Rabattvägen 38, Vällingby

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 68m2 Pris: 2 895 000 kr

Modern 3:a högt upp i huset med inglasad balkong!

Vänligen ring för visning Välkommen till denna ljusa och stilrena 3:a om 68 kvm. Här får du tillgång till grönska och lekplatser precis runt knuten. Lägenheten är belägen på våning 4 av 5 i huset vilket medför en härlig utsikt från den stora inglasade balkongen, som är lägenhetens guldkorn. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck samt inglasad balkong i soligt läge. Här erbjuds ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor. I öppen planlösning med kök finns ett stort sällskapsrum med utrymme för många matgäster samt en trevlig sällskapsdel. Lägenheten har vidare två bra sovrum, det ena med en inredd klädkammare om 2 kvm, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med klinker och gott om förvaring. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval så som genomgående parkettgolv och ljusa väggar - allt i bästa skick. Som granne finns Johannelundstoppen, här är en slående utsikt över hela närområdet, tittar du riktigt noga kan du till och med skymta Globen i horisonten. Ett perfekt och bekymmersfritt boende med byggår 2013, för er som bara vill flytta in och trivas. I Johannelunds Trädgårdsstad bor du i ett nyproducerat område med förskola, gym, restauranger, busstation, T-banestationen Johannelund och Hässelby Gårds (gröna linjen) på gångavstånd samt cykelavstånd till Mälaren. Varmt välkomna till Rabattvägen 38!

Rumsbeskrivning

Hall

Ni välkomnas in till lägenheten genom den rymliga hallen. Mörkgrå klinker på golvet, det smarta materialvalet på golvet gör att det blir lättstädat från smuts och vinterns slask. Vitmålande väggar samt garderob, linneskåp och städskåp. Här finns gott om avhängning.

Sovrum 1

Från hallen når vi sovrummet. Här finns två stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns gott om utrymme för en dubbelsäng. Ingång till en klädkammare om 2 kvm. I sovrummet är det parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2

Mindre sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Garderob och linneskåp (ingår).

Badrum

Stort och fint badrum med grå klinker, helkaklade vita väggar, dusch bakom glasväggar, handfat i kommod samt WC. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin (2014) och torktumlare (2016), båda från Electrolux.

Kök

Stilrent kök från Ballingslöv med bra förvaring och arbetsytor. Stort ljusinsläpp, vita skåpluckor, dekorativt vitrinskåp, vitt kakel, arbetsbänk i svart granit samt rostfri diskbänk. Vitmålade väggar och parkettgolv. Den maskinella utrustningen består av: Spis Elektro Helios, kyl och frys Elektro Helios, fläkt Franke och diskmaskin Elektro Helios. Samtliga vitvaror är från 2014.

Vardagsrum

Ljust och härligt sällskapsrum i öppen planlösning mot kök. I rummet finns gott om plats både för generös matgrupp samt för sällskapsdel. Parkett och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck samt utgång till rymlig inglasad balkong med härligt solläge.

Balkong

Lägenhetens pärla! Stor inglasad balkong som utan problem rymmer ett loungemöblemang. Här kan du njuta av solens strålar under nästan hela dygnet och tack vare att den är inglasad så ger detta känslan av ett extra rum som med fördel kan nyttjas under stora delar av året.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Grundutbud, pris för både tv och bredband är 125 kr/mån och är en obligatorisk avgift.

I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit. Ni kan till ett förmånligt pris köpa till 100 Mbit.

Uteplats/Balkong

Stor inglasad balkong med härligt solläge.

Bilplats

Garage finns ca 100 m från fastigheten. Kösystem och kön hanteras av Q-park. Priser 2017 - Uteplats: 375 kr - Garage kall: 813 kr - Garage varm: 1000 kr - Garage varm + förråd: 1063 kr

Övrigt

Mycket bra läge med närhet till Mälaren, natur, bad och fina promenadstråk. Nära till centrum med välsorterade mataffärer, apotek, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral m.m. Gångavstånd till busshållplats och T-bana. Nära Grimsta naturreservat som inbjuder till sköna skogspromenader och löpning i det upplysta träningsspåret. Badplatser i närområdet är Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby allmänna bad och Hässelby Strandbad. För den golf intresserade finns både Hässelby golfklubb och Viksjö golfklubb i närområdet. I närområdet finns även flertalet moderna shoppingcentrum och varuhus till exempel Vällingby City, Barkarby Quality Outlet, IKEA samt Jakobsberg C och Viksjö C

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rabattvägen 38 - Vällingby

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2013

  Boarea

  68m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Johannelunds Trädgårdsstad

  Avgift

  4 746 kr/mån

  Utgångspris

  2 895 000 kr

  42 574 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare

  072-018 41 46

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Alexandra von Schreeb

  Fastighetsmäklare

  072-018 43 20

  alexandra.vonschreeb@lansfast.se Läs mer om Alexandra

  Visning

  Är du intresserad?

  Rabattvägen 38, Vällingby

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 68m2 Pris: 2 895 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  375 kr/månad

  Hushållsel:

  250 kr

  Övrigt:

  125 kr

  Personer i hushållet: 5

  Hushållsströmmen är centralt upphandlad, den debiteras som en preliminär avgift på avgiftsavin och stäms årligen av mot faktisk förbrukning (förra året betalade hushållet 2 372 kr extra för el vid avräkningen. Totalt för el blev då 5 372 kr, ca 448 kr/månaden). Bostadsrättstilläg ingår i avgiften, tecknad via föreningen.

  Andel i föreningen:

  1,4%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  445 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 113 kr

  betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2013

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Mellan husen finns det cykelställ.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Trädgården

  Lägenhetsnummer:

  1245

  Antal lägenheter:

  91

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens adresser är Rabattvägen 36,38 och 40 och består av tre flerbostadshus i fem våningar. I Johannelunds Trädgårdsstad finns restauranger, kiosk, en skönhetssalong samt ett gym. Områdets läge invid Johannelunds-toppen erbjuder även anordningar för fritidsaktiviteter såsom en basketplan, stor lekplats och en pulkabacke. På Rabattvägen finns Pysslingens förskola för barngrupperna 1-3 år och 3-5 år. Närheten till Mälaren och Grimstafältet innebär att det finns gott om idrotts-anläggningar, härliga promenadvägar och motionsspår samt friluftsbad. Infrastrukturen är väl utbyggd i området med närhet till busshållplatsen på Astrakangatan och tunnelbane-stationerna Johannelund och Hässelby gård. Det tar bara ca 30 minuter in till Stockholms Central med tunnelbana. Vällingby City ligger omkring 2,5 km bort och Vinsta centrum med Coop finns på gångavstånd. De tre husen färdigställdes för inflyttning december 2013 -mars 2014. Husen är byggda av Botrygg AB.  Föreningens ekonomi:

  Från och med 2016-07-01 sänktes månadsavgiften med ca 10 %.  Annat:

  Föreningen upphandlar el kollektivt vilket ger medlemmarna ett fördelaktigt pris. Förbrukningen debiteras i förskott och i november månad görs en avräkning mot faktiskt förbrukning. Eventuell korrigering sker på avgiftavi för januari


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola