Surtsögatan 4, Kista

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 - Budgivning pågår

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Stor 2:a i populära Kista gård med en svårslaget ljusinsläpp från flertalet fönster i olika väderstreck. Bostaden har rymliga sällskapsytor, stor balkong och ett rymligt vardagsrum. Bostaden är belägen i populära och väldigt solida Brf Skagagård med närhet till kommunikationer, Kista galleria och naturområden. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med ett sovrum och ett modernt badrum samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. - Attraktivt område i Kista - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Stor balkong - Tillhör ett källarförråd - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Goda kommunikationer med tunnelbana och bussar - Möjlighet till garageplats

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande ljus hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Tre garderober med vita dörrar. Badrum: Från hallen nås lägenhetens badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Här finns en duschörna, handfat med kommod samt spegelslåp ovanför, toalettstol samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i en öppen planlösning med köket, en trevlig och perfekt yta för umgänge. Här finns plats för soffgrupp och tv-möbel. Rummet har stora fönster som bjuder på härliga ljusinsläpp. Kök: Ljust och modernt kök, öppet mot vardagsrum och balkong. Köket har vita köksluckor med handtag i borstat stål. Ovan arbetsytan sitter lila kakel. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Sovrum: Här finns fyra rymliga garderober för bra förvaring samt plats för dubbelsäng. Rummet har ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredband. Via kabel-TV. Leverantör: OpenNet.

Uteplats/Balkong

Stort balkong med gott om plats för utemöbler.

Bilplats

Föreningen har 37 garageplatser på Oddegatan.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Surtsögatan 4 - Kista

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2011

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 6 (Våningsplan 5 av 6. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kista

Avgift

3 289 kr/mån

Aktuellt bud

Budgivning pågår

2 650 000 kr

44 167 kr/m2

B3 15/01 kl: 16:19 - 2 650 000 kr

B2 10/01 kl: 16:24 - 2 510 000 kr

B1 10/01 kl: 13:29 - 2 500 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Tevfik Can Cigel

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Tevfik Maila mig

Extra kontaktperson

Oscar Larsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Oscar Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Surtsögatan 4, Kista

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,7575%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-12-29

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Lägenhetsnummer:

653

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola