Hökmossevägen 7, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hökmossevägen 7 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1944

  Boarea

  42,5m2

  Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hökmossen/Telefonplan

  Avgift

  2 728 kr/mån

  Inkluderar värme/VA, kabel-TV (Basutbud). Obligatorisk avgift på 165 kr/mån för bredband.

  Mycket välplanerad 2:a i gott skick invid Telefonplan

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  **LÄGENHETEN SALUFÖRS MED FÖRSPRÅNG OCH ÄR DÄRMED EN KOMMANDE BOSTAD - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH PRISBILD!** Välkomna till denna otroligt fina tvåa på entréplan i huset med insynsskyddat läge i närheten av trendiga Telefonplan. Lägenheten präglas genomgående av renoverade ytskikt, god takhöjd och många fina bevarade originaldetaljer. Här är det bara att flytta in och bo i ett lugnt och populärt område med mycket fina grönområden runt omkring. Allt är gjort så som nytt kök med nya vitvaror, stambytt badrum, målade väggar och snygga golv. Stabil och bra förening med god ekonomi. Härifrån tar man sig med lätthet till Telefonplan som erbjuder mataffär, bank, caféer, affärer, restauranger, Sats-gym, service och kommunikationer i form av buss och T-bana. Från lägenheten tar man sig även enkelt till Liljeholmen med dess stora shoppingutbud i Liljeholmsgallerian. Vid Telefonplan finns den populära restaurangen Landet som är klart värd att besöka och avnjuta en måltid. Konstfack har även sina lokaler här. Vill man ta det lugnt i solen kan man göra det i den vackra Svandammsparken. Lite längre bort finns den klassiska Vinterviken med bad, restaurang och kolonilotter. Varmt välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av 3 stycken inbyggda garderober. Nytt fräscht ekfanérsgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum. Nylagt golv från 2016 bestående av ekfanér och vitmålade väggar. Rummet har ett stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, detta fönster har även väldigt fina bevarade detaljer och en fönsterbräda av sten. Badrum. Yteffektivt badrum som är helkaklat i färgerna vitt och ljusblått. Här finns WC, handfat, spegelskåp och badkar. Stambytt 1993. Kök. Nytt kök från 2017 med väldigt goda förvaringsmöjligheter, här finns även dom äldre charmiga detaljerna kvar. Stilrena vita köksluckor och vita bänkskivor. Köket har inbyggd kyl/frys. inbyggnadsugn, induktionshäll och en integrerad diskmaskin. Ovanför arbetsytorna finns vitt kakel som följs upp utav mönstrad tapet. Tidstypiskt fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp med fönsterbräda i sten. Sovrum: I detta rum har man bevarat original-golvet och väggarna är vitmålade. Stort fönster med fina detaljer. I rummet ryms båda dubbelsäng och förvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1944

  1993 Stambyte i kök och badrum 1994 El-stambyte 1995 Renovering av tak 1996 Fjärrvärme installerat 1997 Renovering av fasader och balkonger 1998 Fönster – Ytterkam utbytt 2001 Värmekulvertar 2002 Mark & Trädgård 2008 Bergvärme installerat 2010 Trapphus 2013 Tvättstugor 2017-2018 Relining/Infodring av spillvattenledningar på Borrvägen 18-20 samt Hökmossevägen 5-7, 9-11, 13-15 2018 Oljning och målning av portar

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Kabel och digital-TV levereras av Comhem. Fiber-TV via Telenor. De boende får välja mellan dessa två leverantörer. Ange bostadens adress på respektive leverantörs hemsida för att se det exakta möjliga utbudet.

  Bredband

  Bredband 250 levereras av Telenor. Nedladdningshastighet 150–250 Mbit/s, höjd uppladdningshastighet till 60-100 Mbit/s. Ett obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån tillkommer för bredband.

  Vägbeskrivning

  www.hitta.se

  Övrigt

  Undersökningsplikt Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,7996%

  Andel av årsavgift:

  0,81211%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-06-28

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1944

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  1993 Stambyte i kök och badrum 1994 El-stambyte 1995 Renovering av tak 1996 Fjärrvärme installerat 1997 Renovering av fasader och balkonger 1998 Fönster – Ytterkam utbytt 2001 Värmekulvertar 2002 Mark & Trädgård 2008 Bergvärme installerat 2010 Trapphus 2013 Tvättstugor 2017-2018 Relining/Infodring av spillvattenledningar på Borrvägen 18-20 samt Hökmossevägen 5-7, 9-11, 13-15 2018 Oljning och målning av portar

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stockholmshus nr 7

  Lägenhetsnummer:

  073

  Antal lägenheter:

  106

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Lägenheterna byggdes 1944, det var även då föreningen bildades. Föreningen är en äkta förening med tomträtt som omförhandlas 2023. 8 hus, 18 portar med 106 bostadsrätter fördelat på adresserna: Borrvägen 18 – 20 Hökmossevägen 5 – 15 Hökmossevägen 14 – 16 Tångvägen 17 – 23 Tångvägen 20 – 26 Lägenhetstyper: 1.5 rok – 58 st 2 rok – 6 st 2,5 rok – 42 st Det finns en butiks/företagslokal i föreningen som ligger på Tångvägen 23 (Söderberg & Haglund Parkett & Golv Ab)  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgifrsändingar. (Kontrollerat med föreningen 2018-10-09)  Gjorda renoveringar:

  1993 Stambyte i kök och badrum 1994 El-stambyte 1995 Renovering av tak 1996 Fjärrvärme installerat 1997 Renovering av fasader och balkonger 1998 Fönster – Ytterkam utbytt 2001 Värmekulvertar 2002 Mark & Trädgård 2008 Bergvärme installerat 2010 Trapphus 2013 Tvättstugor 2017-2018 Relining/Infodring av spillvattenledningar på Borrvägen 18-20 samt Hökmossevägen 5-7, 9-11, 13-15 2018 Oljning och målning av portar, reliningsarbete på Hökmossevägen 7, målning av portdörrar Kommande renoveringar: - Reliningsarbeten pågår just nu på Hökmossevägen 14-16 och kommer fortsätta på Tångvägen. - Dörrar skall tätas bättre så det inte blir så kallt i trappgången, dock vet föreningen ej när detta kommer att ske.  TV/Internet:

  Kabel och digital-TV levereras av Comhem. Fiber-TV via Telenor. De boende får välja mellan dessa två leverantörer. Ange bostadens adress på respektive leverantörs hemsida för att se det exakta möjliga utbudet. Bredband 250 levereras av Telenor. Nedladdningshastighet 150–250 Mbit/s, höjd uppladdningshastighet till 60-100 Mbit/s. Ett obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån tillkommer för bredband.  Parkering:

  Boendeparkering via Stockholms Stad – Taxa 5.  Gemensamma utrymmen:

  *Källarförråd och matkällare* Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd och en matkällare. *Cykel- och barnvagnsrum finns i respektive källare* * Tre stycken tvättstugor* Föreningen har tre tvättstugor på Hökmossevägen 14-16, varav en är snabbtvättstuga. Tvättstugorna bokas på bokningstavlor utanför respektive tvättstuga. *Hobbyrum* Ett hobbyrum utrustad med arpetsbönk finns i källarplanet på Tångvägen 21-23 som får nyttjas av medlemmar. Verktyg och material står den nyttjande själv för. *Gästlägenhet* På Hökmossevägen 11 finns en gästlägenhet som går att hyra via Riksbyggens kundwebb till en låg kostnad. Det finns två sängar och en bäddsoffa med plats för två personer. Toalett och handfat delas med ett kontor som ligger bredvid lägenheten och är belägen i hallen utanför lägenheten.  Annat:

  Boende i lägenheterna ska minst vara delägare. Föreningen rekommenderar 50/50% Besök gärna föreningens hemsida: www. stockholmshus7.se


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  75 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor