Biblioteksgången 4, 6tr, Täby

Bostadsrätt, 2 rok, 67m2 Pris: 2 750 000 kr

Välplanerad och stilren 2:a om 67 kvm med stambytt badrum och inglasad balkong!

Välkomna till populära Biblioteksgången och denna fantastiska 2:a om hela 67 kvm på 6:e våningen med inglasad balkong som bjuder på grönskande utsikt samt eftermiddag/kvällssol i ett insynsskyddat läge. Genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar. Tilltalande planlösning med ett modernt och stilrent kök med komplett maskinell utrustning i rostfritt samt matplats invid fönsterparti, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen mot den lummiga baksidan med kvällssol. Stambytt och modernt badrum med allt man kan önska så som tvätt pelare, golvvärme, spotlights i tak, dusch samt vägghängt WC-stol. Bostaden erbjuder ett rogivande och luftigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Med direkt närhet till Täby C och alla bekvämligheter som det innebär är detta ett väldigt populärt område. Här finns stort shoppingutbud, välsorterade matbutiker, apotek, närsjukhus, gym och biograf. Täby torg har nu tagit form med trevliga uteserveringar och torghandel under sommaren. För den som vill motionera finns fina motionsslingor i skogen runt Ensta och Rönningesjön. Vill man åka kommunalt finns Roslagsbanan antingen vid Tibble eller Täby C, även bussarna hittar ni vid Täby C. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Ljust målade väggar och ekparkettgolv

Vardagsrum

Ljust målade väggar och ekparkettgolv Utgång till bostadens inglasade balkong med trätrall

Kök

Ljust kök med vita köksluckor och skåp med rostfria beslag Ljust målade väggar och ekparkettgolv Massiv träbänkskiva med vitt kakel ovan Matplats invid fönsterparti Kökets maskinella utrustning består utav; * Kyl och frys i rostfritt * Diskmaskin i rostfritt * Ugn med spishäll i rostfritt * Köksfläkt i vitt

Badrum

Vitkaklade väggar och ljusblått klinkergolv med värme Tvättmaskin och torktumlare Spotlights i tak Dusch med glasdörrar Handfat med spegelskåp ovan Badrumsskåp Vägghängd WC-stol

Sovrum

Rymligt sovrum med ekparkettgolv och ljust målade väggar Bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett förråd märkt med lägenhetsnumret på en plåtbricka. Vid entréerna till Biblioteksgången 2 - 6 finns särskilda cykelrum. Cykeln ska ställas i ställ eller hängas i taket i första hand. Ett större cykelrum finns i källargången mellan Biblioteksgången 4 - 6. Gemensamma tvättstugor finns i huset.

TV & Internet

ComHems digitala grundutbud ingår i hyran.Bredbandet från Ownit ingår i hyran, allt du behöver göra är att anmäla dig via deras hemsida.

Bilplats

Brf Annexet har 140 platser i garaget. Medlem i föreningen: 550kr/månad Medlem i storstugans förening: 800kr/månad Extern: 1100kr/månad Uppsägningstid är 3 månader.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 13:15 - 14:00

Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Biblioteksgången 4, 6tr - Täby

Kommun

Täby

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

67m2

Våning

6 av 0 (Våningsplan 6. )

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Täby Centrum

Avgift

4 002 kr/mån

Värme, vatten, samt grundutbud av kabel-tv, bredband samt obligatoriskt tillägg för inglasning av balkongen 225kr/månaden.

Utgångspris

2 750 000 kr

41 045 kr/m2

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Fastighetsmäklare

Läs mer om Farzad Maila mig

Extra kontaktperson

Daniel Senkal

Fastighetsmäklare

Läs mer om Daniel Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Varmt välkomna!

2017-11-19 13:15:00 2017-11-19 14:00:00 40 Bostadsvisning Biblioteksgången 4, 6tr, Täby 59,445321961982, 59,445321961982 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Öppen visning - Varmt välkomna!

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Biblioteksgången 4, 6tr, Täby 59,445321961982, 59,445321961982 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Biblioteksgången 4, 6tr, Täby

Bostadsrätt, 2 rok, 67m2 Pris: 2 750 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

150 kr

Andel i föreningen:

0,5004% och andel av årsavgiften är 0,50472%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-27

Förening

Föreningens namn:

Brf Annexet i Täby

Lägenhetsnummer:

1606-159

Antal lägenheter:

219

Antal lokaler:

7

Information:

Bostadsrättsföreningen Annexet i Täby registrerades den 14 maj 1969. Fastigheten blev klar år 1971. Kabel-tv, Comhem Bredband, 100 mbit/s, Ownit www.brfannexet.se

Inga avgiftshöjningar planerade för närvarande, enligt styrelsen Nov-17

2012 - Stambyte 2012 - Omfogning av tegelfogar ca 5% av ytan. 2012 - Byte av entrépartier 2013 - Hissrenovering 2014 - Målning av trapphus, samt byte av tvättsugeutrustning 2015-2016 Bytte föreningen ut hissarna. Fastigheten har senaste åren gjort stambyte och renoverat i källaren. Vi har även projekt på våning 8 för nybygge av lägenheter nov -17

Bredbandet från Ownit ingår i hyran, allt du behöver göra är att anmäla dig via deras hemsida. Fast telefon går även att beställa därifrån, men det är en tilläggstjänst och betalas därav utöver hyran. ComHems digitala grundutbud ingår i hyran.

Brf Annexet har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla borätter. Du behöver själv ha en hemförsäkring. Annexets medlemmar får nyttja Storstugans gym och tennisbana. Gymmet är öppet mellan 7-22 och är beläget på Åkerbyvägen 92

Föreningen äger marken på framsidan till och med planteringarna. På Baksidan äger föreningen marken upp till cirka 30 meter från husvägg. Uterummet med soffor, bord och grillar ägs föreningen. Föreningens markentreprenör (EkoMiljö & Mark) ombesörjer sommartid rensning av planteringarna och klippning av gräsmattan. Vintertid även snöröjning.

Energideklaration

Energikonsumtion:

125 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola