Hökmossevägen 7, Hägersten

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hökmossevägen 7 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1944

  Boarea

  42,5m2

  Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hökmossen/Telefonplan

  Avgift

  2 728 kr/mån

  Mycket välplanerad 2:a i gott skick invid Telefonplan

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  **LÄGENHETEN SALUFÖRS MED FÖRSPRÅNG OCH ÄR DÄRMED EN KOMMANDE BOSTAD - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRISBILD!** Välkomna till denna otroligt fina tvåa på entréplan i huset med insynsskyddat läge i närheten av trendiga Telefonplan. Lägenheten präglas genomgående av renoverade ytskikt, god takhöjd och många fina bevarade originaldetaljer. Här är det bara att flytta in och bo i ett lugnt och populärt område med mycket fina grönområden runt omkring. Allt är gjort så som nytt kök med nya vitvaror, stambytt badrum, målade väggar och snygga golv. Stabil och bra förening med god ekonomi. Härifrån tar man sig med lätthet till Telefonplan som erbjuder mataffär, bank, caféer, affärer, restauranger, Sats-gym, service och kommunikationer i form av buss och T-bana. Från lägenheten tar man sig även enkelt till Liljeholmen med dess stora shoppingutbud i Liljeholmsgallerian. Vid Telefonplan finns den populära restaurangen Landet som är klart värd att besöka och avnjuta en måltid. Konstfack har även sina lokaler här. Vill man ta det lugnt i solen kan man göra det i den vackra Svandammsparken. Lite längre bort finns den klassiska Vinterviken med bad, restaurang och kolonilotter. Varmt välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av 3 stycken inbyggda garderober. Nytt fräscht ekfanérsgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum. Nylagt golv från 2016 bestående av ekfanér och vitmålade väggar. Rummet har ett stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, detta fönster har även väldigt fina bevarade detaljer och en fönsterbräda av sten. Badrum. Yteffektivt badrum som är helkaklat i färgerna vitt och ljusblått. Här finns WC, handfat, spegelskåp och badkar. Stambytt 1993. Kök. Nytt kök från 2017 med väldigt goda förvaringsmöjligheter, här finns även dom äldre charmiga detaljerna kvar. Stilrena vita köksluckor och vita bänkskivor. Köket har inbyggd kyl/frys. inbyggnadsugn, induktionshäll och en integrerad diskmaskin. Ovanför arbetsytorna finns vitt kakel som följs upp utav mönstrad tapet. Tidstypiskt fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp med fönsterbräda i sten. Sovrum: I detta rum har man bevarat original-golvet och väggarna är vitmålade. Stort fönster med fina detaljer. I rummet ryms båda dubbelsäng och förvaring.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, stort källarförråd, matkällare, hobbyrum och 3 tvättstugor i huset mittemot med nya tvättmaskiner (2016). Möjlighet till en drop-in tvättstuga. Fräsch och nyrenoverad gästlägenhet i föreningen som kan nyttjas mot låg kostnad vilket är perfekt om man får besök av släkt och vänner.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1944

  Stambyte i kök o badrum: 1993 El-stambyte: 1994 Fasader o Balkonger: 1997 Fönster: Ytterkarm utbytt 1998 Mark & Trädgård: 2002 Tak: 1995 Trapphus: 2010 Tvättstugor: 2013 Värmekulvertar: 2001 Uppvärmning: Fjärrvärme installerat 1996, Bergvärme installerat 2008. Planerade Renoveringar/Ombyggnationer: Inga större planerade under 2017

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Bredbandsbolaget eller Com hem (Com Hems Basutbud ingår i avgiften)

  Bredband

  Bredbandsbolaget, föreningen är gruppansluten. Obligatoriskt tillägg om 165kr. Hastighet: 250/100

  Bilplats

  Datumparkering råder i området.

  Vägbeskrivning

  www.hitta.se

  Övrigt

  Undersökningsplikt Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,7996%

  Andel av årsavgift:

  0,81211%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-06-28

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1944

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  Stambyte i kök o badrum: 1993 El-stambyte: 1994 Fasader o Balkonger: 1997 Fönster: Ytterkarm utbytt 1998 Mark & Trädgård: 2002 Tak: 1995 Trapphus: 2010 Tvättstugor: 2013 Värmekulvertar: 2001 Uppvärmning: Fjärrvärme installerat 1996, Bergvärme installerat 2008. Planerade Renoveringar/Ombyggnationer: Inga större planerade under 2017

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stockholmshus nr 7

  Lägenhetsnummer:

  073

  Antal lägenheter:

  106

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Lägenheterna byggdes 1944, det var även då föreningen bildades. Föreningen är en äkta förening, och marken är tomträtt. Föreningen innehar 8 hus vilka består av 106 bostadsrätter Bostdsrätterna är fördelade enligt: 58st 1,5 rok, 6st 2 rok, 42st 2,5 rok. I varje hus finns det uthyrda utrymmen i källarna. Det finns en butiks/företagslokal i föreningen som ligger på Tångvägen 23.  Föreningens ekonomi:

  I avgiften ingår det Värme och vatten Inga planerade ändringar av avgiften (2017-06-29)  Gjorda renoveringar:

  Kommande: Inga större planerade reparationer. Stambyte i kök o badrum: 1993 El-stambyte: 1994 Fasader o Balkonger: 1997 Fönster: Ytterkarm utbytt 1998 Grund: Ej utfört, inget arbete planerat Mark & Trädgård: 2002 Tak: 1995 Trapphus: 1995 Tvättstugor: 2000 Värmekulvertar: 2001 Uppvärmning: Fjärrvärme installerat 1996, Bergvärme installerat 2008. För mer info besök föreningens hemsida: http://stockholmshus7.se  TV/Internet:

  Föreningen har ett kabel-TV nät som drivs av Comhem, Kanaler beställs och debiteras enskilt. Kabel-TV: Comhem Digital-TV: Comhem (valbart) Fiber-TV: Bredbandsbolaget (valbart) Bredband med bredbandsbolaget 250/100 Obligatorisk avgift på 165 kr/mån  Annat:

  3 stycken tvättstugor Cykel/Barnvagnsrum finns i respektive källar Hobbyrum med arbetsbänk på TångV 21-23 1-2 st förråd per lägenhet (förråd+matförråd) På Hökmossevägen 11 finns en gästlägenhet som går att hyra via Riksbyggens kundwebb till en låg kostnad vilket är perfekt om du får besök av släkt och vänner. Det finns två sängar och en bäddsoffa med plats för två personer. En toalett med handfat finns i hallen (utanför lägenheten) och delas med ett kontor som ligger bredvid lägenheten. Parkering på gatan via Stockholms stad, föreningen har inga egna parkeringar.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  75 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor