Kronborgsgränd 52 , Kista

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 85m2 Pris: 2 795 000 kr

## Kontakta mäklare för privatvisning ## Möjlighet att förvärva denna hemtrevliga bostad belägen på ett av Kistas allra mest eftertraktade lägen med en fri utsikt mot fälten samt mot innegården. På nummer 52 är det mesta enkelt och självklart. Den välplanerade hallen hälsar er med gott om utrymme för hela familjens arsenal av ytterkläder, skor och prylar. På tur står sedan ett badrum som inte lämnar mycket att önska, ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen samt ett kök med vita köksluckor och det mesta man kan önska sig i utrustningsväg. Tre bra sovrum samt en gäst-WC med bra förvaringsutrymmen. I områdets närhet finns dessutom stort naturområde med löpar/skidspår, pulkabacke samt fotbollsplan. År 2023 beräknas tvärbanan vara färdigbyggt i Kista ärvinge och tillsammans med tunnelbanan kommer kommunicationen underlättas i Ärvinge. Besök gärna: http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/klart-nu-byggs-tvarbanans-kistagren/repplm!ONUerTtSvlVlE@OzdxtEIA/ På Kronborgsgränd 52 i Kista finns helt enkelt all den potential som en växande familj längtar efter. - Optimal planlösning - Ett stenkast från naturen - Ca 10 minuter till kista galleria - Lätt att ta sig ut på E4/E18 - Närhet till Kista tunnelbana samt bussar - Gott om utrymme för förvaring Är ni med när flytten går? Varm välkomna på visning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med gott om plats för både av hängning och förvaring, klinker och ljusa väggar. Kök: Stort och luftigt kök med härligt ljusinsläpp och utrymme för matplats Parkettgolv, ljusa väggar, vita skåpsluckor, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys och matplats för 6 till 8 personer Badrum: Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, wc, vädringsfönster, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Golvvärme. Vardagsrum: Stort och trevligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och utgång till härliga inglassade balkongen. Gäst-WC: Gäst-WC med klinkergolv,handfat, wc och förvaring. Sovrum: Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, parkettgolv och ljusa väggar. Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, parkettgolv, ljusa väggar. Sovrum Parkettgolv och ljusa väggar.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, festlokal, hobbyrum, tvättstuga och vindsförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2000

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget. Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad

Bilplats

Parkering hyrs via Atrium Ljungberg som äger garagen. Dessa alternativ finns att tillgå: Dygnsparkering i kallt garage, 655 kr per månad Nattparkering i kallt garage, 275 kr per månad Nattparkering P-däck (utomhus), 150 kr per månad

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kronborgsgränd 52 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2000

  Boarea

  85m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  6 014 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Visning

  Är du intresserad?

  Kronborgsgränd 52 , Kista

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 85m2 Pris: 2 795 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kista Ängar 3

  Lägenhetsnummer:

  ...............

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola