Borgarfjordsgatan 21a, våning 23, Kista

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 90m2 Pris: 3 495 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

På våning 23, i Kistas mittpunkt, finns nu denna 3:a om 90 kvm med hörnläge i Kista Torn ute till försäljning. Stora fönster, en beundransvärd utsikt och mycket ljusinsläpp skapar en härlig känsla i detta genomgående fräscha hem. Lägenheten har en social och öppen planlösning, moderna tillval i både kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Endast tre minuter från porten i Loungen tar ni er till Tunnelbanan och Bussterminalen, som i sin tur tar er till Stockholm City på 17 minuter. Varmt välkomna till Kista Torn, ett hem som överträffar era förväntningar.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: En öppen hall med parkettgolv. Väggarna är målade och det finns goda klädhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ingången. Kök: Köket byggdes med exklusiva tillval från början, istället för standardtillvalen som finns i många av de andra lägenheterna. Samtliga vitvaror är inbyggda för att skapa en linje i köket utan utåt stickande partier. Alla köksenheter, så som induktionsspisen och frysen, är av märket Simens och Bosch. Vardagsrum: Ett stort och öppet vardagsrum skapar inga begränsningar i hur man vill inreda med matbordet och soffgrupperna. Den öppna känslan och ljusinsläppet från gavelläget ger sammantaget en fantastisk känsla under dygnets alla timmar. Känslan att inte ha några grannar som kan se in är svår att förklara och något man istället bör uppleva för att verkligen förstå. Likt hallen, är det parkettgolv och målade väggar i det stora utrymmet. Sovrum 1: Det stora sovrummet, av de två som finns, omringas av fondvägg och har parkettgolv. Möjligheten att kombinera en stor säng med ytterligare förvaring, utöver den integrerade skjutdörrsgarderoben, finns för er med lite extra saker. Sovrum 2: Det vanliga sovrummet har även den möjlighet till en säng med plats över till skrivbord eller liknande. Vitmålade väggar och parkettgolv. Det extra sovrummet erbjuder även en fin utsikt. Badrum: Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av vit och grått klinker, i samband med den smarta belysningen, ger en lyxig känsla tillsammans med tillhörande vitvaror från Siemens. WC, kommod, dusch och skåp för förvaring av diverse artiklar. Det finns även extra belysning mot badkaret samt ett extra tillagt förvaringsskåp i anslutning till tvättmaskinen. Klädkammare: Klädkammaren ger er möjligheten att förvara saker direkt i hemmet, så som vinter/sommarkläder. Istället för att gå mellan hem och förråd. Loggia: Det smarta alternativet till balkong, Logian, är byggt för att kunna användas som en oas mellan hem och omvärld. Skjutfönster ger möjligheten att skapa samma känsla om en balkong men med element som håller det varmt inne under kallare vinterdagar.

Övriga utrymmen

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredband med telefoni och TV. Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Uteplats/Balkong

Loggia, läge sydost.

Bilplats

Finns 177st garageplatser varav 11st är mc-platser. Garageplats kostar 1 000 kr/mån. Det är separat kö för platserna. Det är MobilPark man skall kontakta gällande p-platser i garaget.

Övrigt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT I samband med överlåtelsen utgår en överlåtelseavgift (ca 1 100kr) samt pantsättningsavgift (ca 450kr/pant). Köparen debiteras båda avgifterna..

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Borgarfjordsgatan 21a, våning 23 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015-2016

  Boarea

  90m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  23 av 35 (Våningsplan 23 av 35. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  4 712 kr/mån

  Ingår värme, kallvatten. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Oscar Larsson

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0702-123 272

  oscar.larsson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Visning

  Är du intresserad?

  Borgarfjordsgatan 21a, våning 23, Kista

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 90m2 Pris: 3 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,4199%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-02

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kista Torn

  Lägenhetsnummer:

  13306

  Antal lägenheter:

  266

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola