Ursviksvägen 17, Sundbyberg

4 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 26 Aug 14:00 - 15:30

  Välkommen på öppen visning!

  Mån 27 Aug 17:45 - 18:30

  Välkommen på öppen visning!

  Anmäl till visning

  Adress

  Ursviksvägen 17 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1996

  Boarea

  82m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  4 rok

  Område

  Centrala Sundbyberg

  Avgift

  4 219 kr/mån

  Ingår kall och varmvatten, ComHem standard utbud. Tillägg bredband 155 kr/mån samt kontraktstillägg 155 kr/mån.

  Utgångspris

  4 795 000 kr

  58 476 kr/m2

  Gavel-fyra i toppskick med stor altan i västerläge och fönster i tre väderstreck! Smakfullt renoverad och välplanerad lägenhet i välskött fastighet med lugnt läge i Sundbyberg. Genomgående ett modernt och bekvämt boende som passar perfekt för en familj eller för paret som kommer från villa. Här bor ni med närhet till Sundbybergs centrum i bekväm fastighet med hiss samtidigt som promenad och löpstråk kring Lötsjön nås på några minuter från lägenheten. Bra med förvaring i lägenheten tack vare rymlig klädkammare och till lägenheten tillhörande förråd. I småstaden Sundbyberg finner du närhet till shopping, restauranger och caféer bara runt knuten längs Sturegatans köpstråk och i Signalfabrikens köpkvarter. Utmärkta kommunikationer in till stan med tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum), pendeltåg, tvärbana samt bussar. Sundbybergs centrum trafikeras också av fjärrtåg samt Flygbussarna mot Arlanda och Bromma flygplats. För er som gillar natur är det nära till de populära parkerna Tornparken och Marabouparken. Friluftsområdet Ursvik ligger i närheten med motionsspår och stora grönområden. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-26 14:00:00 2018-08-26 15:30:00 40 Bostadsvisning Ursviksvägen 17, Sundbyberg 59,3672709093525, 17,9593003448741 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-08-27 17:45:00 2018-08-27 18:30:00 40 Bostadsvisning Ursviksvägen 17, Sundbyberg 59,3672709093525, 17,9593003448741 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  In genom den moderna och välisolerade säkerhetsdörren välkomnas ni av stilrent och praktiskt klinkergolv i mörk ton. Intill hallen nås den praktiska klädkammaren.

  Klädkammare

  Både snygg och praktiskt med dess välorganiserade kombination av hyllor, lådsystem och stänger. Det snygga parkettgolvet och de ljusa väggarna bidrar ytterligare till härlig walk-in-closet-känsla.

  Kök

  Välutrustat kök med komplett, rostfri maskinpark. Stilrena färgval i kombination mellan mörkt klinkergolv, kaklat stänkskydd och ljusa väggar samt skåpsluckor. De vackra fönstrena med burspråk erbjuder både morgonsol och bra yta för krukor och dekoration. Generöst med yta för stora middagssällskap.

  Badrum

  Fräscht helkaklat badrum i naturliga färgtoner. Bra belysning erbjuder praktiskt ljus i spegeln. Bra förvaringsmöjligheter tack vare kommoden och den rymliga golvytan som möjliggör kompletterande badrumsskåp. Modern tvättmaskin och torktumlare ingår.

  Sovrum 1 & 2

  Modernt och behagligt ljusgrå ton på väggarna, vitmålade socklar och tak samt snyggt parkettgolv i lägenhetens bägge mindre sovrum. Perfekt för syskonparet med varsitt rum, eller varför inte nyttja det ena rummet barnrum, medan ni har det andra till gästrum eller hemmakontor. Stora fönster i bägge rummen gör det lätt att trivas.

  Vardagsrum

  Stilsäker kombination med det fina parkettgolvet, vitmålade väggar och tak samt den mörka fondväggen som snyggt ramar in det stora fönstret med fransk balkong. Härifrån nås även master bedroom samt den enorma altanen.

  Master Bedroom

  Tacksamt beläget lite avskilt från övriga rum finner ni lägenhetens största sovrum. Vakna upp och njut av det ostörda läget med utsikt över er egen altan genom dubbla fönster. Erbjuder även svalka under varma sommarnätter. Gott om plats för stor säng och ytterligare förvaringsmöbler om man önskar.

  Altan

  Pricken över i:et på denna genomgående stilrena lägenhet är den enorma altanen som verkligen får lägenheten att särskilja sig från andra bra lägenheter. Här njuter ni av solen under härliga grillkvällar och eftermiddagsfika. Det ostörda läget ut mot det lummiga skogspartiet bakom bidrar till riktig villakänsla.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1996

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,4149%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-09

  Förening

  Föreningens namn:

  Hästhagen i Sundbyberg

  Lägenhetsnummer:

  70

  Antal lägenheter:

  84

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen 2018-08-06  Gjorda renoveringar:

  Planerade renoveringar: Skrotning av berg. Uppdatera underhållsplanen. Genomförda renoveringar: 2018 Elstolparna för bilar är bordlagda Tecknat avtal med ett bevakningsföretag för att att öka tryggheten för våra medlemmar bl.a. avseende störande grannar. 2017 Ny värmeåtervinningspump Nya brytskydd på entrédörrar och förråd 2015 En fasadrenovering av hus 3, 5 samt 13. Vattenavrinningen från taken är justerad så att så lite som möjligt av vattnet går utmed fasaden. Ett stort potthål utanför hus 13 är åtgärdat. Trottoarkanter har lagats. Bytt kylmedia i värmecentralen till ett mer miljövänligt alternativ. Ny tvättmaskin är installerad.  TV/Internet:

  ComHem, Gruppavtal telefoni och bredband 100 (50-100 Mbit/s)  Parkering:

  54 Parkeringsplatser finns att hyra för 350 kr/mån. För närvarande är det 1 person kö enligt styrelsen 2018-02-20 För info om parkering kontakta Emvix, Anna Ekstrand 018-34 77 91  Annat:

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna Försäkringar AB.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  130 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor