Grafikvägen 17, 1tr, Johanneshov

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Grafikvägen 17, 1tr - Johanneshov

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1946

  Boarea

  47m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Johanneshov

  Avgift

  2 159 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg om 139 kr/mån tillkommer för bredband.

  Utgångspris

  2 595 000 kr

  55 213 kr/m2

  VÄLPLANERAD TVÅA -GAVELLÄGE - BALKONG - ATTRAKTIVT LÄGE

  Välkomna till denna välplanerade tvårummare på Grafikvägen 17! Här saluförs ett kvadratsmart boende som genomsyras av mycket ljus, tack vare lägenhetens härliga gavelläge som ger ljus i två väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet gör detta till ett socialt och trivsamt hem. Genomgående i mycket gott skick med goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Härlig balkong på lummigt läge! Här bor ni på ett mycket attraktivt läge med närhet till både citypuls och natur. Vackra promenadstråk och badmöjligheter vid Årstaviken samt en kort promenad över till Södermalm, med dess rika utbud av restauranger och shopping. All närservice finns två minuter bort vid Gullmarsplan, som erbjuder matbutiker, systembolaget apotek och dygnet runt öppet 7- eleven, bland annat. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer, tunnelbana samt tvärbana. Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med ljusa väggar och ljust golv. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med ljusa väggar och ljusa golv. Plats för stor dubbelsäng. Gott om förvaring i garderobsvägg i original, samt garderobsvägg med skjutdörrar. Fönster i högt och fritt läge.

  BADRUM

  Stambytt badrum med ljust kakel och mörkt klinker. Utrustat med handfat, WC och handdukstork. Dusch med glasdörr.

  KÖK

  Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor samt extra förvaring under köksön. Generös arbetsyta. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys.

  VARDAGSRUM

  Socialt vardagsrum med fyra rejäla fönsterpartier som ger sol i flera väderstreck. Ljusa väggar och ljusa golv. Här finns gott om plats för soffmöblemang och matbord. Ansluter till den härliga balkongen.

  BALKONG

  Härlig balkong med generösa soltimmar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  TV

  Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem.

  Bredband

  Föreningen är ansluten till bredband via Ownit.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  155 kr

  Elkostnad:

  250 kr

  Uppvärmning:

  250 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  3,76%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-26

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Litografin 3

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  BRF Litografin 3 är en äkta bostadsrättsförening med 43 lägenheter i Johanneshov, varav 7 upplåtes med hyresrätt. Föreningen har även två lokaler som hyrs ut. Föreningen bildades år 2008 och förvärvade fastigheten i februari 2009. Föreningen äger marken.  Gjorda renoveringar:

  2012 - Stambyte. 2012 - Renovering av tvättstugan. Kommande renoveringar: Föreningen planerar att renovera vinden till boyta, detta kommer troligen ske under 2018. I samband med detta kommer även trapphus och tak att renoveras. Förrådsutrymmen kommer flyttas till källarplan. Föreningen planerar även en fönsterrenovering, i dagsläget är det inte fastställt när det kommer genomföras.  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Föreningen är ansluten till bredband via Ownit.  Parkering:

  Föreningen har 22 parkeringsplaster. I övrigt råder boendeparkering i området.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor