammal, dvs. inga reparationer planerade än på många år. Föreningen har investerat i smidesstaket runt hela området för att dels göra det snyggare men även barnvänligt samt på ett tydligt sätt visa att det är en privat föreningsområde.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV anslutning via Ownit AB. Kanaler 1, 2, 4, kunskapskanalen och barnkanalen. Bredband Ownit AB. Hastighet: 100 Mbit/s ingår i månadsavgift. 1 000 Mbit, 199 kr/mån.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge söder.

Bilplats

41 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. 78 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Varav 20 st med motorvärmare som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkerings- och garageplatserna är det separat kö. Det finns en allmän parkeringsplats i närheten av fastigheten, kostnad för parkering är 30kr/dygn.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan 13:45 - 14:15

  Anmäl till visning

  Adress

  Barbro Alvings gata 23 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2013/2014

  Boarea

  55m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Fruängen / Nya Fruängen

  Avgift

  2 865 kr/mån

  Fast pris

  2 900 000 kr

  52 727 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  George Tentak

  Fastighetsmäklare

  0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se Läs mer om George

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen på visning!

  2018-01-21 13:45:00 2018-01-21 14:15:00 40 Bostadsvisning Barbro Alvings gata 23, Hägersten 59,2853782408571, 59,2853782408571 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Barbro Alvings gata 23, Hägersten

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 900 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  330 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  150 kr

  Vatten/avlopp:

  80 kr

  Andel i föreningen:

  0,47429% och andel av årsavgiften är 0,47768%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-05

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluftvärmepump

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Änglatrumpeten

  Lägenhetsnummer:

  231054001-0126

  Antal lägenheter:

  178

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Änglatrumpeten är en äkta förening som består av 178 lägenheter mellan 1 - 5 rok med adress: Barbro Alvings gata 2-6, 3-5, 17-29, Emilia Fogelklous gata 1-27 samt Vantörsvägen 273-287. Husen har totalt 12 trappuppgångar fördelat på 7 huskroppar som tillsammans bildar ett eget kvarter. Hushöjden varierar mellan 3 till 5 våningar. Finns två lokaler som är uthyrda till verksamheter - Liu´s kök(Sushi m.m.) och restaurang The Diner. I Brf Änglatrumpeten finns en övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten är en studio utrustad med en bäddsoffa för två, skrivbord, bord, soffbord, ca stapelbara 8 stolar, pentry med två kokplattor, köksutrustning, kaffekokare, mikro, litet kylskåp, badrum med dusch samt städutrustning. Kostnad per natt är 300 kr och boende kan hyra 1-3 nätter max 3 ggr per halvår. Bokas via vår hemsida med lösenord boende får vid inflytt.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar, uppgifterna kontrollerade 13/9-2017. Diskuterar eventuella höjningar först 2018.  Annat:

  För mer information se hemsida: www.brfanglatrumpeten.se Fastigheten är ansluten till fjärrvärmesystem och värmeåtervinning sker med värmepumpar som återvinner värme ur frånluftsventilationen. Vattenburen värme med termostatstyrda radiatorer. Mekanisk frånluft i kök och bad och tilluft genom ytterväggsventiler i yttervägg. Det finns elektrisk komfortgolvvärme i badrum. Varje lägenhet har individuell mätning av varmvatten. Samtliga lägenheter utförs med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning. Fastigheten förses med en gemensam mätare för den totala elenergiförbrukningen. Varje lägenhet förses med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Föreningen har ett cyckel/barnvagnsrum och en övernattningslägenhet.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola