Näsbyvägen 2, 2 tr, Täby

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Unum

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Näsbyvägen 2, 2 tr - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018-2019

  Boarea

  35m2

  Våning

  2 av 10 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Roslags Näsby

  Avgift

  2 605 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv.

  Pris

  2 495 000 kr

  71 286 kr/m2

  Unum - bo 12 min från stan i studiolägenheter ritade av Sveriges designelit!

  Designad studiolägenhet med 4 meter lång träbeklädd balkong om 7 m²! Det här är lägenheten som kombinerar funktion med estetik - med en genomtänkt planlösning optimeras bostadsytan samtidigt som omsorgsfullt utformade interiörer adderar det lilla extra. Juridisk person - JA! Uthyrningsvänligt - JA! UNUM är ett lite modernare sätt att bo på; Kanske har du hittat ditt unika drömboende, kanske fungerar den som övernattningslägenhet eller så väljer du kanske att hyra ut din studio. Vare sig du är privat bostadsköpare eller juridisk person är du välkommen till UNUM Från kök/vardagsrum nås den stora balkongen som fungerar som ett extra rum större delen av året, vissa är även delvis inglasade. Stilrent designat kök med integrerade vitvaror och arbetsbänk / stänkskydd i rostfritt stål. Snyggt med spotlights under hyllplanen som kan prydas med kokböcker, finporslinet eller läcker inredning. Badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv samt ljusgrått tak med spotlights. Här finns en rejäl bänkskiva i massivt trä som ger utmärkta ytor samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaring i hallens garderober med smarta skjutdörrar. Genomgående vitpigmenterat enstavigt ekgolv. Observera att alla lägenheter inte har den rumsavskiljande väggen från sovalkoven. I föreningen finns en gemensam takterrass stor som en mindre park (400 m²) i sydväst med grillmöjligheter, sittplatser både i solen och i lä tack vare glaspartier. Centralt på terrassen finns ett specialdesignat utegym. I anslutning till terrassen finns även föreningens "second-livingroom", ett gemensamhetsutrymme med stort kök och många sittplatser - perfekt för festen! Som medlem i föreningen har du även tillgång till en cykelpool, ett visst antal cyklar av olika storlekar från lastcykel till citybike.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmänt

  Bostäderna har enstavsparkett i mattlackad vitpigmenterad ek med varm lyster för en naturlig känsla. Väggar målas i vit kulör. Vita innertak förutom i badrummet där gipsundertaket är ljusgrått. Släta innerdörrar målade i vit kulör. Trycken och låsrosetter är i kromat utförande. Fönsterkarmar, fönsterbågar, fönstersmygar och fönsterdörr är målade invändigt i vit kulör. Fönsterbänk i grå kalksten. Golvsocklar och foder av trä i slätt utförande med raka kanter och i samma vita kulör som väggen. Takuttag placeras för att skapa rumsskapande platser i bostaden. I det stora rummet finns en trefasskena med spotlights monterad i taket. Lägenheterna värms upp av en radiator som är placerad under fönstret mot balkongen.

  Hall

  Första garderoben öppnas med hjälp av skjutdörrar. Garderobsdörrarna till resterande hallförvaring utförs som slagdörrar i samma utförande som i köket. Samtliga stommar och all skåpinredning såsom lådor och hyllplan är i vitt utförande. Samtliga luckor har runda knoppar av stål.

  Kök

  Skåpsluckorna är släta och tillverkade i lackad mdf. Kökets fläktskåp och hyllplan följer väggens vita kulör. Hyllplanen förses med spotlights som ger ett varmt ljusflöde över kökets arbetsytor. Den generösa bänkskiva med djupet 700 mm är i rostfritt stål och har en upphöjd bakkant på ca 100 mm. Planmonterad ho i rostfritt stål. Den kromade blandaren med diskmaskinavstängning kommer från det Danska designmärket Damixa, som ägs av FM-Mattsson Mora Group. Vitvaror från Elektrolux. Kyl och frys är helintegrerade i högskåp. Även fläkt och diskmaskin är helintegrerade. Svart induktionshäll och en elektrisk ugn.

  Sovalkov

  Vissa av lägenheterna har en rumsavskiljande vägg 2,0 m ut från badrumsväggen mot vardagsrummet. Det ger en möjlig sovalkov, ett förrådsutrymme eller dylikt. Den rumsavskiljande väggen är förstärkt med träskivor vilket skapar mycket goda upphängningsmöjligheter. Resterande lägenheter är utan skiljevägg och får därför ett större vardagsrum istället.

  Badrum

  Generös bänkskiva i massiv ek, avställningsyta och goda belysning ett inbjudande intryck. Väggarna är helkaklade med en klassisk keramikplatta i vit kulör i 150x150 mm format, vit fog och kompletteras av ett golv kaklat med klinkers i matt, gråmelerad kulör. Spotlights i tak som kompletteras med väggmonterad armatur ovanför badrumsspegeln. Taket är målat i ljusgrått. Skåpsluckorna är släta och tillverkade i lackad mdf. Samtliga stommar och all skåpinredning såsom lådor och hyllplan är i vitt utförande. Alla luckor har runda knoppar av stål. Sanitetsporslin i vitt utförande. Duschvägg i glas. Tvättställs- och duschblandare kommer från damixa och är tillverkat i kromat rostfritt stål.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018-2019

  Inga planerade renoveringar fram till 2030

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  TV/Tele/Bredband via fibernät

  Bilplats

  Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.

  Vägbeskrivning

  Exceptionellt läge i Täby där du tar dig in till stan på ca 12 min - Roslags Näsby ligger mitt i kommunikationernas knytpunkt där Roslagsbanans två linjer möts och flertalet busslinjer som bl.a. går till Danderyd, Stockholm, Norrtälje, Vaxholm, Åkersberga. På ca 10 min promenerar du till Täby c med dess breda av utbud av butiker, restauranger och uteliv. Närhet till flertalet grönområden, badstränder i Hägernäs och Näsby park samt motionsspår i Ensta och Gribbylund.

  Övrigt

  UNUM är ritat av White Arkitekter (Yasuragi Hotel, Clarion Hotel) och har en ståtlig fasad i svart betong och glas - den mörka veckade fasaden reflekterar dagsljuset på ett unikt sätt. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som till exempel skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,6358%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018-2019

  Fönster:

  3-glas Trä/Aluminium

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inga planerade renoveringar fram till 2030

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättföreningen Unum

  Lägenhetsnummer:

  1108

  Antal lägenheter:

  147

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Unum består av 147 st bostadsrättslägenheter med en gemensam takterrass stor som en mindre park i sydvästläge. Terrassen om 400 m² erbjuder vidsträckt utsikt, soligt läge och vissa läskyddade delar via glasväggar. Här finns grill, sittplatser och ett specialdesignat utegym. I anslutning till takterrassen ligger föreningens "second livingroom" - en gemensamhetslokal om ca 70 m² med kök och matplatser för medlemmarna att utnyttja. Cykelpool med allt från lastcykeln för storhandlingen till citybiken som bokas via en app, årskostnad ca 200 kr/år. Cykelställ på gården och cykelgarage i källaren. I föreningen finns det även barnvagnsrum vid entrén och ca 35 p-platser.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar fram till 2030  TV/Internet:

  Via fibernät  Parkering:

  Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad.  Gemensamma utrymmen:

  Barnvagnsrum, två teknikrum, cykelparkering på gård samt i källare. Takterrass om ca 400 m² med gemensamhetslokal om ca 70 m².  Annat:

  UNUM är ritat av White Arkitekter (Yasuragi Hotel, Clarion Hotel) och har en ståtlig fasad i svart betong och glas - den mörka veckade fasaden reflekterar dagsljuset på ett unikt sätt. Utemiljöerna är formgivna av landskapsarkitekten Johan Paju som till exempel skapat takterrassen på Urban Deli på Sveavägen.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor