Häradsgränd 6, 5tr, Täby

5 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Häradsgränd 6, 5tr - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  95,5m2

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Täby Centrum

  Avgift

  4 832 kr/mån

  Obligatoriskt tillägg om 260kr för tv/bredband

  Utgångspris

  5 195 000 kr

  54 398 kr/m2

  Ljus gavelbostad på 5:e våningen och balkong i eftermiddag/ kvällssol!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Denna välplanerade bostad om 95 kvm disponeras på ett tilltalande sätt med tre rymliga sovrum, ett större badrum med bra förvaring och gäst-wc. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och gavelläge. Från vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong med ett toppenläge - ingen balkong ovanför! Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober. Till bostaden hör även ett förråd om ca 4 kvm. På nya Täby Torg finns Vapiano och Melanders Fisk med uteserveringar. I närområdet finns det flertalet bra förskolor och skolor att välja mellan. Här finns alla möjligheter att trivas. Här bor du mitt i händelsernas centrum vid Täby centrums stora utbud av service, restauranger och butiker. Bra kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra station på 20 minuter eller buss till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Här finns mycket som lockar utanför dörren: 230 butiker, restauranger, biograf och en myllrande torghandel - för att bara nämna några exempel. Men vi tror ändå att du får en släng av hemlängtan i samma sekund som du låser ytterdörren och går ut. Det är svårt att låta bli när du har allt du kan drömma om innanför tröskeln. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen in - rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. I hallpassagen finns ytterligare en större garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkett på golvet samt vitmålade väggar.

  Kök

  Ljust och trevligt kök med vita skåpsluckor, vitt stänkkakel ovan arbetsbänkar i grå laminat. Ekparkett på golvet samt vita väggar. Här finns induktionshäll, kyl och frys i vitt utförande, fläkt, mikro och integrerad diskmaskin. Plats för många sittande gäster. Utgång till den trevliga balkongen med ogenerat läge och perfekt sol från tidig eftermiddag till sena kvällen.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet ligger i trevlig social anslutning till köket - perfekt för middagssammankomster! Ekparkett samt vitmålade väggar.

  Sovrum ett

  Väl tilltaget föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Ekparkett på golvet samt vitmålade väggar.

  Sovrum två

  Ljust sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum tre

  Även detta sovrum är ljust och något större. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här finns en förvaringsgarderob.

  Badrum

  Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns wc, handfat i kommod, spegelskåp med förvaring, arbetsbänk med förvaringsskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare under. Spotlightsbelysning i taket.

  WC/Dusch

  Samma utförande som i badrummet med grått klinkergolv samt vitt kakel. Handfat i kommod, spegelskåp med förvaring samt wc. Spotlightsbelysning i taket.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Inga planerade renoveringar

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telia

  Bredband

  Telia

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  200 kr

  Andel i föreningen:

  2,381%

  Andel av årsavgift:

  2,38%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inga planerade renoveringar

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Origo

  Lägenhetsnummer:

  1402

  Antal lägenheter:

  68

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Origo omfattar Häradsgränd 2-6  Gjorda renoveringar:

  Här finns inga planerade arbeten då allt är helt nyproducerat.  Gårdsplan:

  Mysig innergård perfekt för grillkvällar och härliga dagar. Denna innegård förvaltas tillsamans med fastigheterna intill (Kaninen 1 &2)  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor