Rabattvägen 38, Vällingby

Bostadsrätt, 3 rok, 68m2 Pris: 2 795 000 kr

Modern 3:a högt upp i huset med inglasad balkong!

Ring för visning! Välkommen till denna ljusa och stilrena 3:a om 68 kvm. Här får du tillgång till grönska och lekplatser precis runt knuten. Lägenheten är belägen på våning 4 av 5 i huset vilket medför en härlig utsikt från den stora inglasade balkongen, som är lägenhetens guldkorn. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck samt inglasad balkong i soligt läge. Här erbjuds ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor. I öppen planlösning med kök finns ett stort sällskapsrum med utrymme för många matgäster samt en trevlig sällskapsdel. Lägenheten har vidare två bra sovrum, det ena med en inredd klädkammare om 2 kvm, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med klinker och gott om förvaring. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval så som genomgående parkettgolv och ljusa väggar - allt i bästa skick. Som granne finns Johannelundstoppen, här är en slående utsikt över hela närområdet, tittar du riktigt noga kan du till och med skymta Globen i horisonten. Ett perfekt och bekymmersfritt boende med byggår 2013, för er som bara vill flytta in och trivas. I Johannelunds Trädgårdsstad bor du i ett nyproducerat område med förskola, gym, restauranger, busstation, T-banestationen Johannelund och Hässelby Gårds (gröna linjen) på gångavstånd samt cykelavstånd till Mälaren. Varmt välkomna till Rabattvägen 38!

Rumsbeskrivning

Hall

Ni välkomnas in till lägenheten genom den rymliga hallen. Mörkgrå klinker på golvet, det smarta materialvalet på golvet gör att det blir lättstädat från smuts och vinterns slask. Vitmålande väggar samt garderob, linneskåp och städskåp. Här finns gott om avhängning.

Sovrum 1

Från hallen når vi sovrummet. Här finns två stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns gott om utrymme för en dubbelsäng. Ingång till en klädkammare om 2 kvm. I sovrummet är det parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2

Mindre sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Garderob och linneskåp (ingår).

Badrum

Stort och fint badrum med grå klinker, helkaklade vita väggar, dusch bakom glasväggar, handfat i kommod samt WC. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin (2014) och torktumlare (2016), båda från Electrolux.

Kök

Stilrent kök från Ballingslöv med bra förvaring och arbetsytor. Stort ljusinsläpp, vita skåpluckor, dekorativt vitrinskåp, vitt kakel, arbetsbänk i svart granit samt rostfri diskbänk. Vitmålade väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustningen består av: Spis Elektro Helios, kyl och frys Elektro Helios, fläkt Franke och diskmaskin Elektro Helios. Samtliga vitvaror är från 2014.

Vardagsrum

Ljust och härligt sällskapsrum i öppen planlösning mot kök. I rummet finns gott om plats både för generös matgrupp samt för sällskapsdel. Parkett och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck samt utgång till rymlig inglasad balkong med härligt solläge.

Balkong

Lägenhetens pärla! Stor inglasad balkong som utan problem rymmer ett loungemöblemang. Här kan du njuta av solens strålar under nästan hela dygnet och tack vare att den är inglasad så ger detta känslan av ett extra rum som med fördel kan nyttjas under stora delar av året.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Grundutbud, pris för både tv och bredband är 125 kr/mån och är en obligatorisk avgift. I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit. Ni kan till ett förmånligt pris köpa till 100 Mbit.

Uteplats/Balkong

Stor inglasad balkong med härligt solläge.

Bilplats

Garage finns ca 100 m från fastigheten. Kösystem och kön hanteras av Q-park. Priser 2017 - Uteplats: 375 kr - Garage kall: 813 kr - Garage varm: 1000 kr - Garage varm + förråd: 1063 kr

Övrigt

Mycket bra läge med närhet till Mälaren, natur, bad och fina promenadstråk. Nära till centrum med välsorterade mataffärer, apotek, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral m.m. Gångavstånd till busshållplats och T-bana. Nära Grimsta naturreservat som inbjuder till sköna skogspromenader och löpning i det upplysta träningsspåret. Badplatser i närområdet är Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby allmänna bad och Hässelby Strandbad. För den golf intresserade finns både Hässelby golfklubb och Viksjö golfklubb i närområdet. I närområdet finns även flertalet moderna shoppingcentrum och varuhus till exempel Vällingby City, Barkarby Quality Outlet, IKEA samt Jakobsberg C och Viksjö C.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Rabattvägen 38 - Vällingby

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

68m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 5 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Johannelunds Trädgårdsstad

Avgift

4 746 kr/mån

Utgångspris

2 795 000 kr

41 103 kr/m2

Ansvarig mäklare

Sofia Martinsson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Sofia Maila mig

Extra kontaktperson

Alexandra von Schreeb

Fastighetsmäklare

Läs mer om Alexandra Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Rabattvägen 38, Vällingby

Bostadsrätt, 3 rok, 68m2 Pris: 2 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

375 kr/månad

Hushållsel:

250 kr

Övrigt:

125 kr

Personer i hushållet: 5

Hushållsströmmen är centralt upphandlad, den debiteras som en preliminär avgift på avgiftsavin och stäms årligen av mot faktisk förbrukning (förra året betalade hushållet 2 372 kr extra för el vid avräkningen. Totalt för el blev då 5 372 kr, ca 448 kr/månaden). Bostadsrättstilläg ingår i avgiften, tecknad via föreningen.

Andel i föreningen:

1,4%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Övrigt:

Mellan husen finns det cykelställ.

Förening

Föreningens namn:

Brf Trädgården

Lägenhetsnummer:

1245

Antal lägenheter:

91

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningens adresser är Rabattvägen 36,38 och 40 och består av tre flerbostadshus i fem våningar. I Johannelunds Trädgårdsstad finns restauranger, kiosk, en skönhetssalong samt ett gym. Områdets läge invid Johannelunds-toppen erbjuder även anordningar för fritidsaktiviteter såsom en basketplan, stor lekplats och en pulkabacke. På Rabattvägen finns Pysslingens förskola för barngrupperna 1-3 år och 3-5 år. Närheten till Mälaren och Grimstafältet innebär att det finns gott om idrotts-anläggningar, härliga promenadvägar och motionsspår samt friluftsbad. Infrastrukturen är väl utbyggd i området med närhet till busshållplatsen på Astrakangatan och tunnelbane-stationerna Johannelund och Hässelby gård. Det tar bara ca 30 minuter in till Stockholms Central med tunnelbana. Vällingby City ligger omkring 2,5 km bort och Vinsta centrum med Coop finns på gångavstånd. De tre husen färdigställdes för inflyttning december 2013 -mars 2014. Husen är byggda av Botrygg AB.

Från och med 2016-07-01 sänktes månadsavgiften med ca 10 %.

Föreningen upphandlar el kollektivt vilket ger medlemmarna ett fördelaktigt pris. Förbrukningen debiteras i förskott och i november månad görs en avräkning mot faktiskt förbrukning. Eventuell korrigering sker på avgiftavi för januari

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola