Viktor Hanson Hus - Etapp 2, Upplands Väsby

Bostadsrätt, 5 rok, 126m2 Pris: 3 925 000 kr

Det perfekta huset för den moderna familjen Husen kommer att uppföras fristående som 2-plans hus med en sidobyggd carport med förråd och en trevlig altan på baksidan. Boyta c:a 126m². För mer info besök: www.viktorhansonhus.se Detta påkostad och moderna boende i barnvänligt område. Här bor du med i ett väldisponerat hus med fina sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök öppet mot matplats och vardagsrum. Upp till fyra sovrum, duschrum, badrum och tvättstuga med groventré. Egen trädgården med altan och gräsytor. Här har du en carport med förråd samt en asfalterad uppfart för 1-2 bilar. Husen byggs i två färger. Fråga mäklaren för mer information. Prel. Inflyttning Q4 2017 BRF TRÄDGÅRDSSTADEN 2 Frestaby i Upplands Väsby kommun I Fresta bor du i ett idylliskt barnvänligt område med närhet till skolor och dagis. Natursköna strövområden och smultronställen finns runt knuten. Det är en lugn och skön boendemiljö med bra pendlingsmöjligheter till Stockholms puls och Arlanda flygplats. Det är bara 200m till busshållsplatsen vid Pepparbodavägen, som trafikeras av buss 539,545 & 598.

Övriga utrymmen

Det finns förråd i anslutning till carport.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump(Nibe F 750), vattenburet system.

TV & Internet

Bredband - Fiber är indraget i husen.

Uteplats/Balkong

Altan: Träbelagd altan på husets baksida.

Bilplats

1 carportplats. 1 parkeringsplats.

Vägbeskrivning

Visningshus finns på Fresta Norra Allé 41, boka tid för visning med ansvarig mäklare.

Övrigt

<Strong>SÄLJPROCESSEN</strong> <strong>3. FÖRHANDSAVTAL</strong> När du köper huset så skriver du ett förhandsavtalet och betalar i samband med detta 10% av köpeskillingen som dellikvid. Resterande del av köpeskillingen betalar du till tillträdet. Dellikviden fungerar alltså som en del av köpeskillingen. <strong>4. UNDER PROJEKTETS GÅNG</strong> Under projektets gång bjuds ni in till informationskvällar för att ta del av projektens framskridande och byggnationen av just er bostad. <strong>5. UPPLÅTELSEAVTAL</strong> När den ekonomiska planen är registrerad så tecknas upplåtelseavtal för den bostad som ni vill köpa. Ni ombeds nu att betala slutlikviden av er bostad så att den är genomförd innan tillträde. <strong>6. TILLTRÄDE</strong> På tillträdesdagen får du nycklarna till din nya bostad och en ”Bopärm” där all viktig information om bostaden är samlad som exempelvis skötselanvisningar, produkt- och materialinformation. Du väljer själv dag för inflyttning. <strong>7. GARANTI & BESIKTNING</strong> Garantitiden är 5år och ca 2år efter genomförd slutbesiktning så kommer det genomföras en garantibesiktning.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Viktor Hanson Hus - Etapp 2 - Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Typ

2-plansvilla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

126m2

Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Fresta

Avgift

4 950 kr/mån

I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv värme, hushållström, vatten, avlopp, sophämtning, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.

Pris

3 925 000 kr

31 151 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Viktor Hanson Hus - Etapp 2, Upplands Väsby

Bostadsrätt, 5 rok, 126m2 Pris: 3 925 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

1 642 kr/månad

Försäkring:

250 kr

Hushållsel:

375 kr

Uppvärmning:

542 kr

Vatten/avlopp:

267 kr

Renhållning:

208 kr

Se även kostnadskalkylen.

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump(Nibe F 750), vattenburet system.

Förening

Föreningens namn:

Bostadsrättsförening Trädgårdsstaden 2

Lägenhetsnummer:

405

Antal lägenheter:

25

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola