Snöfjällsgränd 29, Kista

4 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Snöfjällsgränd 29 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  119m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Kistahöjden

  Avgift

  4 090 kr/mån

  Sophämtning & Yttre underhåll.

  Utgångspris

  4 695 000 kr

  39 454 kr/m2

  Kanske absolut BÄSTA LÄGE med bra sol från morgon till kväll hittar ni denna underbara hus!

  Med Kistahöjdens kanske absolut BÄSTA LÄGE med bra sol från morgon till kväll hittar ni denna underbara hus. Genomgående välplanerad och ljus lägenhet med smakfulla och moderna tillval. Entréplan disponeras med en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutbara spegeldörrar samt en klädkammare/förråd. I anslutning till hallen finns ett badrum med dusch och wc. Vidare in öppnar bostaden upp sig med en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är det stora fönsterpartier med utgång till den nyligen utbyggda och generösa uteplatsen med perfekt solläge med sol från förmiddag till sen kväll. Kök med matplats för många gäster, köket har många och bra tillval med vitvaror från Husqvarna. Efter köket finns bostadens tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. På husets övre plan huserar tre sovrum som kan bli fyra sovrum vid behov. Utöver sovrummen finns ett allrum, badrum med dusch och wc samt en rymlig klädkammare. Vindslucka. Varmt välkomna på visning

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Martin Phung

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-211907

  martin.phung@lansfast.se Läs mer om Martin

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÈPLAN HALL: Ljus och välkomnande hall med gott om förvaring så som garderober med skjutbara spegeldörrar och en klädkammare/förråd. Klinker och vitmålade väggar. BADRUM: Rymligt badrum med svart klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar i klarglas, wc, kommod med handfat samt ett spegelskåp och ett vädringsfönster. Golvvärme. KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: Klädkammaren ligger i anslutning till entrén. VARDAGSRUM: Vardagsrum i delvis öppen planlösning med kök och matplats. Här är det härligt ljusflöde från dem stora fönsterpartierna och utgång till den stora och nyligen utbyggda altanen med perfekt solläge. Parkettgolv och vitmålade väggar. KÖK/MATPLATS: Modernt och stilrent kök med många och moderna tillval. Matplats med plats för en stor familj eller många gäster. Vita och stilrena köksluckor och bänkskivor i svart sten. Samtliga vitvaror är från Husqvarna utom spisfläkten som är från Electrolux. Parkettgolv och vitmålade väggar. TVÄTTSTUGA: Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skåp. UTEPLATSEN: Stor uteplats om 38m² i soliga sydväst. Uteplatsen håller på att byggas ut och kommer att vara klar till visning. Räcket kommer att kläs in i trä och målas i stil med det befintliga. (Den utbyggda delen av altanen är inte med på planritningen). ÖVRE PLAN: ALLRUM: Allrummet på övre plan kan vid behov bli ett fjärde sovrum. Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM 1: Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM 2: Bostadens största sovrum med bra förvaring i form av garderobmed skjutbara väggar. Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM 3: Parkettgolv och vitmålade väggar. KLÄDKAMMARE: Klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar. BADRUM: Helkaklat badrum med klinker och kakel. Här finns dusch, wc, kommod med handfat samt spegelskåp.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump (NIBE F750)

  Bredband

  Bredband. Fiber.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Trädäckad altan, läge sydväst. Uteplats 2: Uteplats, läge nordost.

  Bilplats

  2 parkeringsplatser.

  Övrigt

  Preliminär kallvattenavgift på 198 kr/månad. Kallvatten har en beräknad förbrukning som årligen stäms av mot den faktiska förbrukningen och kan medföra tilläggsfakturering. Frånluftsvärmepumpen (NIBE F750) förser bostaden med värme och varmvatten.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,7287%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-26

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump (NIBE F750)

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Snöfjället

  Lägenhetsnummer:

  25

  Antal lägenheter:

  35

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  46 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor