Sikvägen 26, Tyresö

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 1 995 000 kr - Budgivning pågår

Välkommen till en trevlig genomgående tvåa med nyrenoverade ytskikt

Välkommen hem till denna trevliga 2:a i populära Brf. Laken. Lägenheten är välplanerad med generösa ytor och en trevlig balkong i västläge mot den lummiga gården. Ogenerat och högt läge bidrar till en luftig känsla. De nyrenoverade ytskikten med ljusa väggar och genomgående parkettgolv i hall, vardagsrum och sovrum ger lägenheten en fräsch känsla. De stora ytorna ger plats för de stora sällskapen och lägenheten bjuder på gott om förvaringsmöjligheter. Här erbjuds en bra planerad lägenhet med möjlighet att uppdatera till dagens standard efter sina egna behov och önskemål. HSB Brf. Laken är en mycket populär förening i Tyresö med en stabil ekonomi och har ett flertal gemensamma utrymmen så som gym, snickar- och måleribod, festlokal samt övernattningslägenhet finns att tillgå. Här bor ni bekvämt med gångavstånd till Tyresö Centrum med stort butiksutbud. Golfbana, simhall och härliga strövområden finns i direkt närhet. Det finns även skola och förskola. Smidiga direktlinjer med buss till bl.a Gullmarsplan och Sthlm´s City.

Rumsbeskrivning

Hall

Stor hall med inbyggda garderober, ljusa väggar och nytt golv. Det finns gott om plats för förvaring, avhängninsytor och enklare möblemang med byrå eller bänk.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med gott om förvaring i rymlig garderobsvägg. Stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Nytt golv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och annan önskad sovrumsmöblemang.

Kök

Kök med stor potential att inreda efter sina egna behov. Fina ytskikt, bänkskiva i rostfritt stål samt trä. Vitt kakel ovanför bänkskivorna. Skåpluckorna går i en grå/beige ton. Finns gott om utrymme framför det stora fönsterpartiet för en matplats för upp till 5-6 personer.

Vardagsrum

Vardagsrum som inrymmer den stora soffgruppen, tv-möblemang samt annan önskad möblering. Här finns det gott om plats att samla det stora sällskapet för att umgås. Här finner ni även utgången till den härliga möblerbara balkongen. Balkongen ligger i västläge mot den lummiga innergården i ett fritt läge.

Badrum

Badrummet är helkaklat och stambytt från -97. Det är idag utrustat med en vägghängd WC, handfat, badkar samt en liten tvättmaskin. Det finns en stor tvättstuga i samma hus med fler och större maskiner. Om man väljer att ta bort badkaret och sätta in duschväggar istället öppnar det upp större plats för tvättmaskin.

TV & Internet

ComHemBredbandsbolaget

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 23 Okt 18:00 - 18:30

Anmäl till visning

Adress

Sikvägen 26 - Tyresö

Kommun

Tyresö

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

59m2

Våning

5 av 8 , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Centrala Tyresö

Avgift

3 089 kr/mån

I avgiften ingår vatten och värme.

eller högstbjudande

1 995 000 kr

33 814 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

2 040 000 kr

34 576 kr/m2

B3 23/10 kl: 09:55 - 2 040 000 kr

B2 23/10 kl: 09:48 - 2 020 000 kr

B1 22/10 kl: 13:00 - 1 895 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Sara Rahm

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Sara Maila mig

Visning

Kom på visning!

Välkommen på visning! Anmäl gärna ditt intresse.

2017-10-23 18:00:00 2017-10-23 18:30:00 40 Bostadsvisning Sikvägen 26, Tyresö 59,2474417138987, 59,2474417138987 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Sikvägen 26, Tyresö

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 1 995 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,32171% och andel av årsavgiften är 0,32171%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-10

Förening

Föreningens namn:

HSB:s Brf Laken

Lägenhetsnummer:

268

Antal lägenheter:

273

Antal lokaler:

9

Information:

Bostadsrättsföreningen Laken bildades 1960 och fastigheterna uppfördes 1962-1963 och består av 5 bostadshus. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Trygg-Hansa med bostadsrättstillägg och äger fastigheten. I föreningen finns det 273 bostadsrätter varav 156st, 3 rok och 117st, 2 rok. Föreningen ligger på gångavstånd från Tyresö Centrum. I föreningens omedelbara närhet finns bra bussförbindelser till Gullmarsplan, Haninge och Stockholm city och buss 813, direktbussen som går till och från Stockholms central. Närheten till naturen finns också, med skogspromenader och badstränder. Tyresö golfbana finns bara ett stenkast bort, liksom ett flertal andra fritidsverksamheter. Inga avgiftsförändringar är beslutade. Medlemskap i HSB Stockholm krävs för att förvärva lägenheten. Föreningen accepterar även förälder/barnägande exempelvis 10% resp 90%. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Renoveringar i urval. Se föreningens hemsida för mer information: brflaken.se 1987 fönsterbyte 1991-1992 fasad- och balkongrenovering 1994 hissbyte 1996-1997 stambyte och totalrenovering av badrum. Installation av säkerhetsdörrar. Trapphus, källargångar och andra biutrymmen målades. El-centralerna byttes och el-kontakter jordades i kök och badrum. 2001 Bredband installerades och ny övernattningslägenhet. 2002 Värmepumpar byttes ut. 2003 Ny asfalt på gårdar och gångvägar. 2004 förbättrades ventilationen och blir godkänd vid en OVK-besiktning. 2005 breddades och asfalterades boendeparkeringen på Sikvägen 2 2006 portlås och porttelefon. Ny belysning med rörelsevakter i portarna. 2007 installerades ny trapphusbelysning. Ny tvättmaskin till grovtvättstugan. 2008 byggdes bastun om och textilverkstaden fick ett nytt staket. Boendeparkeringen inom garageområdet breddades, asfalterades och nya motorvärmare sattes upp. Alla garagen målades om och man förbättrade utebelysningen. 2009 byttes styr- och reglersystemet i fem undercentraler. Genomgång av 273 badrum. Belysning av gångvägar förbättrades och gröna ytor, buskar och rabatter förbättrades även. 2010 Sotning i alla lägenheter. OVK-besiktning i alla lägenheter. 2011 Takomläggning Sikvägen 6-24 2012 Nya grillar Sikvägen 4 och 16 anläggs. Stamspolning i alla portar. Takomläggning slutförs 2013 Samtliga tvättstugor renoverade och nya maskiner, torktumlare och torkskåp. 2014 Gymlokal färdigställdes. Föreningslokalen 12B gjordes iordning. Nytt bokningssystem installerades för bokning av gemensamma lokaler. Avloppsstammarna rotrensades. Anläggning av grillplats vis Sikv 8-12. 2015 Parkeringsplatsen utanför Sikvägen 2 arrenderas av Lakens och är avsedd endast för föreningens besökare, förutom fyra platser som anlades för uthyrning till föreningens medlemmar.

ComHem och Bredbandsbolaget

Föreningen har under 2017 påbörjat gemensam elmätning i föreningen vilket innebär att varje lägenhet inte har ett eget elabonemang som man betalar för. Elförbrukningen kommer att debiteras på månadsavin från HSB där elförbrukningen även specificeras. Priset på elförbrukningen ligger på 1.30 kr per kWh och inkluderar nätavgift och administrativa kostnader. Föreningens styrelse har upphandlat miljöcertifierad el från Luleå Energi och de skickar ut räkningarna kvartalsvis.

Föreningen har ett antal parkeringsplatser: 27 P-platser utan el kostnad 125kr/må 73 P-platser med el kostnad 195kr/mån 57 garageplatser kostnad 375kr/mån 1 garage för 4 MC kostnad 195kr/mån Föreningen har en egen parkeringsplats vid Sikvägen 2, som är avsedd endast för besökande till medlemmarna och hyresgäster. Varje medlem får kvittera ut två P-tillstånd, som ska ligga väl synligt i bilens framruta.

Utanför Sikvägen 8-12 har föreningen anlagt en boulebana. En mindre grusplan med fotbollsmål för barn finns vid gaveln Sikvägen 30. Den planen utnyttjas även till boulespel vissa förmiddagar. Det finns två lekplatser i föreningen, vid Sikvägen 2-6 och vid fotbollsplanen. Det finns grillplatser vid Sikvägen 2-6, 8-12, 14-18 och 20-24. Föreningen har sophus/miljöhus på gårdarna. Hur soporna ska sorteras se sorteringsråd anpassade för Brf Laken. De finns placerade ovanför kärlen. En del avfall måste slängas vid Kretsloppscentralen i Petterboda, Strömfallsvägen 73.

Energideklaration

Energikonsumtion:

92 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola