Hasselbacken 2B, Upplands Väsby

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 70m2 Pris: 2 195 000 kr

3 rok på fjärde våningen med högt, trevligt läge och en öppen och modern planlösning!

3 rok på fjärde våningen med högt, trevligt läge och en öppen och modern planlösning! Här bor du med en fantastisk terrass utöver det vanliga, dessutom i härligt söderläge. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med härligt ljusflöde från flera fönster ut mot den stora terrassen. Den luftiga matplatsen har utrymme för större sällskap intill det praktiska arbetsköket. Här disponeras rummen så att de sociala umgängesytorna ligger på ena sidan bostaden i öppenhet mellan varandra och utsikt över terrassen medan sovrummen ligger på andra sidan bostaden. Duschrum i stilrent kakel och klinker med varm ton. Mycket praktiskt boende tack vare att det finns både hiss, garage och lägenhetsförråd i huset. På bekvämt gångavstånd når man både pendeltågsstation samt Väsby centrum. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Duschrum

Stilrent och rymligt duschrum som har kaklade väggar och klinker på golvet i varma men neutrala toner. Duschrummet är utrustat med duschväggar, WC-stol, handfat, spegelskåp och tvättmaskin.

Entréhall

Rymlig hall som ligger som ett nav i bostaden mellan de sociala ytorna och sovrummen. I hallen finns förvaring i en garderob och avhängning precis intill ytterdörren på hatthyllan. Tapetserade väggar och laminat på golvet.

Kök & matplats

Arbetsvänligt och praktiskt kök med öppenhet ut mot matplats och vardagsrum. Köket är ett äldre men välhållet kök med vita skåp och luckor. I utrustningsväg finns ett kombinerat skåp för kyl och frys, spis med glaskeramikhäll och diskmaskin. Gott om arbetsyta både på diskbänk och bänksskiva. Matplatsen som ligger alldeles intill köket är idag inrett med ett bord för fyra personer men kan tack vare den smarta planlösningen vidgas till betydligt större sällskap. Matplatsen har fantastisk utsikt då den ligger alldeles intill de stora fönsterna som vetter ut mot terrassen. Golvet i köket är av laminat och vid matplatsen ligger ett trägolv.

Vardagsrum

Vardagsrummet känns luftigt tack vare planlösningens öppenhet och rymmer enkelt en större soffgrupp. Härligt ljus tack vare de stora fönsterna ut mot terrassen som på sommartid även blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Terrassen rymmer både avkopplingsmöblering såväl som matbord och längs med ytterkanten finns en blomlåda för den som önskar komplettera med blomster.

Sovrummen

Bostaden har två stycken sovrum, ett normalstort sovrum och ett sovrum som även rymmer övrig möblering om så önskas. Bägge rummen är utrustade med laminat på golvet och tapetserade väggar. I det större av sovrummen finns gott om förvaring i garderoberna och möjlighet att skapa extra förvaring i det andra sovrummet finns för den händige.

Övriga utrymmen

Till varje bostad ingår ett lägenhetsförråd. Förutom detta finns även många gemensamma lokaler i form av tvättstuga, garage, snickerilokal, gym, bastu, vävlokal och ett bibliotek.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät, grundutbud ingår. Leverantör: Com Hem.

Bredband. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget. Beställs separat

Uteplats/Balkong

Stor och härlig terrass som går längs med de sociala ytorna på insidan; vardagsrum, matplats och kök. Terrassen vetter i syd-sydväst med sol större delen av dagen. På terrassens golv har det lagts klinker och för de riktigt soliga dagarna finns även en elektronisk markis installerad. Längs med terrassen sträcker sig en blomlåda.

Bilplats

I föreningen finns det 294 st garageplatser och 9 st MC platser. I detta hus finns garage. Till platserna är det separat kö. Kostnad: 350 kr/mån.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 25 Mar 14:30 - 15:00

  Tis 27 Mar 18:30 - 19:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Hasselbacken 2B - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1979

  Boarea

  70m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 382 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  31 357 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se Läs mer om Joel

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning men anmäl er gärna!

  2018-03-25 14:30:00 2018-03-25 15:00:00 40 Bostadsvisning Hasselbacken 2B, Upplands Väsby 59,5287309547767, 59,5287309547767 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning men anmäl er gärna!

  2018-03-27 18:30:00 2018-03-27 19:00:00 40 Bostadsvisning Hasselbacken 2B, Upplands Väsby 59,5287309547767, 59,5287309547767 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Hasselbacken 2B, Upplands Väsby

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 70m2 Pris: 2 195 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  475 kr

  Driftkostnad:

  475 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,29656% och andel av årsavgiften är 0,29656%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-03-09

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Byggår:

  1979

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Bostadsrättsförening Terrassen i Upplands Väsby

  Lägenhetsnummer:

  61-2406-1-17-3

  Antal lägenheter:

  305

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Attraktiv bostadsrättsförening bestående av 10 st byggnader med terraslägenheter, byggår 1979. Området ligger centralt placerat med gångavstånd till Väsby centrum och stationsområdet med dess utbud av restauranger, affärer och pendeltågstation. Gå gärna in på föreningens hemsida för vidare information. https://www.hsb.se/norrastorstockholm/terrassen  Föreningens ekonomi:

  För information om föreningens ekonomi, kontakta föreningens styrelse eller se senaste årsredovisningen. Föreningen anser att ekonomin är god och inga avgiftshöjningar är planerade (10/11 -2017).  Gjorda renoveringar:

  Föjande har åtgärdats av föreningen 2014-2015 - Målning av terrassen. - Byte av undercentral. - Byte av tvättmaskiner i tvättstugorna. 2016: Har startats en projektgrupp för att se över de många lekplatser som finns i området, om någon ska tas bort och utrymmet nyttjas som något annat istället. Skall även se över gångvägarna mellan husen för att se om de behöver asfalteras på nytt.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  144 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola