Ingemarsgatan 4, Stockholm

4 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Okt 11:00 - 11:45

  Välkommen på visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Ingemarsgatan 4 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  62m2

  Rum

  2 rok

  Område

  Vasastan

  Avgift

  3 276 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  4 200 000 kr

  67 742 kr/m2

  Perfekt 2 rok vid Vanadislunden i stabil förening!

  Accepterat pris - VISNING 21/10 - Välkomna till denna välplanerade tvåa som erbjuder rymliga, lättmöblerade rum, god förvaring, badrum med tvättpelare, samt balkong. Lägenheten finner vi på Ingemarsgatan 4, som är belägen mellan Roslagsgatan och Birger Jarlsgatan. Fastigheten ger dig en platt entré och rymlig hiss. Området bjuder på närhet till allt. Inom ett stenkast hittar vi restauranger, matbutiker, mysiga caféer, skolor, dagis och bussar som tar dig runt i hela Stockholm. Det tar inte mer än 10 minuter att promenera upp till Odenplan, som ger tillgång till gröna linjens tunnelbana och numera även pendeltåg. Charmen är förutom närheten till citypuls, så finns även uppskattade grönområden så som Vanadislunden och Hagaparken på krypavstånd.

  Ansvarig mäklare

  Fanny Palsander

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-6240776

  fanny.palsander@lansfast.se Läs mer om Fanny

  Extra kontaktperson

  Hanna Mikiver

  Reg. Fastighetsmäklare

  0739-854443

  Hanna.Mikiver@lansfast.se Läs mer om Hanna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-10-21 11:00:00 2018-10-21 11:45:00 40 Bostadsvisning Ingemarsgatan 4, Stockholm 59,3495692030391, 18,0578219890595 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Stengolv och vitmålade väggar.

  Kök

  Ljust och rymligt kök med vitmålade väggar och vitbetsat trägolv. Gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, inbyggd mikro samt kyl och frys.

  Sovrum

  Stort sovrum med plats för både dubbelsäng samt garderober/byrå eller skrivbord. Vitbetsat trägolv samt ljust målade väggar.

  Vardagsrum

  Ljust och härligt vardagsrum tack vare de generösa ljusinsläppen. Här finns plats för stor soffgrupp, bokhyllor, matplats, soffbord mm. Lättmöblerat rum samt härifrån när du ut till den rymliga balkongen. Vitbetsat trägolv och ljust målade väggar.

  Badrum

  Fräscht badrum med svarta kakelplattor och vitt klinkergolv. Utrustat med wc, kommod, dusch samt tvättpelare.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Staren 18

  Lägenhetsnummer:

  023-014-2112

  Antal lägenheter:

  57

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Staren 18 med adress Ingemarsgatan 2 och 4 samt Birger Jarlsgatan 117. Huset består av flerbostadshus i 7 våningar fördelade i tre trapphus samt källare och underbyggd gård. Bygg-Oleba byggde huset 1969-1970 efter ritningar av arkitekt Johan Thomé. Föreningen bildades 1998 och förvärvade fastigheten 2000. Föreningen består idag av 63 lägenheter med bostadsrätt. Det finns även två hyreslokaler (rehabiliteringsföretag och biluthyrningsföretag).  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning via Trönnberg & Co Förvaltning AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-09-07).  Gjorda renoveringar:

  2003 - Projektering av tillbyggnad på taket för ev. upplåtelse till takvåning. 2004 - Renovering av trapphus och källare. Ombyggnad av gården 2005 - Nybyggnation av bastu och styrelserum, f.d. hobbyrum. 2006 - Trapphusen har målats om, alla hissar är uppgraderade till nya säkerhetskrav. 2008 - Byte av tvättmaskin. 2009 - Renovering av fönster 2010 - Alla hissar renoverades 2010 - Nya armaturer och ny nödbelysning installerade i trapphus. 2011 - Byte av en tvättmaskin, nya armaturer i garaget och källargångarna. 2012 - Stamspolning 2013 - Ombyggnad av ventilationssystemet. Installation fibernät av Bredbandsbolaget. 2013 - Fönstren är renoverade 2014 - OVK besiktning, samt byte av avloppsledningar i källaren och utbyte av partier i entrén. 2015 - Spolning av stammar. Byte av styrning av garageport. Renovering av soprum och installation av sopkaruseller. Belysning av gården renoverad, samt cykelparkeringen upprustad. 2016 - VA-stammarna renoverades (relinades) 2016/2017 - Byggnation av vindsvåning. 2016/2017 - Samtliga hissar får en genomgång och dras vidare upp till det nya våningsplanet. 2016/2017 - Helt nytt tak byggs i och med byggnationen av det extra våningsplanet 2018 - De 6 nyproducerade lägenheterna på översta våningsplanet är färdigställda. - Stammar spolas regelbundet. - Föreningen har en reparations- och underhållsplan för att på bästa sätt kunna planera och kostnadsberäkna arbeten i föreningen.  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband indraget via Telenor (100/100 Mbit/s). Ingår i avgiften.  Parkering:

  Under huset finns 36 garageplatser som hyrs ut inom och utom föreningen, där föreningens medlemmar har företräde till plats vid eventuell kö. Det finns både enkelplatser och dubbelplatser där man två bilar står efter varandra. Enkelplatserna hyrs ut för 1 650 kr/månad och dubbelplatserna för 2 250 kr/månad. Det är ca 10 i medlemmar i kön. I övrigt gäller boendeparkering i området.  Gårdsplan:

  Trevlig innergård, med sittgrupper och grillmöjlighet. Tillgänglig för samtliga bostadsrättshavare att njuta av.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns en välutrustad tvättstuga, bastu samt dusch i källaren, cykelförråd och barnvagnsrum. För styrelsens arbete finns ett arbetsrum i källarplanet  Annat:

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget för medlemmarna. Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor