Budgivning pågår

Radarvägen 31, 6 tr., Täby

Aktuellt bud

2 850 000 kr

Utgångspris 2 795 000 kr

Budgivare 1 14/12 kl: 18:35 - 2 850 000 kr

Budgivare 3 14/12 kl: 18:34 - 2 830 000 kr

Budgivare 1 14/12 kl: 10:08 - 2 810 000 kr

Budgivare 2 13/12 kl: 18:59 - 2 795 000 kr

Budgivare 2 12/12 kl: 10:42 - 2 710 000 kr

Budgivare 1 11/12 kl: 14:02 - 2 700 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Radarvägen 31, 6 tr. - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1962-64

  Boarea

  108,5m2

  Våning

  6 av 9 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hägernäs

  Avgift

  6 373 kr/mån

  Värme, Vatten, Kabel-TV, P-plats, Bredband via fiberoptik och källarförråd

  Utgångspris

  2 795 000 kr

  25 760 kr/m2

  Välplanerad lägenhet med uthyrningsdel och separata ingångar. Stambyte, två badrum och fiberoptik.

  Välplanerad lägenhet med uthyrningsdel med separata ingångar. Stambyte, två badrum och fiberoptik. Här får du förråd och p-plats som INGÅR i avgiften. Badrummet är helkaklat med golvvärme. Och till denna 4:a i populära Brf Vingen är det den stora balkongen (!) som gäller i SV-läge! - Roslagsbanan och bussar på promenadavstånd. - Hägernäs Strand med badstrand caféer m.m. - Rönningsjön med omkringliggande natur - Arninge köpcentrum med flera butiker vid senare avfart mot Norrtälje-hållet.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962-64

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Bredband

  Alla lägenheter har fiber från Bredbandsbolaget med en hastighet på 100 Mbit/s. Ingår i månadsavgiften. Även IP-telefoni ingår.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I Hägernäs har du nära till allt från natur, vatten och skog till idrottsanläggning och badstrand. Promenadstråk och badstrand finns i närheten med bryggor och mysiga restauranger och uteserveringar. Uppe på Radarvägen finns även en tema-lekpark från 2011. Rönninge by finns i närheten som är en trevlig gård där barnen kan klappa djur och mycket andra aktiviteter. Finns även ett stort utbud av förskolor och en populär friskola åk 1-6 (Hägernässkolan). Parkeringar finns det gott om i Hägernäs. Längs Radarvägen är det gratis parkering och det är det även vid Hägernäs Centrum. I vissa föreningar krävs det p-tillstånd för deras parkeringar. Vissa föreningar har även garage samt p-plats med motorvärmare. Roslagsbanan finns i Hägernäs Centrum. Med den linjen tar du dig till Östra Station på ca 25 min. I Hägernäs kan du även ta nattbussen som bland annat åker förbi Täby Centrum. Närmare motorvägen finns det även bussar mot Mörby Centrum och sjukhuset i Danderyd. Från Mörby åker även Tunnelbanan. Från Hägernäs Centrum åker bussar mot Arninge och Täby Centrum. Vid Hägernäs station finns kolonilotter att hyra. Affärer och restauranger I området finns: - Icabutik med postutlämning - Närlivsbutik - Pizzeria - Sushi - Restaurang - Frisör - Tandläkare - Vid E18 finns McDonalds. I Hägernäs Strand hittar du även: - Restaurang Pont - Matildas Matparadis - Talin's populära Café

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  425 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  275 kr/månad

  Total driftkostnad:

  425 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,5949%

  Andel av årsavgift:

  0,5949%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1962-64

  Ventilation:

  Mekanisk frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vingen

  Lägenhetsnummer:

  106

  Antal lägenheter:

  203

  Byggår:

  1962 - 1964

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 1958 och omfattar adresserna Radarvägen 17-43.  Gjorda renoveringar:

  2000 - Byte av takbeklädnad på yttertak, Omläggning av asfalt på parkeringen 2006 - Bergvärmeinstallation samt ny panncentral 2007-2010 - Stambyte 2012-2015 - Nya maskiner i tvättstugorna 2014 - Byte av garageportar, Algborttagning norra fasaden, Ny gatubelysning på framsidan, Ny entrébelysning på fram- och baksidan, Renovering av föreningslokal 2015 - Omläggning av asfalt samt nya kantstenar på framsidan, Byte av samtliga radiatorer, Målning av cykelförrådshus, Målning av entrépartier på framsidan, Nytt staket utefter Radarvägen, Nya möbler till uteplatserna, Ny grillplats Radarvägen 31, Byte av trapphus- och källarbelysning till rörelsestyrd LED-belysning 2016 - Ny klätterställning till lekplats 35, Renovering av tvättstugor 2017 - Nya hissar  Parkering:

  Garage 56 st – 1 030 kr/mån P-plats m elstolpe 44 st – 150 kr/mån Cykel- o mopedförråd 94 st – 85 kr/mån I dags läget är det kö till garage och p-plats med elstolpe. Det finns 124 p-platser där man får stå om man bor i föreningen och har ett p-tillstånd.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor