Hägerneholmsvägen 4, 2tr, Täby

Bostadsrätt, 1 rok, 33m2 Pris: 2 095 000 kr

Ring för privatvisning! Exklusiv studiolägenhet, i bästa sydväst läge med egen stor balkong! Bostaden har en yteffektiv planlösning och ett stilrent inredningskoncept med ljus skandinavisk känsla där både inspiration och det spännande konceptet är hämtat från, Norden möter Brooklyn! Genomtänkt design, detaljrikedom och genomgående hög standard av material i kök, Ballingslöv med inbyggda vitvaror från Siemens samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme gör det här objektet till ett unikt tillfälle!! Här trivs Du såväl gammal som ung. Bostaden om 33 kvm disponerar kök, vardagsrum och sovalkolv med otrolig rymd och med utgång till balkongen i bästa sydvästläge. Platsbyggd sovalkov följer inredningskonceptet och har en snygg avskiljare i "glas och svart smide" för att skapa ett "rum i rummet" med stort ljusflöde enligt temat Norden möter Brooklyn. Ytterst förmånlig avgift om 1840 kr per månad, där allt är inkluderat (Värme, VA, TV (bas utbud), Internet och sophantering) Samtliga medlemmarar har egen tillgång till föreningens privata gym! Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Vita målade väggar. Ekparkett, Kährs Linnea. Vardagsrum: Trivsamt och generöst vardagsrum med stora ljusa fönsterpartier i öppen social planlösning till köket. Utgång till den egna stora och mysiga balkongen i direkt sydvästläge. Kök: Exklusivt fullutrustat Ballingslöv kök i ljusa färger med integrerade rostfria vitvaror från Siemens. Vitt kakel med underliggande bänkskiva i almlaminat. Vita väggar och genomgående parkettgolv från Kährs passar utmärkt till detta exklusiva kök. Sovalkov: Generös alkov med gott om ljusinsläpp, plats för säng och byrå. Inger ett exklusivt intryck.Vita väggar och parkettgolv från Kährs. Badrum: Smakfullt helkaklat badrum med snyggt grått klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor. Spegel och badrumsskåp och kommod, Ballingslöv. WC. Egen tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. Badrummet är även utrustat med handukstork.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd som hör till lägenheten. Det finns även ett cykelförråd, och Gym.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredband genom fiber. Ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Stor balkong med plats för utemöbler. Här skiner solen från tidigt eftermiddag till sen kväll. Fantastisk balkong!

Bilplats

P-Platser 21 parkeringar (500 kr/mån) Just nu är det kö till parkeringsplatserna. Finns möjlighet att ställa bilen längs Hägerneholmsvägen.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov

Sön 03 Dec

Anmäl till visning

Adress

Hägerneholmsvägen 4, 2tr - Täby

Kommun

Täby

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

33m2

Våning

2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Ullna Strand

Avgift

1 840 kr/mån

Utgångspris

2 095 000 kr

63 485 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mattheus Hanna

Fastighetsmäklare

Läs mer om Mattheus Maila mig

Extra kontaktperson

Rima Senkal

Fastighetsmäklare

Läs mer om Rima Maila mig

Visning

Kom på visning!

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

2017-11-26 00:00:00 2017-11-26 00:00:00 40 Bostadsvisning Hägerneholmsvägen 4, 2tr, Täby 59,4706130688087, 59,4706130688087 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

2017-12-03 00:00:00 2017-12-03 00:00:00 40 Bostadsvisning Hägerneholmsvägen 4, 2tr, Täby 59,4706130688087, 59,4706130688087 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Hägerneholmsvägen 4, 2tr, Täby

Bostadsrätt, 1 rok, 33m2 Pris: 2 095 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,846% och andel av årsavgiften är 1,846%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Rind 2

Lägenhetsnummer:

1204

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Rind 2 är en bostadsrättsförening med 50 lägenheter. 1 770 kvm är den totala boytan med 1:or och 2:or. (33 kvm till 50 kvm)

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola