Vintergatan 4, 2tr, Sundbyberg

3 475 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vintergatan 4, 2tr - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1936

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrala Sundbyberg

  Avgift

  3 711 kr/mån

  inkl. VÄ, VA, Kabel-TV (Basutbud)

  Utgångspris

  3 475 000 kr

  66 827 kr/m2

  Charmig 2:a i Sundbyberg

  ***ACCEPTERAT PRIS KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING*** Välkomna till populära Vintergatan i centrala Sundbyberg- Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad i högt och fritt läge på attraktiv adress. Väldigt smart och välplanerad 2a belägen i ljust läge utan insyn. Lättmöblerade ytor och smakfulla inredningsval. Trendigt kök med vit skåpsinredning och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillsammans med de många fönsterglasen gör att hela lägenhet upplevs som väldigt ljus och välkomnande. Trevlig balkong i högt och fritt läge. Förutom pendeltåg så finns även tunnelbana, tvärbana och bussar i närheten av bostaden. Även närhet till Signalfabriken, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia. Sundbyberg centrum ett stenkast bort har ett bra serviceutbud samt många trevliga restauranger, butiker och caféer. Promenadavstånd till Råsunda och Näckrosen tunnelbana.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök

  Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Ljust kök med riklig med ljusinsläpp tack vare många fönstgerglas. Ljust golv och ljusa väggar, köket är utrustad med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, mikro.

  Vardagsrum

  I öppen planlösning mot kök, ljust golv och ljusa väggar. Vardagsrummet är väldigt ljust tack vare många stora fönsterglas.

  Sovrum

  Stort och separat sovrum med ljust golv och ljusa väggar. Trevlig utsikt utan insyn.

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter direkt innanför entrén.

  Balkong

  Ljus och härlig balkong i solsäkert läge med trevlig utsikt utan insyn

  Badrum

  fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar, wc samt duschmöjl.

  Förråd

  Det finns ett separat förråd som hör till bostaden

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1936

  Uteplats/Balkong

  Det finns balkong

  Bilplats

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kronor per månad alternativt 960 kronor för 4 månader. Boendeparkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  260 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  120 kr/månad

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  2,12938%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-07-09

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1936

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Isbiten

  Lägenhetsnummer:

  51021

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Isbiten bildades 2003 och är belägen på Vintergatan 4-6 i Sundbyberg. Föreningens fastighet är uppförd 1936 och förvärvades av föreningen år 2004. Huset består av 42 lägenheter varav 2 är hyresrätter. Föreningen har även 2 lokaler vars verksamheter är gym (Curves) och kontor (flyttfirma) samt ett lager. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftsförändringar enligt styrelsen 2018-07-06.  Gjorda renoveringar:

  Det finns inga planerade underhåll/renoveringar i dagsläget 2018-07-06 Varje bostadsrättsinnehavare kommer att få välja mellan att plombera den öppna spisen eller renovera den så att den kan brukas. Kostnaden för plombering står föreningen för medan renovering bekostas av bostadsrättsinnehavaren Gjorda renoveringar: 2013 - Under våren/sommaren genomfördes en fasadrenovering (sidan ut mot Vintergatan). Samtidigt renoverades de delar av taket som behövdes samt målades fönster. 2011 - Renovering av taket (byte av plåt). 2005 - Nyinstallation av fjärvärmeanläggning. 1986 - Stammarna i kök/badrum byttes samt elstammar och ventilationen.  TV/Internet:

  Kabel-TV och bredband via ComHem, Tillägg p 130 kr/mån tillkommer.  Parkering:

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kronor per månad alternativt 960 kronor för 4 månader.  Gårdsplan:

  Baksidan en liten gårdsplats med grill.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och vindsförråd.  Annat:

  Städningen av trapphuset utförs av städfirma. Föreningen anordnar en höst samt en vårstädning för medlemmarna. Energideklaration genomförd. Det råder idag eldningsförbud i hela fastigheten. Föreningen godkänner köksfläkt tilllkopplad till ventiationen.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  130 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor