Biblioteksgången 4, 6tr, Täby

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 67m2 Pris: 2 750 000 kr - Budgivning pågår

Välplanerad och stilren 2:a om 67 kvm med stambytt badrum och inglasad balkong!

Välkomna till populära Biblioteksgången och denna fantastiska 2:a om hela 67 kvm på 6:e våningen med inglasad balkong som bjuder på grönskande utsikt samt eftermiddag/kvällssol i ett insynsskyddat läge. Genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar. Tilltalande planlösning med ett modernt och stilrent kök med komplett maskinell utrustning i rostfritt samt matplats invid fönsterparti, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen mot den lummiga baksidan med kvällssol. Stambytt och modernt badrum med allt man kan önska så som tvätt pelare, golvvärme, spotlights i tak, dusch samt vägghängt WC-stol. Bostaden erbjuder ett rogivande och luftigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Med direkt närhet till Täby C och alla bekvämligheter som det innebär är detta ett väldigt populärt område. Här finns stort shoppingutbud, välsorterade matbutiker, apotek, närsjukhus, gym och biograf. Täby torg har nu tagit form med trevliga uteserveringar och torghandel under sommaren. För den som vill motionera finns fina motionsslingor i skogen runt Ensta och Rönningesjön. Vill man åka kommunalt finns Roslagsbanan antingen vid Tibble eller Täby C, även bussarna hittar ni vid Täby C. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Ljust målade väggar och ekparkettgolv

Vardagsrum

Ljust målade väggar och ekparkettgolv Utgång till bostadens inglasade balkong med trätrall

Kök

Ljust kök med vita köksluckor och skåp med rostfria beslag Ljust målade väggar och ekparkettgolv Massiv träbänkskiva med vitt kakel ovan Matplats invid fönsterparti Kökets maskinella utrustning består utav; * Kyl och frys i rostfritt * Diskmaskin i rostfritt * Ugn med spishäll i rostfritt * Köksfläkt i vitt

Badrum

Vitkaklade väggar och ljusblått klinkergolv med värme Tvättmaskin och torktumlare Spotlights i tak Dusch med glasdörrar Handfat med spegelskåp ovan Badrumsskåp Vägghängd WC-stol

Sovrum

Rymligt sovrum med ekparkettgolv och ljust målade väggar Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett förråd märkt med lägenhetsnumret på en plåtbricka. Vid entréerna till Biblioteksgången 2 - 6 finns särskilda cykelrum. Cykeln ska ställas i ställ eller hängas i taket i första hand. Ett större cykelrum finns i källargången mellan Biblioteksgången 4 - 6. Gemensamma tvättstugor finns i huset.

TV & Internet

ComHems digitala grundutbud ingår i hyran. Bredbandet från Ownit ingår i hyran, allt du behöver göra är att anmäla dig via deras hemsida.

Bilplats

Brf Annexet har 140 platser i garaget. Medlem i föreningen: 550kr/månad Medlem i storstugans förening: 800kr/månad Extern: 1100kr/månad Uppsägningstid är 3 månader.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Biblioteksgången 4, 6tr - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  67m2

  Våning

  6 av 0 (Våningsplan 6. )

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Täby Centrum

  Avgift

  4 002 kr/mån

  Värme, vatten, samt grundutbud av kabel-tv, bredband samt obligatoriskt tillägg för inglasning av balkongen 225kr/månaden.

  Pris

  2 750 000 kr

  41 045 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  2 750 000 kr

  41 045 kr/m2

  B2 23/01 kl: 16:11 - 2 750 000 kr

  B1 22/01 kl: 10:17 - 2 700 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Farzad Nourozian

  Fastighetsmäklare

  0708-83 03 93

  farzad.nourozian@lansfast.se Läs mer om Farzad

  Extra kontaktperson

  Daniel Senkal

  Fastighetsmäklare

  070-162 75 47

  daniel.senkal@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Visning

  Är du intresserad?

  Biblioteksgången 4, 6tr, Täby

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 67m2 Pris: 2 750 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  150 kr

  Andel i föreningen:

  0,5004% och andel av årsavgiften är 0,50472%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-27

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Annexet i Täby

  Lägenhetsnummer:

  1606-159

  Antal lägenheter:

  219

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Annexet i Täby registrerades den 14 maj 1969. Fastigheten blev klar år 1971. Kabel-tv, Comhem Bredband, 100 mbit/s, Ownit www.brfannexet.se  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftshöjningar planerade för närvarande, enligt styrelsen Nov-17  Gjorda renoveringar:

  2012 - Stambyte 2012 - Omfogning av tegelfogar ca 5% av ytan. 2012 - Byte av entrépartier 2013 - Hissrenovering 2014 - Målning av trapphus, samt byte av tvättsugeutrustning 2015-2016 Bytte föreningen ut hissarna. Fastigheten har senaste åren gjort stambyte och renoverat i källaren. Vi har även projekt på våning 8 för nybygge av lägenheter nov -17  TV/Internet:

  Bredbandet från Ownit ingår i hyran, allt du behöver göra är att anmäla dig via deras hemsida. Fast telefon går även att beställa därifrån, men det är en tilläggstjänst och betalas därav utöver hyran. ComHems digitala grundutbud ingår i hyran.  Gårdsplan:

  Föreningen äger marken på framsidan till och med planteringarna. På Baksidan äger föreningen marken upp till cirka 30 meter från husvägg. Uterummet med soffor, bord och grillar ägs föreningen. Föreningens markentreprenör (EkoMiljö & Mark) ombesörjer sommartid rensning av planteringarna och klippning av gräsmattan. Vintertid även snöröjning.  Annat:

  Brf Annexet har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla borätter. Du behöver själv ha en hemförsäkring. Annexets medlemmar får nyttja Storstugans gym och tennisbana. Gymmet är öppet mellan 7-22 och är beläget på Åkerbyvägen 92


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  125 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola