Sandåsvägen 5, Sundbyberg

3 200 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 23 Sep 12:30 - 13:15

  Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl er gärna för bättre service.

  Mån 24 Sep 17:30 - 18:00

  Öppen visning - Varmt välkommen!

  Anmäl till visning

  Adress

  Sandåsvägen 5 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955

  Boarea

  77m2

  Biarea

  4,4m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Lilla Ursvik

  Avgift

  4 432 kr/mån

  ink. värme, vatten, el och p-plats.

  Accepterat pris!

  3 200 000 kr

  41 558 kr/m2

  Unikt boende mitt i villaidyllen! Välplanerad trea med balkong, altan och tillgång till trädgård!

  Accepterat pris! Efter att ni parkerat bilen på er alldeles egna p-plats tar ni några trappsteg upp till entrén, för att sedan gå en trappa ner, till husets mellanplan, där ni har ingången till lägenheten. Den kanske största fördelen med det här boendet är att man har sin alldeles egna altan utanför. Dessutom har man tillgång till en trädgård precis nedanför där barnen kan leka i sandlådan eller vid gungorna. Väl innanför dörren möts ni av en ljus och rymlig hall. Hallen leder er sedan vidare in till bostadens övriga ytor - det välplanerade köket med alla bekvämligheter som behövs, det stora vardagsrummet som är ljust och har fönsterbeklädda väggar och balkong som vetter mot söder och trädgården. I vardagsrummet finns en öppen spis som ger en väldigt hemtrevlig känsla. I hemmets badrum finns det gott om utrymme och här erbjuds badkar. Bostaden har även två sovrum med flertalet garderober för bästa förvaring. Ena sovrummet har utgång till den alldeles egna altanen. Ursvik är Sundbybergs stads enskilt största bostadssatsning, faktiskt en av de största i Stockholms län! Som boende i Ursvik har du närhet till allt! Främst närheten till Sundbybergs C och Stockholm, placeringen mellan E18 och E4:an möjliggör även att man snabbt och enkelt tar sig dit man vill. I takt med att Ursvik växer byggs dessutom de redan goda kommunikationerna ut däribland tvärbanan som ska ansluta till området. En annan fantastisk fördel är att man bor precis intill Ursviks motionsområde med löp- och skidspår i olika längder. Här finns också åtta iordningsställda grillplatser och utegym. I närheten finns flera mataffärer såsom Coop, Willys och ICA. För den shoppingsugne är det nära till såväl Kista Galleria, Sundbyberg Centrum, Solna Centrum, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia. I området finns redan flertalet förskolor och skolor och man bygger fler skolor, förskolor, restauranger, caféer och butiker. Kring det kommande torget kommer det även finnas ett bra utbud av service i form av bibliotek, barnvårdcentral och vårdcentral. Läs mer på Sundbybergs hemsida. Idag finns fyra förskolor i området - Granatäpplet, Pysslingen, Vittra och Milots. Det finns även fyra grundskolor - Älvkvarnsskolan, Duvboskolan , Kymlingeskolan och Ursviksskolan. KOMMUNIKATIONER Bussar: - 504 Från området till Rissne T-bana eller Hallonbergens T-bana och vidare till Sundbybergs station (T-bana, pendeltåg, tvärbana) - 540 Från E18 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen (T-bana) och Ulriksdal (pendeltåg) - 157 Från E18 till Spånga station (pendeltåg) via Rissne (T-bana) och i andra riktningen mot Danderyds sjukhus. I övrigt är det ca. 10-15 minuters promenad till såväl Hallonbergens- som Rissne T-bana.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-09-23 12:30:00 2018-09-23 13:15:00 40 Bostadsvisning Sandåsvägen 5, Sundbyberg 59,3809280386891, 17,9572606086731 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-09-24 17:30:00 2018-09-24 18:00:00 40 Bostadsvisning Sandåsvägen 5, Sundbyberg 59,3809280386891, 17,9572606086731 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och öppen hall som bjuder på avhängning såväl utanför ytterdörren som innanför vid hatthylla. På golvet ligger ett fint trägolv och hallen öppnar upp sig mot hemmets övriga rum. Trägolv i hall, kök och vardagsrummet har slipats under den senaste femårsperioden. I hallens förlängning finns ett utrymme som idag används som arbetsplats men som likaväl kan göras om till en klädkammare.

  Kök

  Det fina trägolvet följer med in i köket och här finns gott om förvaringsmöjligheter i den vita skåpinredningen. Luckorna byttes ut för ca tre år sen. Vitvaror som kyl/frys, spis med ugn och diskmaskin. Det finns plats för matbord intill fönsterpartiet.

  Vardagsrum

  Ett luftigt och trevligt vardagsrum med väldigt fin planlösning och öppen spis. Här ryms såväl soffgruppen som matplatsen och här finns även utgång till balkongen i söderläge som vetter ut mot den gemensamma trädgården. På golvet ligger ett vackert trägolv.

  Balkong

  Fin balkong med smidesräcke. Balkongen har ett fritt söderläge och utsikt över den gemensamma trädgården.

  Altan

  Rymlig altan som med enkelhet kan möbleras ut med utemöblerna. Här finns möjlighet att odla både frukt och grönt - perfekt för dig med gröna fingrar. I anslutning till altanen finns ett förråd på ca 2 kvm som idag används som redskapsbod.

  Badrum

  Badrum med fönster och fint ljusinsläpp. Inbyggt badkar, handfat med kommod och överskåp samt wc. År 2013 genomfördes en stamrenovering (relining) i fastigheten.

  Sovrum 1

  Det första sovrummet är stort nog att rymma dubbelsängen. Här finns utgången till altanen.

  Sovrum 2

  Hemmets andra sovrum har fönster som vetter ut mot trädgården. Här finns inbyggda garderober.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  32,4%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-14

  Förening

  Föreningens namn:

  Nyponet 3

  Lägenhetsnummer:

  4

  Antal lägenheter:

  3

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Nyponet 3 bildades 1988 och består utav 3 lägenheter fördelat på 3 våningsplan belägna mitt bland villorna i natursköna Ursvik. Huset är 222 kvm stort (BOA) och har en stor gemensam trädgård med gungor, sandlåda samt fruktträd och bärbuskar. Som boende i Brf Nyponet 3 följer en plats i styrelsen då den idag består av 1 person från varje lägenhet. Föreningen tar varken ut överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Den består av en tvättmaskin (-12), torktumlare (-13) samt tvättskåp. Det finns ett stort vindutrymme som är gemensamt och nås från trapphuset alldeles utanför lägenhetsdörren. Det finns ett gemensamt cykelförråd.  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. Om avgiften ska höjas diskuteras av styrelsen i samråd med revisorn.  Gjorda renoveringar:

  2018 - Byte av tak och vindskivor, renovering av fasaden samt utvändig renovering av fönster. 2014 - Installation av radonsug i källaren 2013 - Relining av avloppstammar samt ny bergvärmepump 2010 - Ny entre och entrétak 2010 - Friskluftsventiler och fläkt i ventilationskanal 2007 - Byte till energiglas i samtliga fönster 2006/2007 - Indragning av Sundbybergs stadsnät 1999 - Bergvärme installerades  TV/Internet:

  IP-TV via fiber alternativt egen parabol eller analog antenn + boxer. Detta tecknas separat. Fiber från Sundbybergs stadsnät är indraget. Hastighet är upp till 100 Mbit/s. Detta tecknas separat.  Parkering:

  Varje lägenhet har en egen parkeringsplats.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  117 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor