Råckstavägen 27, Vällingby

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 66m2 Pris: 2 595 000 kr

Välplanerad och nyrenoverad gavellägenhet med inglasad balkong!

Välkomna till denna stora, nyrenoverade gaveltvåa om hela 66 kvm! Ljus och välplanerad lägenhet med väl tilltagna ytor och nyrenoverade ytskikt. Genomgående mycket hög standard och fina materialval. Bara att flytta in och njuta. Ni välkomnas in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob samt extra möjligheter tilll förvaring i form av linneskåp/städskåp i den inre hallen. Lägenheten bjuder in till ett modernt och välutrustat kök med matplats för 6-8 personer samt rogivande utsikt över trädtopparna. Bostaden erbjuder vidare ett rymligt och socialt vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang och social samvaro. Rummet får ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck i form av stort fönsterparti och glasad dörr ut till solig, inglasad balkong samt gavelfönster. Den härliga balkongen i sydvästläge blir tack vare att den är inglasad som ett extra rum vilket kan användas under stora delar av året. Lägenheten erbjuder fortsättningsvis ett rymligt sovrum med fönster i två väderstreck samt förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob med skjutdörrar. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg, kommod med två hoar samt tvättstugedel. För extra förvaring finns en rymlig klädkammare. Mycket omtyckt område nära T-bana, natur, Mälaren med dess badplatser samt Vällingby City som erbjuder det mesta. Runt hörnet finns även ett helt nyöppnat gym.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av kläder och skor i en skjutgarderob med spegeldörrar. Linneskåp/städskåp finns i den inre hallen. Vitmålade väggar och mattlackerat parkettgolv.

Kök

Generöst och välplanerat kök med bra arbetsytor samt matplats för 6-8 personer. Vita luckor och stommar från Myresjökök samt ljusgrått kakel ovan bänk. Bänkskivor i vit laminat samt rostfri ho ger goda arbetsmöjligheter och spotlights under skåp ger ett behagligt sken. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll och ugn (IKEA, -17), inbyggd mikrovågsugn (Bosch -09) och diskmaskin (Bosch -09). Kombinerad kyl/frys (GRAM -17) samt spisfläkt (Franke -09). Samtliga vitvaror är i vit kulör. Vita väggar, mattlackerat parkettgolv samt fönsterbräda i marmor.

Vardagsrum

Rymligt och trivsamt vardagsrum med ostört läge. Bra ljusinsläpp från stort fönsterparti och glasad dörr ut mot balkong samt gavelfönster. Utgång till inglasad balkong med gott om plats för möblemang. Vitmålade väggar, mattlackerat parkettgolv samt fönsterbräda i marmor.

Sovrum

Luftigt sovrum med fönster i två väderstreck. Garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar, mattlackerat parkettgolv samt fönsterbräda i marmor.

Klädkammare

I den inre hallen finns en rymlig klädkammare. Vita väggar samt parkettgolv.

Badrum

Modernt och helkaklat badrum med stilrena materialval. Stora, ljusa kakelplattor och grått klinkergolv med behaglig golvvärme (elslingor). Duschhörna bakom glasvägg, WC, handfat i kommod med två hoar och spegelskåp med belysning. I badrummet finns även en praktisk tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda -17) samt ett praktiskt högskåp.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga, övernattningsrum för ca 200 kr/natt och hobbyrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2009

En alternativ planlösning finns under flik "Dokument".

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Lägenheten har Triple-Play, vilket innebär möjlighet till TV, IP-telefon och bredband i ett och samma nätverksuttag.

Uteplats/Balkong

Stor och härlig inglasad balkong med sol från lunch till sen kväll mellan huskropparna och utsikt mot den fina innergården.

Bilplats

Garage finns under husen med infart från Multrågatan, det är möjligt att ta hiss ned till garaget. Till garageplatsen är det separat kö.

Råcksta är ett mycket spännande och expansivt område där en ny stadsdel har tagit form och nya bostäder byggs. Promenadavstånd till Vällingby City ett utomhuscentrum som erbjuder det mesta. Endast 100 meter till busshållplats för bussfärd till Vällingby Centrum. Förutom över 200 butiker finns det bland annat T-bana, läkarhus, bibliotek, banker, restauranger och biograf. För fullständigt utbud gå in på Vällingbys hemsida www.vallingbycity.se/. Mycket nära restaurang Tunet där prisvärda luncher serveras även Råcksta krog ligger en kort promenad bort. Ett nyöppnat gym ligger precis invid knuten. Med tunnelbana når ni Vällingby City på endast några minuter och till Stockholm City har ni ca 25 minuter utan byten. Ca 15 minuter med bil till Barkarby Handelsplats och Ikea. Nära även till Grimsta naturreservat med bland annat fina motionsspår, promenadstråk, Mälaren och Kanaans klassiska friluftsbad.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 14:00 - 14:30

  Mån 29 Jan 18:00 - 18:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Råckstavägen 27 - Vällingby

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  66m2

  Våning

  3 av 6 (Våningsplan 3 av 6. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Vällingby-Råcksta

  Avgift

  3 768 kr/mån

  I avgiften ingår kostnad för värme, vatten samt optisk fiber för TriplePlay, bredband med telefoni samt TV med ett stort antal kanaler.

  Utgångspris

  2 595 000 kr

  39 318 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Alexandra von Schreeb

  Fastighetsmäklare

  072-018 43 20

  alexandra.vonschreeb@lansfast.se Läs mer om Alexandra

  Extra kontaktperson

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare

  072-018 41 46

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Visning

  Kom på visning!

  Välkomna på visning!

  2018-01-28 14:00:00 2018-01-28 14:30:00 40 Bostadsvisning Råckstavägen 27, Vällingby 59,3567408228752, 59,3567408228752 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Välkomna på visning!

  2018-01-29 18:00:00 2018-01-29 18:30:00 40 Bostadsvisning Råckstavägen 27, Vällingby 59,3567408228752, 59,3567408228752 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Råckstavägen 27, Vällingby

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 66m2 Pris: 2 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Hushållsel:

  400 kr

  Driftskostnaden baserar sig på säljarens uppgifter med 2 personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  1,0794%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-18

  Pantsättningsavgift:

  430 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 113 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Midnattssolen

  Lägenhetsnummer:

  1333

  Antal lägenheter:

  82

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Midnattssolen i kvarteret Räcknestickan 2 (Råcksta Vällingby) är en bostadsrättsförening med 82 lägenheter fördelat på 2, 3, 4 och 5 rumslägenheter i 2 stycken 4-5 våningshus i Råcksta med adresser på Multrågatan och Råckstavägen. Midnattssolen består av två huskroppar, en huskropp med 42 lägenheter (Borätt) och en huskropp med 40 lägenheter (Seniorgården). Mellan huskropparna finns en gård med samlingsytor och lekplats för barnen. Föreningen innehar tomträtten till Räknestickan 2 i Stockholms kommun. För de boende finns tillgång till övernattningsrum att hyra, lokal att hyra, modern välutrustad tvättstuga samt miljöstuga.



  Annat:

  I föreningen finns en mycket fin övernattningslägenhet som kan hyras. I lägenheten finns 3-4 sängplatser, duschrum, sällskapsdel samt ett fullt utrustat kök. Det finns även ett hobbyrum som kan användas av de boende.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  76 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola