Axel wennergrens väg 18, TYRESÖ

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 75,5m2 Pris: 2 995 000 kr

Rymlig 3:a i ogenerat läge med närhet till allt i centrala Tyresö

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till en mycket välplanerad 3:a om 75,5 kvm. Belägen på tredje våningen, stor inglasad balkong och stora fönsterpartier ger ljus och rymd i fritt läge. Kök med mycket förvaring och plats för matbord för upp till sex personer. Utgång till den inglasade balkongen som blir till ett extrarum stora delar utav året. Två bra sovrum med plats för önskad möblering samt förvaring. Genomgående fina parkettgolv. Hall med klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Lägenheten, byggd 2006 är mycket centralt belägen med endast några minuters promenadväg till Tyresö Centrum med stort butiksutbud. Golfbana, simhall och härliga strövområden finns i direkt närhet. Smidiga direktlinjer med buss till bl.a Gullmarsplan och Sthlm´s City.

Rumsbeskrivning

Kök

Rymligt kök med gott om skåpsförvaring. Plats för matbord för upp till sex personer. Utgång till balkong.

Hall

Rymlig hall med klinkergolv. Gott om avhängninsytor samt plats för garderobsförvaring.

Sovrum 1

Det första sovrummet når du från hallen. Parkettgolv med ljust målade väggar. Stort ljusinsläpp med fönster mot innergården. Plats för önskad sovrumsmöblering. Fungerar även bra som arbetsrum.

Sovrum 2

Det större sovrummet når man från vardagsrummet. Plats för dubbelsäng och önskad möblering till. Samt bra med plats för garderober. Parkettgolv.

Vardagsrum

Vardagsrum med stort ljusinsläpp. Rymligt med plats för soffgrupp, tv-möblemang samt övrig önskad möblering. Parkettgolv.

Badrum

Helkaklat badrum med badkar, wc, tvättställ samt tvättmaskin.

Övriga utrymmen

Det finns förråd i entréplan samt välutrustad tvättstuga i samma hus (port 22).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Com Hem

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong om ca. 5 kvm mot innergården i soligt läge.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Axel wennergrens väg 18 - TYRESÖ

  Kommun

  Tyresö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2006

  Boarea

  75,5m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  3 av 5 (Våningsplan 3 av 5) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centrala Tyresö

  Avgift

  6 168 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, Bredband och kabel- TV

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  39 669 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Sara Rahm

  Reg. Fastighetsmäklare

  079-074 15 74

  sara.rahm@lansfast.se Läs mer om Sara

  Visning

  Är du intresserad?

  Axel wennergrens väg 18, TYRESÖ

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 75,5m2 Pris: 2 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,782%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Silvertärnan

  Lägenhetsnummer:

  933

  Antal lägenheter:

  64

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är en del i området Utblicken som består av 3 stycken bostadsrättsföreningar, Silvertärnan, Björktrasten och Tornsvalan. Bostadsrättsföreningen Silvertärnan består av 64 bostadsrättslägenheter på Axel Wennergrens Väg 16, 18, 20, 22 i Tyresö. Föreningens hus var inflyttningsklara 2006. Föreningen har el-abonnemang och debiterar varje bostadsrättsinnehavare med 250 kr per månad. Det sker därefter en avstämning för att se hur den faktiska förbrukningen har varit. Postfack finns på entréplan.  TV/Internet:

  Kabel-tv, IP.-telefoni och bredband via ComHem Triple Play.  Parkering:

  Parkeringsplats med motorvärmare kostar ca 300 kr per månad och p-plats utan motorvärmare kostar ca 250 kr per månad. Föreningen har även flertalet gästparkeringar, varav 4 st p-platser där föreningens medlemmar har p-tillstånd för att kunna parkera i 24 timmar.  Annat:

  Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av basbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola