Hasselbacken 2B, Upplands Väsby

Bostadsrätt, 2,5 rok, 67,5m2 Pris: 2 495 000 kr

Välplanerad 2,5a i mycket bra skick med stor terrass i insynsskyddat läge!

Välplanerad 2,5a i mycket bra skick med stor terrass i insynsskyddat läge! Terrassen som ligger höjd och insynsskyddad från marknivå har ett delvis inglasat uterum och ett härligt syd-sydvästligt läge! Bostadens är välplanerad med sina rum och i mycket gott skick med genomgående fina parkettgolv och vita väggar. Lägenheten har ett stilrent kök i vitt i arbetsbar storlek med allt vad dagens kök kräver i form av maskinell utrustning och arbetsytor. Modernt renoverat duschrum med vitt kakel på väggarna och klinker på golvet. I huset finns tvättstuga och en våning ner finns garage. Hiss finns i huset och i övrigt disponerar föreningen många gemensamma faciliteter. Omtyckt och lugnt område med gångavstånd till centrum, pendeltåg och härliga grönområden. Varmt Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Luftig hall med praktiskt avhängningsyta direkt innanför dörren och även ingång till klädkammaren. Ljusa väggar och parkettgolv på golvet. Dörren är en modernare ljudisolerad säkerhetsdörr.

Kök

Stilrent kök med vita skåpsluckor och stommar samt ett vitt kakel ovanför bänkskivan. I maskinell väg finns här ett kombinerat kyl/frys-skåp, glaskeramikhäll, ugn samt diskmaskin. Mörkare bänkskiva som bryter av mot de i övrigt vita luckorna.

Vardagsrum

Vardagsrum & matplats

Vardagsrummet har ljusa väggar och ekparkett på golvet. Väl tilltaget i yta och rymmer både soffgrupp och bostadens matplats som enkelt dukas upp för sex personer. Här finns en av utgångarna till den stora terrassen som vetter i söder.

Sovrummen

I bostaden finns två stycken sovrum. Det största av sovrummen ligger i mitten av bostaden och är ett stort rum som rymmer både dubbelsäng och är inrett med en skjutdörrsgarderob som lämnas till nästa ägare. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Det andra av de två sovrummen har sin ingång från köket och har ett mycket mysigt läge med fönster in mot den inglasade delen av terrassen. Även här ligger ett golv av ekparkett och väggar i ljust utförande.

Duschrum

Modernt duschrum med kakel i vita stora skivor på väggarna och ett mörkgrått klinker på golvet. Duschhörna avskärmat med glasvägg, fördragen el för tvättmaskin, WC, handfat med kommod samt spegelskåp är rummet i övrigt inrett med.

Övriga utrymmen

Till varje bostad ingår ett lägenhetsförråd. Förutom detta finns även många gemensamma lokaler i form av tvättstuga, garage, snickerilokal, gym, bastu, vävlokal och ett bibliotek.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1979

TV & Internet

Ansluten till kabelnät, grundutbud ingår. Leverantör: Com Hem.Bredband. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget. Beställs separat

Uteplats/Balkong

Fantastisk terrass upphöjd från marken i ogenerat läge. Vriden i sydvästligt läge med sol större delen av dagen. Delvis inglasad med isolerglas för förlängning av säsongen. I den inglasade delen ligger ett klinkergolv och på den öppna delen finns ett trägolv. Två utgångar, en från vardagsrummet och en från ett av sovrummen.

Bilplats

I föreningen finns det 294 st garageplatser och 9 st MC platser. I detta hus finns garage med. Till platserna är det separat kö. Kostnad: 350 kr/mån.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:00 - 12:30

Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Hasselbacken 2B - Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1979

Boarea

67,5m2

Våning

1 av 0 (Våningsplan 1. ) , Hiss finns

Rum

2,5 rok

Område

Centralt

Avgift

3 902 kr/mån

Accepterat pris

2 495 000 kr

36 963 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Öppen visning men anmäl er gärna!

2017-11-19 12:00:00 2017-11-19 12:30:00 40 Bostadsvisning Hasselbacken 2B, Upplands Väsby 59,5287309547767, 59,5287309547767 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Öppen visning men anmäl er gärna!

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Hasselbacken 2B, Upplands Väsby 59,5287309547767, 59,5287309547767 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Hasselbacken 2B, Upplands Väsby

Bostadsrätt, 2,5 rok, 67,5m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

359 kr/månad

Försäkring:

179 kr

Hushållsel:

180 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 0,26218%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Förening

Föreningens namn:

HSB:s Bostadsrättsförening Terrassen i Upplands Väsby

Lägenhetsnummer:

12

Antal lägenheter:

305

Antal lokaler:

0

Information:

Attraktiv bostadsrättsförening bestående av 10 st byggnader med terraslägenheter, byggår 1979. Området ligger centralt placerat med gångavstånd till Väsby centrum och stationsområdet med dess utbud av restauranger, affärer och pendeltågstation. Gå gärna in på föreningens hemsida för vidare information. https://www.hsb.se/norrastorstockholm/terrassen

För information om föreningens ekonomi, kontakta föreningens styrelse eller se senaste årsredovisningen. Föreningen anser att ekonomin är god och inga avgiftshöjningar är planerade (24/2-17).

Föjande har åtgärdats av föreningen 2014-2015 - Målning av terrassen. - Byte av undercentral. - Byte av tvättmaskiner i tvättstugorna. 2016: Har startats en projektgrupp för att se över de många lekplatser som finns i området, om någon ska tas bort och utrymmet nyttjas som något annat istället. Skall även se över gångvägarna mellan husen för att se om de behöver asfalteras på nytt.

Energideklaration

Energikonsumtion:

144 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola