Hundlokegränd 24, Hässelby

Bostadsrätt, 1 rok, 32m2 Pris: 1 795 000 kr

Perfekt etta med uteplats i bra solläge.

Nu säljer vi en ljus & välplanerad etta med stor och mysig uteplats om hela 11 kvm i bästa solläge. Lägenheten säljs på ritning och är under uppförande där tillträdet beräknas till månadsskiftet januari/februari 2018. Planlösningen är både praktisk och trevlig här en rymlig hall välkomnar er in till lägenheten. Direkt till höger nås det helkaklade badrummet med toalett, handfat och dusch. Här finns även en kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning och här möbleras sängen i alkoven som finns längs ena långsidan. Härifrån nås även uteplatsen som är stor och möblerbar i flera olika alternativ. Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområdet finns flera idrottsanläggningar med olika aktiviteter, idrottshallar, badplatser, simhall, fotbollsplaner och golfklubb. I naturreservatet i Grimsta finns motionsspår.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Innanför säkerhetsdörren väntar hallen med goda förvaringsmöjligheter i linneskåp och städskåp. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Duschhörna med vikbara väggar av glas. Tvättställ med kommod och kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Köket kommer från IKEA med vita kökssnickerier och stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Bänkskiva i laminat, rostfri kyl- och frys och induktionshäll av glas med rostfri varmluftsugn under. Rostfri mikrovågsugn. Vardagsrum med gott om möbleringsyta för soffa och TV-möbler. Här finns en sovalkov samt utgång till uteplatsen. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Stenlagt uteplats på 11 kvm som ligger i ett fint syd-väst läge.

Bilplats

Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Hundlokegränd 24 - Hässelby

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

32m2

Rum

1 rok

Område

Hässelby Lövsta Allé

Avgift

2 291 kr/mån

i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Internet via ComHem.

Pris

1 795 000 kr

56 094 kr/m2

Ansvarig mäklare

Johan Vikström

Fastighetsmäklare

Läs mer om Johan Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Hundlokegränd 24, Hässelby

Bostadsrätt, 1 rok, 32m2 Pris: 1 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

200 kr/månad

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0,5137%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Skogsstjärnan i Hässelby

Lägenhetsnummer:

403

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

I Brf Skogsstjärnan byggs 127 lägenheter fördelade i sju trappuppgångar i tre flerbostadshus med en trivsam och skyddad innergård för lek och umgänge. Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola