Holmvägen 22C, Upplands Väsby

Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 39m2 Pris: 1 750 000 kr

Kanske föreningens bästa läge högst upp i huset med stor balkong i sydväst!

Med ett av föreningens bästa lägen högst upp i huset ligger denna välplanerade 1,5a med magisk utsikt! Lägenheten fördelas över ett rymligt sovrum, stort duschrum i kakel/klinker, fullutrustat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Hiss finns. Här bor du på en kort promenads avstånd till såväl Väsby centrum med stort utbud av butiker och service samt kommunikationerna nere vid Väsby station. Varmt välkomna på visning av en lägenhet utöver det vanliga!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Luftig och rymlig hall med gott om förvaring i de många garderober som finns. På golvet ligger närmast dörren en del med klinker innan ekparkettgolvet tar vid. Väggar tak och dörrar i vitt.

Kök & matplats

Fullutrustat kök innehållandes kombinerad kyl/frys, spis, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn. Köket har gott om arbetsyta och bra med förvaringsytor i skåp och lådor. På golvet ligger ekparkett och ovanför arbetsytorna sitter kakel i ljust utförande. Intill köket ligger matplatsen som även ligger öppet ut mot vardagsrummet. Möblerad i dagsläget med matplats för fyra personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i mitten av bostaden med härligt ljusinsläpp och utsikt ner över föreningens innergård och vidare ner över Väsby. Två altandörrar i glas tar dig vidare ut på den längsgående balkongen som har ett ypperligt läge i sydväst mot föreningens innergård.

Sovrum

Vidare från vardagsrummet ligger sovrummet. Här finns plats för en ordentlig säng och förvaring finns även i form av en garderob. Balkongdörren vetter i samma riktning som vardagsrummets övriga glasdörrar och tar dig ut till den vidsträckta balkongen. Golv av ekparkett och vita väggar.

Duschrum

Stort och rymligt duschrum i modern tappning med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. I rummet finns tvättmaskin som är av kombifunktion med tvätt samt tork och står under en arbetsbänk med extra förvaring ovanför, duschväggar, vägghängd WC-stol och handfat med spegel på väggen.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2014-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

I avgiften ingår Kabel-TV basutbud.

I avgiften ingår, via Bredbandsbolaget bredband (10 mbit) och IP-telefoni. Ansluten till fibernät.

Uteplats/Balkong

Balkong som är längsgående med bostadens fönster. Då bostaden ligger högst upp i huset har balkongen en förträfflig utsikt med sitt höga läge. Helt klart ett av de bästa lägena i föreningen. Sydvästligt läge med sol större delen av dagen!

Bilplats

I föreningen finns det ett varmgarage som nås med hissen och har 76 bilplatser och 5 MC-platser. Garageplats kostar 750 kr/mån och MC-plats går att hyra för 300 kr/mån. Till samtliga platser är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 26 Apr 17:45 - 18:15

  Tis 01 Maj 11:45 - 12:15

  Anmäl till visning

  Adress

  Holmvägen 22C - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014-2016

  Boarea

  39m2

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4 (3 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  2 382 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av TV, bredband och IP-telefoni.

  Utgångspris

  1 750 000 kr

  44 872 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se Läs mer om Joel

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning men anmäl er gärna!

  2018-04-26 17:45:00 2018-04-26 18:15:00 40 Bostadsvisning Holmvägen 22C, Upplands Väsby 59,5251600558344, 59,5251600558344 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning men anmäl er gärna!

  2018-05-01 11:45:00 2018-05-01 12:15:00 40 Bostadsvisning Holmvägen 22C, Upplands Väsby 59,5251600558344, 59,5251600558344 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Holmvägen 22C, Upplands Väsby

  Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 39m2 Pris: 1 750 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  387 kr

  Driftkostnad:

  387 kr/månad

  Försäkring:

  167 kr

  Hushållsel:

  220 kr

  Andel i föreningen:

  0,89%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-05

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2014-2016

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solvändan i Upplands Väsby

  Lägenhetsnummer:

  1092

  Antal lägenheter:

  83

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Den vita medelhavsinspirerade arkitekturen i kombination med ett centralt läge i Upplands Väsby erbjuder ett boende som är någonting utöver det vanliga. Föreningen består utav 83 lägenheter fördelade på två byggnader som tillsammans sluter sig kring den stora innegården där möjlighet ges till både lek och umgänge. Lägenheterna är från ett till fem rum och samtliga har uteplats eller balkong. Det finns även etagelägenheter som har dubbla terrasser samt en vinterträdgård. Interiör Det attraktiva boendet är någonting som genomlyser projektet från fasad till interiör. Inredningen består av materialval av hög kvalitet med möjlighet att anpassa boendet så att hemmet blir rätt för just dig. Genomgående smakfulla, diskreta och högkvalitativa materialval. Spännande planlösningar med generösa och öppna sällskapsytor, rymliga balkonger/uteplatser. Ett bekvämt och modernt boende för dig med höga krav på funktionalitet och standard. Mysig, insynsskyddad och påkostad innergård av privat karaktär blir den självklara samlingspunkten för föreningens medlemmar. Parkering Under huset och innergården finns ett garage som ger goda parkeringsmöjligheter. Hiss finns direkt från garageplanet till respektive våningsplan, så att du lätt tar dig upp till din lägenhet. Föreningen fördelas över 83 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, 32-126 kvm. Det finns 3 lokaler i föreningen som hyrs ut. Parkering: 76 bilplatser samt 5 MC-platser som går att hyra separat. Ekonomisk förvaltare: Fastum  Föreningens ekonomi:

  För mer information om föreningens ekonomi se bilagd ekonomisk plan och årsredovisning. Inga beslut om planerade avgiftshöjningar (2018-01-17).  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola