Borgarfjordsgatan 21A, Våning 24, Kista

4 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Borgarfjordsgatan 21A, Våning 24 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015-2016

  Boarea

  115m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 (Våningsplan 24 av 35.) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  5 707 kr/mån

  Ingår värme, kallvatten. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.g.

  Utgångspris

  4 795 000 kr

  41 696 kr/m2

  Den enda lägenheten på 4 RoK om 115 kvm i Kista Tornet!

  Var den enda som bor 24 våningar upp norr om stan med 115 kvm till förfogande. På samma våning finns dessutom ett eget förråd. Lägenheten är dessutom belägen så att du inte har några grannar vid dig. Välkommen till Kista och de perfekt belägna Kista Tornen. Lägenheten är maximerad med vita och ljusa, lyxiga, detaljer som gör detta boende perfekt för dig som vill ha ett kvalitetsboende med stora ytor. Våning 24 erbjuder det sista elementet för bostadssökarna, den lilla faktorn som är avgörande för ens framtida boende. Kanske är de det moderna badrummet med den egna tvättstugan eller det fullt integrerade köket med de stora arbetsytorna, inte? Då kanske förvaringsutrymmet i hallen med den stora inbyggda garderoben med spegelskjutdörrar eller det centrala läget i Kista tilltalar er mer. Oavsett så är denna 4:a rummare ett unikt hem med en fantastisk vy över Stockholm som kan betraktas genom de stora fönsterna. Utöver lägenhetens egna kvalifikationer finns även möjligheten att nyttja tornets egna Lounge vid ingången när man väntar, eller varför inte den välutrustade gemensamhetslokalen 36 våningar upp från Loungen på toppen. Självklart finns det även en bastu man kan ta del utav i avslappnande syfte. Sedermera bor du även granne med Kista Galleria med service, butiker, tjänster och generösa öppettider. Tunnelbana tar dig till City på 18 minuter samt goda bussförbindelser till Norrort samt Arlanda och Bromma Flygplats. Missa inte chansen att bli inspirerade av att denna unika våning. Varmt välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Martin Phung

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-211907

  martin.phung@lansfast.se Läs mer om Martin

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: En öppen hall med en välkomnande entré. Storleken av hallen gör den mycket lättmöblerad med alternativa möbler så som avlastningsbord eller liknande. Ekparkett och vitmålade väggar. Längre in i hallen finns två större garderobspartier med spegelskjutdörrar med LED-belysning. Garderoberna är utrustade med ELFA-inredning. WC: Gästtoaletten är i direkt anslutning till hallen med svart klinkergolv och vitmålade väggar samt. WC:n är utrustad med toalett, handfat samt badrumsskåp i vitt med belysning och spegel. Vardagsrum: Det 35 kvm stora vardagsrummet har två fönsters större fönster med panoramautsikt i nordvästlig riktning. Här finns det plats för flera vardagsrummsmöbler framför den väldesignade Tv:lösningen. Ekparkett och vitmålade väggar. Utrymmet ger även möjlighet för ett matbord ifall man har gäster upp mot 10-talet. Badrum: Ett generöst och välplanerat badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Simens. En bänkskiva gör det möjligt att tvätta och hantera kläderna på samma yta utan att behöva röra sig vidare till andra utrymmen. Installerad duschplats men plats för eventuell badkar eller liknande för de som söker lite extra njutning efter en hård arbetsdag. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vitt kommodskåp samt matchande spegelskåp med belysning vid spegel samt nedtill. Svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Nedsänkt tak med 6 stycken LED-spotlights med dimmerstyrning. Kök: Ett lyxigt och grandiost kök med plats för matbord. Svarta köksluckor som bryter mönstret i resterande lägenhet samt svarta köksmaskiner från Bosch; full size kyl, full size frys, varmluftsugn, induktionshäll, integrerad köksfläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin. Samtliga artiklar av nyare modell tillsammans skapar de en streamline i köket. Laminerat stänkskydd och en grå bänkskiva, samt en dubbeldiskho för att underlätta arbetet i köket. Som i resterande lägenhet får man även i köket ta del utav den fantastiska utsikten genom fönsterpartiet. Ekparkett, vitmålade väggar samt frostad glasdörr mellan kök och vardagsrum. Sovrum 1: Master bedroom med ljusinsläpp från 3 väderstreck! Stort fönsterparti i nordost samt fönster i nordväst samt fönster mot loggia. Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum 2: Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar. 2 garderober samt fönster i nordost. Sovrum 3: Sovrummet har extraisolerade vägger och är utrustat med ekparkett och vitmålade väggar. 4 garderober samt fönster i nordost.

  Övriga utrymmen

  Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd (förrådet ligger på våning 24), och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren. Gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36. Bastun (våning 36) kan bokas av medlem i bostadsrättsföreningen, där medlemmen ansvarar för bokningen gentemot föreningen. Kostnad för att boka in en tid är 100 kr för 2h.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Bredband med telefoni och TV. Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Bilplats

  Finns 177st garageplatser varav 11st är mc-platser. Garageplats kostar 1 000 kr/mån. Det är separat kö för platserna. Det är MobilPark man skall kontakta gällande p-platser i garaget,

  Övrigt

  ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT I samband med överlåtelsen utgår en överlåtelseavgift (ca 1 100kr) samt pantsättningsavgift (ca 450kr/pant). Köparen debiteras båda avgifterna.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,5086%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-09

  Byggnad

  Byggår:

  2015-2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kista Torn

  Lägenhetsnummer:

  13403

  Antal lägenheter:

  266

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36! Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.  Annat:

  Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida. För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor