Södra Catalinagränd 47, Täby

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 114m2 Pris: 7 675 000 kr

På en av Hägernäs strands bästa adresser finns nu möjligheten att förvärva ett drömboende. På första parkett ligger denna fina lägenhet med en fantastisk utsikt ut över stora Värtan. Oavsett årstid eller väder bjuder bostaden på en rofylld utsikt från nästan varje fönster. Lägenheten disponeras i dagsläget som en trea med stora sociala ytor, om behovet finns kan man enkelt få ytterligare ett sovrum. Modernt kök med plats för matbord. Två sovrum i bra storlek samt två helkaklade badrum med dusch. De fem punkthusen, som utgör bostadsrättsföreningen Strandvillorna, var de första som JM byggde i det gamla F2 området Hägernäs strand. Tidigare var detta ett säte för flygvapnets flottilj och idag finns fortfarande spår kvar bland annat genom Hangarbyggnaden som i dagsläget används som garage och förråd för flera av bostadsrättsföreningarna. Idag finns dryga 800 bostäder i området, flera trevliga restauranger, frisör och konstgalleri. I området finns dessutom flera trevliga promenadstråk, antingen kan man promenera över till Rönningesjön eller längst strandpromenaden mot Viggbyholm. Vill man åka kommunalt finns både bussar och Roslagsbanan från Hägernäs station att tillgå! Bostaden kommer visas slutet på Januari, kontakta gärna mäklaren för mer information!

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

Hall: Här kommer man in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter där man blickar rakt ut genom köksfönstret mot vattnet. Detta gör att man får en varm och ljus känsla direkt. Här finns skjutdörrsgarderob med spegeldörrar för ytterkläder. Väggarna är vita och på golvet ligger klinker. Kök: Öppen köks del med plats för stort matbord om så önskas. Köket är modernt med vita skåpluckor och gott om förvaringsmöjlighet. Bänkskiva i granit och rött mosaik ovan. Maskinpark bestående av kyl/frys inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. I Köksdelen ligger praktiskt klinker på golvet i övrigt ekparkett. Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett. Sovrum: Rymligt rum md plats för dubbelsäng och plats för lösa garderober om så önskas. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en utsikt som är fantastisk. Här kan man möblera efter sina egna behov. Soffa, fåtöljhörna och matbord om så önskas. Önskar man ytterligare sovrum kan man enkelt sätta upp en vägg för ett tredje sovrum här. Badrum 1: Helkaklat badrum med vitt och blått kakel och klinker. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns kommod, spegel, wc-stol och rymlig duschhörna. Badkar får plats om så önskas. Badrum 2: Helkaklat badrum med vitt och blått kakel och klinker. Här finns handfat, spegel, handukstork, wc-stol samt duschhörna.

Övriga utrymmen

Gemensam tvättstuga finns ej, tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet. På entreplanet finns gemensamt förvaringsrum som alla i huset kan nyttja samt cykelförråd. I Hangaren finns förråd till varje lägenhet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2003

Utöver vanligt underhåll har inga omfattande renoveringar gjorts och inget styrelsebeslut taget på större renoveringar för 2018.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Föreningen erbjuder kabel-tv, bredband och telefoni från Comhem med förmånligt gruppavtal. Bredband Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Com Hem.

Bilplats

Föreningen har 61 parkeringsplatser, 40 garage för 400 kr/månad, 15 utomhusparkeringar med el-värme 200 kr/månad samt 6 parkeringar utan elvärme 100kr/månad. (en garageplats garanterad till varje lgh om så önskas, dessutom finns en extra plats ledig i dagsläget. 2017-12-21)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 25 Jan 18:30 - 19:00

  Sön 28 Jan 14:00 - 14:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Södra Catalinagränd 47 - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2003

  Boarea

  114m2

  Våning

  2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  Hägernäs Strand

  Avgift

  5 982 kr/mån

  I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd

  Utgångspris

  7 675 000 kr

  67 325 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emelie Andersson Sthyr

  Fastighetsmäklare

  076-014 29 57

  emelie.andersson-sthyr@lansfast.se Läs mer om Emelie

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen!

  2018-01-25 18:30:00 2018-01-25 19:00:00 40 Bostadsvisning Södra Catalinagränd 47, Täby 59,4436966351709, 59,4436966351709 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Välkommen!

  2018-01-28 14:00:00 2018-01-28 14:30:00 40 Bostadsvisning Södra Catalinagränd 47, Täby 59,4436966351709, 59,4436966351709 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Södra Catalinagränd 47, Täby

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 114m2 Pris: 7 675 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  planlösning

  Alternativ planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  550 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  400 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  2,639% och andel av årsavgiften är 2,639%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-20

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf strandvillorna

  Antal lägenheter:

  40

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Strandvillorna är den första bostadsrättsföreningen som bildades i Hägernäs strand. Föreningen omfattas av fem hus, med åtta lägenheter vardera belägna direkt intill vattnet vid den södra delen av Hägernäs strand.  Föreningens ekonomi:

  Se bifogad årsredovisning.  Gjorda renoveringar:

  Utöver vanligt underhåll har inga omfattande renoveringar gjorts och inget styrelsebeslut taget på större renoveringar för 2018.  Annat:

  Tillsammans med övriga föreningar i området har man bildat en samfällighetsförening för drift och underhåll av bl.a gator, VA ledningar, P-platser och belysning.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola