Vantörsvägen 262, Hägersten

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 45m2 Pris: 2 495 000 kr

- Stor Balkong - Fastighet ifrån 2013 - Insynsskyddat - Optimalt planerad - Gemensam pool Välkommen till denna nybyggda och optimalt planerade 2:a med balkong i insynsskyddat läge mot skog och gemensam pool. Materialvalen är stilrena och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och sovrum ger en social känsla. Från vardagsrummet når man den stora balkongen i lugnt läge. Bostadens badrum är väldigt rymligt med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Stängsel håller på att sättas upp för att få en privat (gated) innergård och poolområde. Föreningens pool med loungehörna och grillplats bidrar till extra trivsel och i samma fastighet finns ett gym. OMRÅDE Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har ni nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I föreningens hus finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. KOMMUNIKATIONER Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer någon minut från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med mörkt klinkergolv. Goda avhängningsmöjligheter och i förvaringsväg finns 3 stycken garderober. Kök: Vita skåpluckor, vit bänkskiva samt svart mosaik. Maskinparken består av en ny diskmaskin (2017), kyl/frys, spis, ugn samt fläkt. Vardagsrum: Luftigt sällskapsrum med en öppen planlösning mot köket. Fönster mot innergård och härifrån når man den stora balkongen mot innegård, skog och pool. Badrum: Vitt kakel, mörkgrå klinker med golvvärme. I övrigt finns tvättmaskin, torktumlare, vägghängd wc, handdukstork samt handfat. Sovrum: Rymligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng. I förvaringsväg finns 2 stycken garderober. Från sovrummets fönster ser man innegården, skogen och den trevliga poolen. Till bostaden hör ett förråd på entréplan. Via hissen kan man ta sig ner i föreningens garage.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och källarförråd. Grovtvättstuga finns i föreningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013/2014

Styrelsen har slagit fast om att bygga en "Gated community" eller som det också kallas på svenska grindsamhälle. Man håller på att sätta upp grindar och staket runt hela innergården för att få den mer privat.

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

Tripel Play- Com Hem - Kanalpaket Silver + TIVO. Gruppavtal 257 kr/mån för samtliga lägenheter är ett obligatoriskt tillägg. Gruppavtal 257kr/mån är ett obligatoriskt tillägg Bredband 100/100.

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

Garage finns under fastigheten med 49 stycken parkeringsplatser där parkering går att hyra för 800kr/mån.

Vägbeskrivning

www.hitta.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vantörsvägen 262 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2013/2014

  Boarea

  45m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 5 (Våningsplan 3 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Fruängen / Nya Fruängen

  Avgift

  2 895 kr/mån

  Accepterat pris

  2 495 000 kr

  55 444 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  George Tentak

  Fastighetsmäklare

  0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se Läs mer om George

  Visning

  Är du intresserad?

  Vantörsvägen 262, Hägersten

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 45m2 Pris: 2 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,908% och andel av årsavgiften är 0,93%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-05

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Mälarhöjdsparken 2

  Lägenhetsnummer:

  C21202

  Antal lägenheter:

  84

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är en äkta förening och består av två byggnader med 84 bostadsrättslägenheter varav 5 st bostadsrättslägenheter och en personallokal tillhör ett gruppboende (Stockholms stad). Byggnaden har 4 våningar och ytterligare en våning som är källare/garage. Föreningen innehar marken med tomträtt. I föreningen finns ett poolområde som kan nyttjas tillsammans med grannföreningen. 1 lokal (Gym). Föreningens gemensamma tvättstuga ligger i entréplanet på Vantörsvägen 270. Tvättstugans utbud: en stor tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I trapphuset finns cykel- och barnvagnsförråd. Vid övriga frågor kontakta styrelsen på: brf.malarhojdsparken2@gmail.com.  Föreningens ekonomi:

  I månadsavgiften ingår uppvärmning, varmvatten, tv/bredband (gruppavtal Com Hem) och vattenförbrukning. Inga planerade avgiftshöjningar. 24/11-2017  TV/Internet:

  Trippel Play - från 1 december 2016 Com Hem - Kanalpaket Silver + TIVO Bredband 100/100 Gruppavtal 257 kr/mån för samtliga lägenheter obligatoriskt tillägg  Annat:

  Poolen är öppen ca 3 månander, och får enbart nyttjas av medlemmar och deras familjer. Poolen är då uppvärmd till ca. 27 grader. Alla lägenheter har tillgång till ett förråd. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare/alternativt kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  78 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola