Bryggerivägen 1B, 4 tr, Upplands Väsby

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 11:00 - 11:30

  Öppen visning men anmäl er gärna

  Mån 21 Jan 17:00 - 17:30

  Öppen visning men anmäl er gärna

  Anmäl till visning

  Adress

  Bryggerivägen 1B, 4 tr - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  81m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Högst upp i huset) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 463 kr/mån

  I avgiften ingår värme och kallvatten.

  Utgångspris

  2 650 000 kr

  32 716 kr/m2

  Centralt belägen rymlig 3:a om 81 kvm högst upp i huset med inglasad balkong i härligt västerläge!

  I det moderna nyproduktionsprojektet Tegelbruket ligger denna centralt belägna 3:a på 81 kvm högst upp i huset med inglasad balkong i fantastiskt västerläge! Denna kompletta och bekväma lägenhet ligger högst upp i huset och har en härligt öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp. Här finns all önskvärd utrustning då flera exklusiva tillval har gjorts och utöver detta finns en 9 kvm stor inglasad balkong i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Föreningens hus är byggt 2016 och har all modern bekvämlighet med garage i källaren, hiss hela vägen ner från lägenheten och separat lägenhetsförråd. Lägenheten tillhör den första av tre etapper vilken innehåller 51 lägenheter fördelade på fyra trapphus, totalt sett inrymmer projektet ca 150 lägenheter om 1-5 rum och kök. Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen med tågförbindelser till Stockholm C, Arlanda och Märsta samt bussterminalen för kommunikationer innan och utanför kommungränserna. I de centrala delarna ligger även flertalet restauranger och på några minuters promenad når du även Väsby centrum. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se Läs mer om Joel

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 11:00:00 2019-01-20 11:30:00 40 Bostadsvisning Bryggerivägen 1B, 4 tr, Upplands Väsby 59,5232554450031, 17,9038835173635 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-21 17:00:00 2019-01-21 17:30:00 40 Bostadsvisning Bryggerivägen 1B, 4 tr, Upplands Väsby 59,5232554450031, 17,9038835173635 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande hall med förvaring i form av garderober med skjutdörrar i frostat vitt glas. Här finns även ett städskåp. Genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett i hela lägenheten.

  Duschrum

  Stilfullt duschrum med all utrustning du kan tänkas behöva. Vikbara duschväggar, handdukstork, WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt vit arbetsbänk med förvaring ovantill. Klinker i grått där golvvärme gjorts som tillval, vitt kakel på väggarna.

  Sovrum

  I det större sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt ordentligt med skjutdörrsgarderober med frostat glas. Fönster ut mot husets framsida. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Det mindre av rummen har plats för säng och exempelvis skrivbord. Här finns en vit garderob och golvet är av mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

  Kök & matplats

  Modernt kök med öppen planlösning och stilrena materialval. Mörkgrå luckor, vitt kakel i fransk stil samt bänkskiva grå laminat. I utrustningsväg finns induktionshäll, fläkt, integrerad ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin samt separat kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt från tillverkaren Siemens och fläkt från Franke. Här ryms även bord och stolar för 4-6 personer, förslagsvis intill fönstren. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  I anknytning till köket ligger det öppna vardagsrummet med utgång till balkongen. Som tillval lät säljaren ta bort väggen mellan vardagsrum och kök för att öppna upp mellan sällskapsutrymmena. Tack vare lägenhetens öppna planlösning får rummet ljus från två håll. Här finns gott om utrymme för soffgrupp och ytterligare möblemang. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns även ett stort källargarage, ett tillhörande förråd, cykel-/barnvagnsförråd och gemensam gård med grill.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telia Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum. Ca 18 TV-kanaler. Telia triple play innehåller både tv-kanaler, bredbandsanslutning och telefoni. Ett gruppavtal i föreningen har knutits och varje bostadsägare har en låg, obligatorisk kostnad om 220 kr/mån för detta.

  Uteplats/Balkong

  Stor möblerbar balkong i härligt västerläge om ca 9 kvm. Balkongen har ett ypperligt läge högst upp i huset och tack vare inglasningen ett behagligt klimat. Att den vetter i rakt västerläge gör att solen kommer in på eftermiddagen och ligger kvar framåt kvällningen. Inglasningen gjordes så sent som 2018 och är helt öppningsbar.

  Bilplats

  Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra, det finns 32 platser som tillhör bostadsrättsföreningen. Garaget nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Garageplatserna kostar 900 kr/mån.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, resturanger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är vädigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  940 kr/månad

  Försäkring:

  218 kr/månad

  Elkostnad:

  416 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  86 kr/månad

  Övrigt:

  220 kr/månad

  Total driftkostnad:

  940 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Under övrigt kolumnen så redovisas den obligatoriska månadsavgiften för bredband/tv/telefoni.

  Andel i föreningen:

  2,1092%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-21

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tegelbruket 1

  Lägenhetsnummer:

  11303

  Antal lägenheter:

  51

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Tegelbruket med dess smakfulla arkitektur och blomstrande läge gör Tegelbruket till en adress som visar vägen för det nya Upplands Väsby. Totalt rymmer kvarterat ca 150 lägenheter i storlekar om 1-5 rum och kök och beräknas färdigställas 2017-2018. Kvarteret får en arkitektur som utmärker sig. Variationer i både höjd och fasadfärg bidrar till en huskropp som ger ett levande intryck. Formen på kvarteret blir kvadratiskt men ändå inte slutet då det har en öppning mot Bryggerivägen och en portik som möter Väsbyån. För mer info om föreningen och lägenheterna se JM:s hemsida: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/upplands-vasby/centralt-upplands-vasby/tegelbruket/ Föreningen är belägen ett stenkast från pendeltågstationen och Messingen med skola, bibiliotek och kulturhus. På några minuters promenadavstånd når man även Väsby centrum med dess varierande utbud av affärer och restauranger. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För pendlaren är läget ypperligt då kommunikationerna härifrån är mycket bra - till Stockholm city och Uppsala tar man sig på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut.  TV/Internet:

  Telia Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum.  Annat:

  Trapphuset är utrustat med hiss, du tar dig smidigt till ditt våningsplan. Postboxar finns i entrén och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Miljöstation för sophantering placeras ute på gården. Varje lägenhet är utrustad med källsorteringskärl i diskbänkskåpet. Tillhörande förråd finns till varje lägenhet i källarplan. Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra. Det nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Cykelparkering finns på den gemensamma gården samt i källaren. För mer information om Tegelbruket, besök gärna projektets hemsida: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/upplands-vasby/centralt-upplands-vasby/tegelbruket/


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor