Granitvägen 32 A, TYRESÖ

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2

Genomgående 3:a högst upp i huset med en härlig utsikt över Tyresö, i centralt läge.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade 3:a med två stora sovrum som båda har plats för dubbelsäng och passar såväl till vuxna, tonåringar eller barn. Här finns det goda möjligheter att sätta sin egna prägel och göra lägenheten till sina egna. Badrummet är helkalkat och stambytt 2014. Det som man bör lägga fokus på i den här lägenheten är hjärtat i varje hushåll, nämligen köket. Här finns det stora möjligheter att skapa sig sitt drömkök. Köket innehar alla funktioner och håller dagens standard men det har några år på nacken och skulle behöva en uppfräschning så att ni får det precis så som ni vill ha det. Från vardagsrummet har ni den finaste utsikten på Granitvägen. Vardagsrummet är rymligt och och ljust i och med de stora fönsterpartiet. Från det ena sovrummet når man balkongen som ligger mot föreningens innergård i insynsskyddat läge. I lägenheten finns det gott om förvaringsmöjligheter i och med den stora klädkammaren mellan vardagsrummet och sovrummet. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Brf-Solhöjden ligger belägen på en höjd i Tyresö med närhet till skolor, kommunikationer samt Tyresö centrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Granitvägen 32 A - TYRESÖ

  Kommun

  Tyresö

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1964

  Boarea

  80m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Bollmora

  Avgift

  4 263 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägget i försäkringen.

  Ansvarig mäklare

  Sara Rahm

  Reg. Fastighetsmäklare

  079-074 15 74

  sara.rahm@lansfast.se Läs mer om Sara

  Visning

  Är du intresserad?

  Granitvägen 32 A, TYRESÖ

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,26374%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-05

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solhöjden i Tyresö

  Lägenhetsnummer:

  453

  Antal lägenheter:

  508

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Solhöjden i Tyresö är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Tyresö Bollmoraberg 1 bestående av 15 st flerfamiljshus uppförda 1964-1966. Fastigheterna är belägna på Granitvägen 1-42 och föreningen förvärvade fastigheterna 2009-10-14 från Akelius Fastigheter. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Nordeuropa Försäkring och bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften. Föreningens fastigheter består av 508 lägenheter, 1 butikslokal samt flertalet lokaler/förrådsutrymmen. Till fastigheterna hör även 40 st garageplatser, 5 st MC-platser samt 300 st parkeringsplatser varav 8 st är flerbilsgarage som kan hyras separat. Inga avgiftsförändringar beslutade. Föreningen tillåter delat ägande. Minsta ägarandel är 10% och en av ägarna måste vara bosatt i lägenheten. För mer information finns föreningens hemsida: www.solhojdentyreso.se  Gjorda renoveringar:

  1980 nybyggnad av kallgaragelänga 1988 fasadändring 1995 nybyggnad av 3 st miljöstugor 2010 renovering av samtliga yttertak 2010 fiberkanaldragning, Nya lås (Aptusbrickor) på flerbilsgaraget, 2013-2014 Stambyte och renovering av samtliga badrum 2015-2016 renovering och målning av de två flerbilsgaragen, fläktbyte samt godkänd OVK, nya postlådor i entrén, ny gästlägenhet med plats för 6-7 gäster, 2017 renovering av trapphus och portlås. Kommande renoveringar: Byta radiaotventiler och termostater  TV/Internet:

  Kabel-tv från ComHem eller Telia. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Comhem (Kabel) eller Telia (fiber) - ingår ej i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 241 st parkeringsplatser. Parkeringsplatserna kostar 200 kr per månad. Kontakta kund och medlemsservice för att ställa er i kö Garageplatser kostar 309 kr per månad sam 420 kr (de plaster som har el). Kontakta kund och medlemsservice för att ställa er i kö.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  145 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola