Hundlokegränd 24, Hässelby

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 32m2 Pris: 1 650 000 kr

Perfekt etta med uteplats i bra solläge!

Nu säljer vi en ljus & välplanerad etta med stor och mysig uteplats om hela 11 kvm i bästa solläge. Lägenheten säljs på ritning och är under uppförande där tillträdet beräknas till månadsskiftet januari/februari 2018. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information. Planlösningen är både praktisk och trevlig här en rymlig hall välkomnar er in till lägenheten. Direkt till höger nås det helkaklade badrummet med toalett, handfat och dusch. Här finns även en kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning och här möbleras sängen i alkoven som finns längs ena långsidan. Härifrån nås även uteplatsen som är stor och möblerbar i flera olika alternativ. Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområdet finns flera idrottsanläggningar med olika aktiviteter, idrottshallar, badplatser, simhall, fotbollsplaner och golfklubb. I naturreservatet i Grimsta finns motionsspår.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Innanför säkerhetsdörren väntar hallen med goda förvaringsmöjligheter i linneskåp och städskåp. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Duschhörna med vikbara väggar av glas. Tvättställ med kommod och kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Köket kommer från IKEA med vita kökssnickerier och stänkskydd av vita liggande kakelplattor. Bänkskiva i laminat, rostfri kyl- och frys och induktionshäll av glas med rostfri varmluftsugn under. Rostfri mikrovågsugn. Vardagsrum med gott om möbleringsyta för soffa och TV-möbler. Här finns en sovalkov samt utgång till uteplatsen. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Stenlagt uteplats på 11 kvm som ligger i ett fint syd-väst läge.

Bilplats

Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hundlokegränd 24 - Hässelby

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  32m2

  Rum

  1 rok

  Område

  Hässelby Lövsta Allé

  Avgift

  2 291 kr/mån

  i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Internet via ComHem.

  Pris

  1 650 000 kr

  51 562 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Johan Vikström

  Fastighetsmäklare

  072-389 64 38

  johan.vikstrom@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare

  072-018 41 46

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Visning

  Är du intresserad?

  Hundlokegränd 24, Hässelby

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 32m2 Pris: 1 650 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Hushållsel:

  200 kr

  Andel i föreningen:

  0,5137%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skogsstjärnan i Hässelby

  Lägenhetsnummer:

  403

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I Brf Skogsstjärnan byggs 127 lägenheter fördelade i sju trappuppgångar i tre flerbostadshus med en trivsam och skyddad innergård för lek och umgänge. Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola