Sturehillsvägen 46, Stockholm

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 98m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till en genomgående hörnlägenhet med uteplats i ett naturnära läge. Lägenheten går med lätthet göra om till en 4:a för den som önskar (se alternativ planlösning). Genomgående ekparkett, stilrena färg- och materialval och infällda spotlights i kök, vardagsrum, hall samt badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör lägenheten perfekt för sammankomster med nära och kära. Brf. Vinstocken ligger längst in på lugn återvändsgata omgiven av grönskande skogspartier. På föreningen gård finns sittmöbler, lekmöjligheter, planteringar m.m. Invid husen finns konstgräsplan och runt knuten finner ni den trevliga äventyrsparken. Det är också enkelt att ta sig ner till Årstavikens glittrande vatten med härliga motionsspår i idyllisk miljö. Med en kort promenad når ni både Södermalm med härligt stadsliv, Sjövikstorget med butiker, många restauranger, badbrygga, strandpromenad samt Liljeholmstorget med sin populära galleria. Ni finner också fina kommunikationer med bussar till både Liljeholmen, Årstaberg samt Gullmarsplan. Tvärbanan kan ni ta både ifrån Årstadal samt Årstaberg där också pendeltåget stannar. Tunnelbanans röda linje tar er snabbt in till stan ifrån Liljeholmstorget.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

--- Hall med parkett, tapetserade väggar, vitt tak med infällda spotlights, platsbyggd garderob med skjutdörrar. --- Badrum med klinker och golvvärme, kaklade väggar, vitt tak med infällda spotlights, en dusch, en WC, ett handfat, tvättmaskin Siemens, torktumlare Siemens. --- Sovrum med parkett, tapetserade väggar, vitt tak. --- Klädkammare/barnrum med parkett, tapetserade väggar, vitt tak med infällda spotlights.. --- Kök med parkett, målade väggar, vitt tak med infällda spotlights, arbetsytor i laminat, kakel ovanför arbetsytor, glaskeramikhäll Siemens, integrerad diskmaskin Siemens, kyl/frys Siemens, två st rostfria diskhoar. --- Vardagsrum med parkett, tapetserade väggar, vitt tak med infällda spotlights, utgång till uteplats. Vardagsrummet går att dela av till ett extra sovrum för den som önskar. Se den alternativa planlösningen. --- Sovrum med parkett, tapetserade väggar, vitt tak, en platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett större källarförråd om ca 8-10 kvm och i föreningen finns också tvättstuga, cykelrum, sopsorteringsrum hobbyrum samt festlokal/övernattningslägenhet Tvättstuga (port 42) på entréplan. Innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp. Cykelförråd och barnvagnsförråd för de boende finns i varje hus. Gästlägenhet (port 42). Bokning via hemsida (200 kr/natt). Innehåller fyra sängplatser, kylskåp, dusch och toalett. Grovsoprum: I samma hus med sopsortering.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2009

TV & Internet

Digital-TV via Telia Triple Play. Digital-TV levereras via bredbandsnätet och består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion. Två digitalboxar ingår. Basutbud ingår i avgiften.

Internetanslutning via Telia Triple Play. 100Mbit per sekund och till den ingår antivirusfunktion, brandvägg och 500 MB lagringsutrymme på Telias server ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Uteplats, läge väster med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Föreningen har garageplatser som kan hyras för 1 300 kr/månad. Det finns också 4 mc-platser i garaget. Garaget ligger i källarplan och nås enkelt med hiss ifrån våningsplanet. Föreningen har även 6 gästparkeringar.

Övrigt

Undersökningsplikt Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sturehillsvägen 46 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  98m2

  Areauppgifter enligt den ekonomiska planen samt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 5 (Våningsplan 1 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

  Avgift

  5 113 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Eddy Lloret

  Fastighetsmäklare

  0702-64 40 79

  eddy.lloret@lansfast.se Läs mer om Eddy

  Visning

  Är du intresserad?

  Sturehillsvägen 46, Stockholm

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 98m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  570 kr/månad

  Försäkring:

  170 kr

  Hushållsel:

  400 kr

  Andel i föreningen:

  0,013558%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vinstocken

  Lägenhetsnummer:

  00123

  Antal lägenheter:

  72

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Vinstocken förvärvade fastigheten i april 2008 och har låtit JM AB uppföra två flerbostadshus i fem våningar med totalt 72 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har en egen hemsida: http://www.brfvinstocken.se/ Styrelsen nås enklast via mail: styrelsen@brfvinstocken.se  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  86 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola